Insallah canim guzel haberlerini bekliyoruzhamile olan arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... benim bat 6 nisan dı 28 günde bir regl 4 nisanda olmam lazımdı hala olmadım evde test yaptım çıkmadı yarına kadar regl olmazsam kan vericem ... dua edin inşallah hamileyimdir ve benim gibi isteyen herkes ...
Senin de hayirli olsun canim. Rabbim hayirlisiyla kavustursun. Rentip Nazniye Şentürk e gidiyorum. Sen nereye gidiyorsun?hayırlı olsun bende 22 nisanda ogrenmiştimhangi hastaneye gidiyorusun
Hayırlı olsunnn inş darısı başımaKizlar keseyi gorduk Allaha şükür. Dis gebelik riski kalkti ortadan.sira kalp atislarink gormede
Aleykum selam hayırlı olsun size de gözünüz aydınSelam!
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallahSelam!
Insallah canim guzel haberlerini bekliyorumHayırlı olsunnn inş darısı başımainş kalp atışlarını da duyarsınız
Günaydın hayırlı olsunnn anneler güününe bebişle giriorsun ne mutluGünaydın kızlar:)
Nee zaman öğrendin ilk bebiş mi ne zamandr bekliordn canını sıkrsa sorularm cevaplamayablrsinGünaydın kızlar:)
hamile olan arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... benim bat 6 nisan dı 28 günde bir regl 4 nisanda olmam lazımdı hala olmadım evde test yaptım çıkmadı yarına kadar regl olmazsam kan vericem ... dua edin inşallah hamileyimdir ve benim gibi isteyen herkes ...
Nee zaman öğrendin ilk bebiş mi ne zamandr bekliordn canını sıkrsa sorularm cevaplamayablrsin
Çook sevindim Allah hayrlısıyla kucağnza almayı nasip etsin darısı başıma inşallah bn de iki düşük yaptm bu ay deliler gibi istiyorummmm 5 gün var batı masıl beklicem bilmiormmDün öğrendim:)
6 aydır deniyordum. Daha doğrusu 5 ay çılgınca denedim, kistim çıktı 8 cm, tam eeeh olmaz zaten dedim. Ovülasyon testlerini, düzenli ilişkiyi vs bıraktım. Adetim gecikince de kisttendir dedim. Hiç şaşmazdı ama yine de ondandıt dedim. 4+3te çok net ikinci çizgiyle karşılaştım.
İlk bebiş olacak Allah nasip ederse.
Çook sevindim Allah hayrlısıyla kucağnza almayı nasip etsin darısı başıma inşallah bn de iki düşük yaptm bu ay deliler gibi istiyorummmm 5 gün var batı masıl beklicem bilmiormm
Canımmmm ya tamam sabredicem biraz oyalayayım kendimii . Bu arada kaç yıllık evlisinzSakın test yapma!
Çıkmıyor... benim 3 gün kala yaptığım test var, tanışma yıldönümü diye süpriz yapacaktım. Çok bariz negatifti.
Bekle, hem çizgiyi görsen ne olur sonra 36 hafta daha bekliyorsun.
Canımmmm ya tamam sabredicem biraz oyalayayım kendimii . Bu arada kaç yıllık evlisinz
Günaydın kızlar cogunuz doktora gitmisiniz ben ogrnei 12 gun oldu daha kimseye diyemedim :)))
Doktora gitmedim doguma giderken söylerim artik dun bi ara cikarcsk gibi oldum tuttum bugunde sabah migdem bulandi daha erken degik mi ya