Bende haftaya carsamba falan gitmeyi dusunuyorumBen de gitmiyorum doktora.
7. Haftanın içindeyken kese kalp atışı falan tek seferde baktıracağım.
Bulantı 6. Haftada başlar derler. Ben 4+4üm tabi ki bir şey yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende haftaya carsamba falan gitmeyi dusunuyorumBen de gitmiyorum doktora.
7. Haftanın içindeyken kese kalp atışı falan tek seferde baktıracağım.
Bulantı 6. Haftada başlar derler. Ben 4+4üm tabi ki bir şey yok.
merhabalar arkadaşlar bende 3. haftam içindeyim Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
Cok erken nasil ogrnedin tebrik ederimmerhabalar arkadaşlar bende 3. haftam içindeyim Rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin
Acaba yapışıklıgı nasıl anlıyor doktor. Rahım fılmımı çekılmesi gerekiyorsen 2.cocuğu düşünüyodun dimi ?
benim bi arkadaşım da 2.çocuğa karar verdi 8ay denedi tık yok .doktor film çekelim dedi yapışıklık oluşmuş meğer o ay hamile kaldı ..
Hsg de rahime bi sıvı enjekte edip rahim ultrasonuyla tüplerin açıklığına bakılıyor hatta bazen o sıvıyla yapışıklık açılabiliyorAcaba yapışıklıgı nasıl anlıyor doktor. Rahım fılmımı çekılmesi gerekiyor
39 yada 40 yaşında gebe yada doğum yapan tanıdıklarınız varmı. Ben 39 yasındayım. Bir senedır korunmuyoruz ama bebek olmuyor. Hormon testım normal çıktı. Kızım kardes istıyor onun için çok ıstemiştim
Kızlar bu akşam kan testi yaptırdım 496 çıktı ayyy hala inanamıyorum bebişim benimle. Daha önce 8 haftalık düşüğüm oldu ama bu sefer içimden bi his herşey yolunda gidecek diyo Rabbim banada hepimizede anneliği yaşatsın
Anestezı almak gerekıyormuş degılmı canlı m rahım fılmı için. Çokmu zor oluyorkiHsg de rahime bi sıvı enjekte edip rahim ultrasonuyla tüplerin açıklığına bakılıyor hatta bazen o sıvıyla yapışıklık açılabiliyor
Maşallah canım kaçıncı çocuklarıydı peki. Hamılelıkte sorun oldumu hiçHalam 38 Yengem 42 ya da 43 de doğUrdu canim
Anestezı almak gerekıyormuş degılmı canlı m rahım fılmı için. Çokmu zor oluyorki
Biraz korkuttular benı. Oyuzden anestezısız yaptıramam ben sanırım. Panikatak hastasıyım benBen anestezinin zararı olmasın diye anestezisiz yaptırdım. Evet acıyor tabi ama bence anesteziye gerek olacak kadar değil.