Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle ben oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim ve 3 aylıkken çalışmaya başlamıştım dolayısıyle Allah nasip ederse bunuda emzircem ve bakıcıya süt bırakmam için süt sağmam gerekiyor. Ben direk hastane tipi pompa makinası kiralayacağım sağım hem daha hızlı hem daha fazla oluyorBence 12. Hafta dolsun bir. Bez bebege cok bagli. Belki aldiginiz urun onu rahatsiz eder. Stoklamamak daha iyi olur. Aktif sagim yapmak zorunda olacak misiniz? Ornegin ben sut sagma makinasi aldim bir heves, ama evdeydim ve üşendim birkaç sefer haric hic sut sagmadim. Bu durumda saklama kabi da bosa gidebilir. Yani bence
O zaman tabi mantikli. Hastabe tipi de cok oneriliyor dediginiz gibi.Şöyle ben oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim ve 3 aylıkken çalışmaya başlamıştım dolayısıyle Allah nasip ederse bunuda emzircem ve bakıcıya süt bırakmam için süt sağmam gerekiyor. Ben direk hastane tipi pompa makinası kiralayacağım sağım hem daha hızlı hem daha fazla oluyor
8+3 üm benimde birkaç gündür kalça bel kısmında ağrı var korkuyorum ya zaten riskli durumdayım yarın kontrolüm varBende 9+4 benimde 1 2 saattir bel agrim var ( sol arka kisimda
Ben de pamuk cok kullandim e bebeginkileri ama bir yere gidince zor oldu bir de 2 aylikken calismak zorunda kaldim annem onlarla yapamadı nihayetinde ıslak mendile geçtim pişik için neler neler denedim enteresandır ki arkonun minik tüp kremi var yeşil onun dışında hicbirsey yaramadi o zamanlar 1 liraydi onlar stok yapıyorduk eczacı sormuş eşime abi napiyorsunuz bunları diyeSanki bu mesajı ben yazmışım gibi hissettim. Prima'dan oğlumun poposu kanamalı pişik oldu, berbattı o günler, Allahım hatırladıkça bile fena oldum. Bize de a101'de soffio iyi geldi. Ve hep lavobada kucağıma alıp yıkıyordum poposunu asla ıslak mendil filan da kullanmadım, bebek pamuklarından da kullanmadım, yıkadıktan sonra kurulamak için pamuklu tülbent ve yumuşak gerçek el havlusu kullandım hep. Ben o sürece alıştığım için bana kolay gelmişti artık, bu sefer de inşaallah hiç ıslak mendil kullanmamaya ve hep elimde suyla lavobada yıkamaya kararlıyım. Tabii yeni anneler zorlanabilir, korkabilir. İlk bebeğimde ben de ıslak mendil kullanmıştım hiç pişik derdi de olmamıştı. 2.sinde pişik oldu. Her bebek farklı oluyor.
