Bence normal canim benim adetim 3 nisandi. Sonuçta son adet tarihini baz aliyoruz ama döllenme ne zaman oldu bilmiyoruz. Bizimkiler henüz küçük demek ki263 benımkı. 12 nisandı son adetım.
canım gündüzleri kusmaktan iyidir iştahın iyi olması benimde başladı bir kaç gündür. geceleri karnının acıkmaması için yatmadan sütlü tatlılar yemelisin. bebiş kan şekerimizden besleniyor kan şekerimiz düşünce haliyle acıkıyoruz. aynısı bendede oluyor sabah 5 gibi miğdem kazınıyor uykudan uyanıyorum. grissini atıştırıyorum süt içiyorum biraz ekmeğe pekmez bandırıyorum. ben henüz hiç kilo almadım fazla yememe rağmen. bişeye aş ermedim ama daha çok ilginçBenim iştahım çok açıldı hayatımda ilk kez gece kalkıp yemek yemek istiyorum ki hiç huyum değildir normalde gece ölsem yemek yemem. Doktorumda biraz kilo takıntılı fazla kilo almaya kızıyor ne yapacağım diye düşünüyorum bakalım bulantılar keser inş. Şuan canım deli gibi kırmızı biber çekiyor mesela öğlen arası olsun diye bekliyorum
evet canım ya başka arkadaşlardanda biliyorum gün boyu sürünce insanı nası halsiz bırakıyordur beni sabahki bulantılar bile yoruyor. Allah kolaylik versin canım dişlerimizi sıkacağız malesef bebişler iyi olsundabende kusma yok ama gün boyu bulantı var((( cidden bütün günümü etkilio
Sağol canımÖyle panik yapma hemen 30 la doğum yapan var içimizi rahat tutalım bol bol dua edelim
Haklısın canım bulantı çok zor bugün yeni başladı benim özellikle iş yerinde çok zor oluyor ama mecbur dayanacağım. Benim ilk hamileliğimde mide bulantım birden kesilince anlamıştım bebeği kaybettiğimi ve o Zaman söz verdim bir daha ne kadar bulanırsa bulansın şikayet etmeyeceğim diye şuanda bebeğin kalbi atıyor demek ki diye oyalıyorum kendimi. Artık geceleri ballı süt içip yatayım bende öyleyse belki rahat uyurum gece 3 te kalkıp çıkarttım bir daha da uyuyamadım bugün çok zor geçecekcanım gündüzleri kusmaktan iyidir iştahın iyi olması benimde başladı bir kaç gündür. geceleri karnının acıkmaması için yatmadan sütlü tatlılar yemelisin. bebiş kan şekerimizden besleniyor kan şekerimiz düşünce haliyle acıkıyoruz. aynısı bendede oluyor sabah 5 gibi miğdem kazınıyor uykudan uyanıyorum. grissini atıştırıyorum süt içiyorum biraz ekmeğe pekmez bandırıyorum. ben henüz hiç kilo almadım fazla yememe rağmen. bişeye aş ermedim ama daha çok ilginç
Limonlu su içmeyi denediniz mi benim ilk hamileliğimde çok yoğun bulantılarım vardı ve birtek limonlu su içmek rahatlatırdı bir deneyin isterseniz ama aç karna içmeyin yemekten sonra için yoksa daha çok bulandırabilirbende kusma yok ama gün boyu bulantı var((( cidden bütün günümü etkilio
Kızlar günaydın. 6+0 hala mide bulantım yok. Arada geğirme durumu var sadece, sizde durum ne?
Ben de dün çıkardım ilk defa 1 haftadır otobüs tutmuş gibiydim bugün çok iyiyim. Midemin yanmasından dolayı fazla yiyordum azcık bulantim olsun istiyorumKızlar günaydın psikolojik mi bilmiyorum ama 6+0 itibariyle çıkarmaya başladımBelki iştahım biraz kapanır diye sevinmedim de değil aslında sizlerde durumlar Nasıl?
Benim de dün başladı ama öyle böyle değil dün akşama kadar çıkardım, bu sabah da iş yerinde çok az atıştırdım ama mide bulantısından duramıyorum. Ben de sat a göre 6+1 ultrasona göre 6+3 üm bugün
İlk defamı kan verdın canım. Bakalım kac cıkacak. Bende kısmetse yarın vereceğim kanKizlar gunaydin mutlu haftalar
4+5'teyim bugun. Kan verdim ogleden sonra alacagim sonucu. Henüz bulanti kusma vs yok bende. Aserme de yok. Istahim acik ve goguslerim hassas sadece.
Insallah bulanti yasarim bende. Aralik'ta bos gebelikten kurtaj oldum. Hic bulanti vs yasamamistim. Icimde saglikli olmayan bir dusunce olustu sanirim, bulanti olmasi iyi birsey seklinde. Psikolojik ama benimkisi.
Kalp atislarini duyasiya kadar kimseye soylemeyi dusunmuyorum. Insallah saglikla gelisir bebeğim.
Ben katır gibiyim ya.
Mide bulantısı istiyoruuum
Bende ilk kan testimi yaptırdım bugün ikinciyi yaptıracağım hadi hayırlısı. Bende mide yanması ve sık idrar gelmesi dışında pek birşey yok şuan.Kizlar gunaydin mutlu haftalar
4+5'teyim bugun. Kan verdim ogleden sonra alacagim sonucu. Henüz bulanti kusma vs yok bende. Aserme de yok. Istahim acik ve goguslerim hassas sadece.
Insallah bulanti yasarim bende. Aralik'ta bos gebelikten kurtaj oldum. Hic bulanti vs yasamamistim. Icimde saglikli olmayan bir dusunce olustu sanirim, bulanti olmasi iyi birsey seklinde. Psikolojik ama benimkisi.
Kalp atislarini duyasiya kadar kimseye soylemeyi dusunmuyorum. Insallah saglikla gelisir bebeğim.
Ben de bende niye yok yeaa diye geziniyodum muradıma erdimolur yani hiç acele etme, bebeğe faydalı ne yiyebiliyosan ye, ben en sevdiğim şeyleri bile görünce çıkarıyorum şimdi