2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yaa bende ocak annesi olmak istiyorum dua edin kizim subat bu da ocak olsa ne guzel olur

Kizlar bende bugun doktora gittim keseyi gördük kalp atışı için iki hafta sonra tekrar gidicem.. Benim gebeligim riskli bu yüzden 8. aya kadar her gün igne vurulacak bana.. Insallah sizler kolay bir hamilelik dönemi geçirirsiniz

39 yada 40 yaşında gebe yada doğum yapan tanıdıklarınız varmı. Ben 39 yasındayım. Bir senedır korunmuyoruz ama bebek olmuyor. Hormon testım normal çıktı. Kızım kardes istıyor onun için çok ıstemiştim

sen 2.cocuğu düşünüyodun dimi ?
benim bi arkadaşım da 2.çocuğa karar verdi 8ay denedi tık yok .doktor film çekelim dedi yapışıklık oluşmuş meğer o ay hamile kaldı ..
Acaba yapışıklıgı nasıl anlıyor doktor. Rahım fılmımı çekılmesi gerekiyor

39 yada 40 yaşında gebe yada doğum yapan tanıdıklarınız varmı. Ben 39 yasındayım. Bir senedır korunmuyoruz ama bebek olmuyor. Hormon testım normal çıktı. Kızım kardes istıyor onun için çok ıstemiştim

Halam 38 Yengem 42 ya da 43 de doğUrdu canim

Kızlar bu akşam kan testi yaptırdım 496 çıktı ayyy hala inanamıyorum bebişim benimle. Daha önce 8 haftalık düşüğüm oldu ama bu sefer içimden bi his herşey yolunda gidecek diyo Rabbim banada hepimizede anneliği yaşatsın :anneadayı:

Gözün aydın, inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi. Tekrar hayırlı olsun :)

X