Bende 9 um bugun baya bi kasık ağrım oldu, bu ağrılarla geçiricez sanırım bi süre dahaBende 9+4 benimde 1 2 saattir bel agrim var ( sol arka kisimda
Nasıl oldun canım merak ettim msjini görünceKızlar ya sabahtan beri sancım var sağ kasığım çok ağrıyor arada geçiyor ama adet sancıları gibi olan sancılar sabahtan hiç gecmedi kasılmalarım da oluyor ne yapmalıyım bugün hiç kalkmadim hep yattım ama geçmedi
Teşekkür ederim canım evde progestan iğne vardı vurunca geçti psikolojik miydi yada gerçekten etkisi olduğu için mi bilmiyorum ama adet günü sancıları git gide yoğunlaşıyordu iğneyi yapar yapmaz rahatladım şuan iyiyimNasıl oldun canım merak ettim msjini görünce
Sen nasılsın bu aralar ses sedan çıkmıyor hiçNasıl oldun canım merak ettim msjini görünce
İlk çocukta daha bir hevesli oluyor insan şimdi daha temkinliyim küçücük evimde telsiz bile aldım hiç kullanmadım ve kızım 8 yaşında hicbirseyi kalmadi desem yeri her seyini dağıttım çocuk da yapmam diyordum kardeş isteyince o dayanamadim Allah sağlık versin alırız yine de tecrubelendim abartmadan alırım mesela ilk kızıma özendim oda yaptım büyüyen beşik aldım iki sene o oda boş kaldı biz onla kanepede yattik surekli emzirdigim uyandığı için
Teşekkür ederim canım evde progestan iğne vardı vurunca geçti psikolojik miydi yada gerçekten etkisi olduğu için mi bilmiyorum ama adet günü sancıları git gide yoğunlaşıyordu iğneyi yapar yapmaz rahatladım şuan iyiyim
Artık neden işe yaramışsa önemli olan iyi gelmiş olması bence çok sevindim buna benim nöbetlerim çok yoğun bu aralar, bir de annem düşmüş kolunu oynatamiyor ona geliyorum fırsat oldukça da beraber yemek yapıp kaldırıyorum falan nete pek giremedim. Ben de şükür iyiyim ağrılar devam ediyor ama oturup dinlenince hafifledigi için paniklemiyorum bu ara. Pazartesi randevum var bebegi görebilecek miyiz kalbini duyacak mıyız onu stres yaptım en son boş kese görmüştük 6+0 da. 7+3 olacak pazartesi günü artık görmeliyiz diye düşünüyorum bu ara bir de çok akintim oluyor kanama mi lekelenme mi geldi diye endişe edip lavaboya koşuyorum birsey yok şükürSen nasılsın bu aralar ses sedan çıkmıyor hiç
Ha bir de bulantı ve iştahsızlık hat safhadaSen nasılsın bu aralar ses sedan çıkmıyor hiç
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah ağır kaldırmamaya dikkat et ve her fırsatta dinlen inşallah ağrıların ciddi değildir bebişin görünmemesi bence normaldir yolk sac var mıydı,ben 7+2 de gittim 6+3 olarak göründü bebek inşallah kalp atışıyla birlikte görürsün sağ salim kucaklarimiza alırız stres yapma akintilarda normal benimde oluyor günlük pedler plastikli olup hava almadığı için normal bez ütüleyip kullanıyorum yoksa akıntılar için 10 dkda bi çamaşır değiştirmem gerekecekArtık neden işe yaramışsa önemli olan iyi gelmiş olması bence çok sevindim buna benim nöbetlerim çok yoğun bu aralar, bir de annem düşmüş kolunu oynatamiyor ona geliyorum fırsat oldukça da beraber yemek yapıp kaldırıyorum falan nete pek giremedim. Ben de şükür iyiyim ağrılar devam ediyor ama oturup dinlenince hafifledigi için paniklemiyorum bu ara. Pazartesi randevum var bebegi görebilecek miyiz kalbini duyacak mıyız onu stres yaptım en son boş kese görmüştük 6+0 da. 7+3 olacak pazartesi günü artık görmeliyiz diye düşünüyorum bu ara bir de çok akintim oluyor kanama mi lekelenme mi geldi diye endişe edip lavaboya koşuyorum birsey yok şükür
Kraker leblebi gibi şeyler al yanına mide suyunu çekiyor ben 1 gün bulantı istifra yaşadım onda bile bide bayil Feriha modundaydim öyle sersemledim rabbim yardimciniz olsun hamilelikte en çok korktuğum kusma bulantı çok şükür henüz başlamadıHa bir de bulantı ve iştahsızlık hat safhada
