Gözün aydın
Sağlıklı olan Dr un kalp atışını görmesiymiş. Sesi dinlemek için doplerden çok yoğun ses dalgası gönderiliyormuş. O da bi ısı oluşturuyormuş fetüsü rahatsız ediyormuş. Linki atayım şimdi. Dr. Ayşe Duman var. Çok seviyorum beğeniyorum o kadını bi videosunda söylemişti.
Bana dün Dr elenantal1 diye bi folik asit+b12 takviyesi önerdi. Ama ben folidoce aldım
çünkü kadınlar kulübünde çok kişinin kullandığını ve Dr ların tasviye etiğini okudum
Ya bulantılar başlayınca ( ins bulantısız bi hamilelik olur
) nasılsa anlayacak. İnkar da ise yaramaz.
Ben ilk hamileliğimde anneme söyledim. Anneme dedim ki, sen babama hamile olduğumu söylersin. Aaa dedi ben utanırım.
(oysa abimin çocuğunun haberini vermişti
) neyse ben devamlı bulantı kusma böyle ruhumu teslim ediyor şeklinde ruh gibi dolanıyorum o sıralar. 3 aylık olmuştum. Her anneme gidiyorum öyle hasta gibi ayılıp bayılıyorum.
Bi gün geldi babam yanıma. Gel seni Dr a götüreyim dedi. Hiç ses etmedim. Israr edince gerek yok baba, geçer dedim. Bu sefer kızdı. Eşime kızıyor. Niye seni Dr a götürmüyor. Böyle ilgisizlik olur mu ?.. en yüksek perdeden böyle bağırarak. Erkek kardeşim geldi. Of baba saf mısın, ne halden anlamazsın ablam hamile dedi. Canım babam da o şekilde öğrenmişti.