2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Biraz korkuttular benı. Oyuzden anestezısız yaptıramam ben sanırım. Panikatak hastasıyım ben

Siz bilirsiniz tabi, bana da çok söylediler çok fena anestezisiz olmaz vs diye ama Dr.la konuştum canın çok tatlı değilse anestezi yapmayalım boş yere ilaç alma dedi.ben de dayanıklıyımdır ondan tamam dedim. Ama sizin rahatsızlığınız da varmış risk almaya hiç gerek yok. Zaten işlem sırasında kendini kasarsan açık olduğu halde kapalı çıkabiliyormuş.doktor bunu da söylemişti ama dediğim gibi ben dayanırım dedim öyle yaptık.

Amin canim benim Rabbim saglikli sihhatli dogurup buyutmemuzu nasip etsin

37 de oglumu dogurdum 38 ikinciyi doguracam insallah.ikisindede sogan suyu ictikten sonra hamile kaldim tek tupum kapali.sende ic istersen

Acaba yapışıklıgı nasıl anlıyor doktor. Rahım fılmımı çekılmesi gerekiyor
Benim komşum 40 yaşında doğum yaptı maşallah çok cimcime hare

Benim komşum 40 yaşında doğum yaptı maşallah çok cimcime hareketli bir kızı var şimdi. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla size de nasip eder Rabbim.

Tesekkür ederim canım sağol. Keşke bunlara gerek kalmadan hamıle kalabılsem

Amiin Allah razı olsun canım

Kızlar belırtılerınız varmı hiç. Mesela adet olacakmış gıbı agrılarınız yada nasıl belirtılerınız var şuan

Maşallah canım kaçıncı çocuklarıydı peki. Hamılelıkte sorun oldumu hiç

Halam in 4. Çocuğu

Yengem in de 4 ama biri İkiz olduğu için 3. Doğum olacaktı.

Halam çok rahatti

Ama Yengemin malesef çok zordu 9 ay yattı sanırım

Halam in 4. Çocuğu

Yengem in de 4 ama biri İkiz olduğu için 3. Doğum olacaktı.

Halam çok rahatti

Ama Yengemin malesef çok zordu 9 ay yattı sanırım
Sezeryan olunca üçe kadar müsade edıyolarmış galiba. 4. Çocuk sıkıntılı oluyormuş dıye duydum

Acaba yapışıklıgı nasıl anlıyor doktor. Rahım fılmımı çekılmesi gerekiyor
canım genelde karın bölgesi ameliyatı geçirenlerde yapışıklık olabiliyormuş ,bağırsak ameliyatı,apandist,ya da sezaryen .. e denemişler 8ay olmayınca böyle bi ihtimal dahilinde çektirmiş sonuç doktor haklı cıkmış.

Merhaba kızlar nasip olursa inşallah bende ocak 2017 annesi olacağım kendimden bahsediym 8 yıldır deniyoruz olmadı 5 aşılama 3 tüp bebek denedik son tüp bebek denememiz tuttu fakat 6. Haftada düşükle sonuçlandı ve 8 ay sonra rabbim nasip etti şükürler olsun kucağımızada almak nasip olur inşallah duanızda bizise unutmayın ilk düşükte belimde sancı oldu ve 2 gün sonra kanama başladı şimdide ara ara belimde sancım oluyor bu beni çok korkutuyor idrar testinde silik çizgi Beta hcg 154 bat a 4 gün kala kanda ve idrar testinde gösterdi kendini miniğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…