Amin çok teşekkür ederim canım. Ağır kaldirmamaya dikkat ediyorum fakat nöbetlerim 24 saat olduğu icin ayakta çok kalıyorum ve hareketli geçiyor. Idareyle konuştum ama eleman yerime bulamadığı için ay sonunda alırım seni mesaili yere dedi o lafına da guvenmiyorum açıkçası ve o zamana kadar zaten nasipse 10 hafta olacak yani en riskli günler nobetli geçiyor. Kontrolde yolk sac görünmedi, vajinal baksak belki görürüz dedi endise ediyorsan. O ara pembe akintim olmustu o yüzden istemedim ben de vajinal baktirmayi. Ters rahim Bi de benim karından daha da zor oluyor gormesi bi de çok küçük bu haftalarda malum. Ben de günlük ped kullanmiyorum gebelik olduğundan beri. Sık sık çamaşır değiştiriyorum evdeyken. Nobette o şansım yok sık sık lavaboya gitmeye çalışıyorum sadece o günler batmasın fazla diyeÇok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah ağır kaldırmamaya dikkat et ve her fırsatta dinlen inşallah ağrıların ciddi değildir bebişin görünmemesi bence normaldir yolk sac var mıydı,ben 7+2 de gittim 6+3 olarak göründü bebek inşallah kalp atışıyla birlikte görürsün sağ salim kucaklarimiza alırız stres yapma akintilarda normal benimde oluyor günlük pedler plastikli olup hava almadığı için normal bez ütüleyip kullanıyorum yoksa akıntılar için 10 dkda bi çamaşır değiştirmem gerekecek
Yanıma almayı unutuyorum ya o kadar halsizim ki kendimi zor işe atıyorum ve evde mümkün olduğunca istirahat etmeye çalışıyorum. Zaten unutkanım şimdi daha beter oldum. Bugün telefonumu evde bırakıp annemlere gelmişim. Eşim geri gitti almaya ki elimden düşmez benim bulantı var ama kusacak dereceye gelmedim şükürKraker leblebi gibi şeyler al yanına mide suyunu çekiyor ben 1 gün bulantı istifra yaşadım onda bile bide bayil Feriha modundaydim öyle sersemledim rabbim yardimciniz olsun hamilelikte en çok korktuğum kusma bulantı çok şükür henüz başlamadı
10+4’ten bildiriyorum akıntı devam ediyor başından beri. Beyaz, kokusuz. Bazen birden fazla geliyor hissediyorum çamaşırımın ısladığınıKızlar akıntı çok oluyor mu sizde de. 7+0 oldum bugün. Özellikle son 2-3 gündür akintim arttı birden islaklik hissi geliyor birsey oldu sanıyorum korkuyorum ama şükür ki normal akıntı oluyor beyazımsı renk
Keşke biraz düşünceli olsa insanlar dediğin gibi tehlikleli zamanlar geçiyor ama sıkma canını inşallah rabbim bağışlar minigini hiçbiseycik olmaz benimde rahim tümsek gibiymiş vajinal bakıldı ilk kese görünmedi kalp atışında bile baya uğraşarak göründü sağlıklı olsunlar da görünür inşallah progestan kullanınca mecbur günde bikac kez çamaşır değiştiriyorum ama akıntı fazla olunca bezde kullanıyorumAmin çok teşekkür ederim canım. Ağır kaldirmamaya dikkat ediyorum fakat nöbetlerim 24 saat olduğu icin ayakta çok kalıyorum ve hareketli geçiyor. Idareyle konuştum ama eleman yerime bulamadığı için ay sonunda alırım seni mesaili yere dedi o lafına da guvenmiyorum açıkçası ve o zamana kadar zaten nasipse 10 hafta olacak yani en riskli günler nobetli geçiyor. Kontrolde yolk sac görünmedi, vajinal baksak belki görürüz dedi endise ediyorsan. O ara pembe akintim olmustu o yüzden istemedim ben de vajinal baktirmayi. Ters rahim Bi de benim karından daha da zor oluyor gormesi bi de çok küçük bu haftalarda malum. Ben de günlük ped kullanmiyorum gebelik olduğundan beri. Sık sık çamaşır değiştiriyorum evdeyken. Nobette o şansım yok sık sık lavaboya gitmeye çalışıyorum sadece o günler batmasın fazla diye