Tarihlerimiz ayni ne guzel. Ben 69 kiloyum su an. 65'e duseyim hamile kalasiya kadar diodum ama beceremedim malesef. Insallah kilo almayiz ilk uc ayda.Bende 75 kilo hamile kaldım umarım çok kilo almadan bu süreci kapatabilirim. bol su içmeye çalışıyorum. abur cubur ve hamur işi yemiyorum ekmeği abartmıyorum umarım az kilo alırım. Birde hanımler bilgisayar başı çalışıyorum çay kahve bol içiyordum şimdi azaltınca feleğim şaşıyor. sürekli uyuklar pozisyondayım
sen benden biraz daha iyisinTarihlerimiz ayni ne guzel. Ben 69 kiloyum su an. 65'e duseyim hamile kalasiya kadar diodum ama beceremedim malesef. Insallah kilo almayiz ilk uc ayda.
Bol su, ceviz, yumurta, sut, kuruyemis, salata, sebze, et ve balik yiyorum su an.
Makarna pilav hamurisi aburcubur vs yemiyorum Persembeden beri. Dikkat etmezsek yandik valla
4+4 3646 benimKızlar acil cvp lütfen kan testim 4905 çıktı 5 hafta için yüksek geldi bana Dr buğün yokmuş yarın gidicem
Kan verdin mi hic? 4+4 bugun bhcg 3646 progesteron 12.8 cikti bendesen benden biraz daha iyisinbende zayıflamıştım ama evlendikten sonra aldım 66 kilo ile evlenmiştim. dikkatli olmamız lazım bol bol su iç. Ben en çok suya dikkat ediyorum. iş yerinde masamda bir litrelik şişem var mesai bitene kadar 2 kez bitmesi gerekiyor.
Yasim 38 kilom 69 bir deDeniz anası hahahaha.
Ellerim canım.
benimde aynı dört artı dört4+4 3646 benim
Senin tam 5 haftalik mi gunu
canım değerin çok iyi karşılaştırmaya gerek yok endişen olmasın rahat ol Allah tamamına erdirsinKizlar sonuc cikti. 4+4 haftaligim
Progesteron 12.8
Bhcg 3646
Siz de yazar misiniz? Karsilastiralim.
canım değerin çok iyi karşılaştırmaya gerek yok endişen olmasın rahat ol Allah tamamına erdirsin
ayın 10 unda 59 12sinde 141 çıktı bir daha baktırmadım. suan bat 4 gün geçmiş durumda aslında bir daha baktırsam iyi olur. pazartesi de doktor randevusu aldım. sen gittim mi doktoraKan verdin mi hic? 4+4 bugun bhcg 3646 progesteron 12.8 cikti bende
Amim insallah ama progesteron biraz dusuk gibi geldi. Sizlerin kac cikti acaba?canım değerin çok iyi karşılaştırmaya gerek yok endişen olmasın rahat ol Allah tamamına erdirsin
Kan verdim sabah. Doktora muayene olmadim henuz sehur disinda doktorum su an. Kan sonucunu attim daha donmedi.ayın 10 unda 59 12sinde 141 çıktı bir daha baktırmadım. suan bat 4 gün geçmiş durumda aslında bir daha baktırsam iyi olur. pazartesi de doktor randevusu aldım. sen gittim mi doktora
Benım beta hcg 263. Bakalım yarın ne çıkacakAmim insallah ama progesteron biraz dusuk gibi geldi. Sizlerin kac cikti acaba?
Endisemin sebebi progesteronun dusuk olmasi dusuge sebep olur diye
Kacinci gun alinan kan bu?Benım beta hcg 263. Bakalım yarın ne çıkacak
Senın beta hcg kaç çıkmıştıKan verdim sabah. Doktora muayene olmadim henuz sehur disinda doktorum su an. Kan sonucunu attim daha donmedi.
Progesteron kac cikmisti?
Gecen Cuma alındı. 6 mayısda adet olacsktım olmadımKacinci gun alinan kan bu?
Bhcg 3646Senın beta hcg kaç çıkmıştı