- 26 Nisan 2016
- 363
- 448
Biraz korkuttular benı. Oyuzden anestezısız yaptıramam ben sanırım. Panikatak hastasıyım ben
Amin canim benim Rabbim saglikli sihhatli dogurup buyutmemuzu nasip etsinKızlar bu akşam kan testi yaptırdım 496 çıktı ayyy hala inanamıyorum bebişim benimle. Daha önce 8 haftalık düşüğüm oldu ama bu sefer içimden bi his herşey yolunda gidecek diyo Rabbim banada hepimizede anneliği yaşatsın
37 de oglumu dogurdum 38 ikinciyi doguracam insallah.ikisindede sogan suyu ictikten sonra hamile kaldim tek tupum kapali.sende ic istersen39 yada 40 yaşında gebe yada doğum yapan tanıdıklarınız varmı. Ben 39 yasındayım. Bir senedır korunmuyoruz ama bebek olmuyor. Hormon testım normal çıktı. Kızım kardes istıyor onun için çok ıstemiştim
Amin canim benimmerhabalar arkadaşlar bende 3. haftam içindeyim Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
Ayyy masallah ucuncu geliyor.benimde bir oglum var.oglumda bulantilarim olmustu suan icin bunda yok acaba kizmi diyorumAllah tamamina erdirsin oglunu da size bagislasin :) Benim de 2 oglum var @akasya11
Insallah hamilesindir canumYaa bende ocak annesi olmak istiyorum dua edin kizim subat bu da ocak olsa ne guzel olur
Benim komşum 40 yaşında doğum yaptı maşallah çok cimcime hareAcaba yapışıklıgı nasıl anlıyor doktor. Rahım fılmımı çekılmesi gerekiyor
39 yada 40 yaşında gebe yada doğum yapan tanıdıklarınız varmı. Ben 39 yasındayım. Bir senedır korunmuyoruz ama bebek olmuyor. Hormon testım normal çıktı. Kızım kardes istıyor onun için çok ıstemiştim
Nasıl oluyor soğan suyu canım. Benım mıdemde gastrıt var zararı olmasın37 de oglumu dogurdum 38 ikinciyi doguracam insallah.ikisindede sogan suyu ictikten sonra hamile kaldim tek tupum kapali.sende ic istersen
Tesekkür ederim canım sağol. Keşke bunlara gerek kalmadan hamıle kalabılsemSiz bilirsiniz tabi, bana da çok söylediler çok fena anestezisiz olmaz vs diye ama Dr.la konuştum canın çok tatlı değilse anestezi yapmayalım boş yere ilaç alma dedi.ben de dayanıklıyımdır ondan tamam dedim. Ama sizin rahatsızlığınız da varmış risk almaya hiç gerek yok. Zaten işlem sırasında kendini kasarsan açık olduğu halde kapalı çıkabiliyormuş.doktor bunu da söylemişti ama dediğim gibi ben dayanırım dedim öyle yaptık.
Amiin Allah razı olsun canımBenim komşum 40 yaşında doğum yaptı maşallah çok cimcime hare
Benim komşum 40 yaşında doğum yaptı maşallah çok cimcime hareketli bir kızı var şimdi. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla size de nasip eder Rabbim.
Maşallah canım kaçıncı çocuklarıydı peki. Hamılelıkte sorun oldumu hiç
Sezeryan olunca üçe kadar müsade edıyolarmış galiba. 4. Çocuk sıkıntılı oluyormuş dıye duydumHalam in 4. Çocuğu
Yengem in de 4 ama biri İkiz olduğu için 3. Doğum olacaktı.
Halam çok rahatti
Ama Yengemin malesef çok zordu 9 ay yattı sanırım
canım genelde karın bölgesi ameliyatı geçirenlerde yapışıklık olabiliyormuş ,bağırsak ameliyatı,apandist,ya da sezaryen .. e denemişler 8ay olmayınca böyle bi ihtimal dahilinde çektirmiş sonuç doktor haklı cıkmış.Acaba yapışıklıgı nasıl anlıyor doktor. Rahım fılmımı çekılmesi gerekiyor
Hoşbuldum canım amin inşAllah :)Hosgeldin cnm allah saglikla kucagimiza almayi nasil etsin inşallah