2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Alt ast olayına üzüldüm cnm bende normal olmasına rağmen kaşınıyordum.başka hastanede bakacakları değer ne imiş ? Şimdi senin haftan kaç oluyor cmm yarın aldıklarında
36+6 olacak canım safra kesesinde tıkanma var mı diye bakacaklarmış ama alacaklar kesin öğleden sonra doktor geldi gitti söyledi

42ye kadar bekletmiyor mu ? Ben yarın gideceğim doktora son kontrol olarak sanırım. Gelmezse banada mi sezeryan diyecek acaba suni sancı deneyelim filan mı diyecek. Ay ilk bebek ya hicbisey bilmiyorum ne deseler tamam diyip yaptırıyoruz 😂 sağlıkla gelsinler önemli olan o 🤍
Benim doktor bekletmiyor cannm
40 bitince alırız dedi
Kanala girmeyen bebeğe de sunni sancı vererek indirmeye çalışmaya gerek yok çünkü garantisi de yok dedi
Ne sen ne bebek stres e girmesin dedi
Benim de ilk bebek bende tamam dedim yani😃
Hadi bakalm yarın da senden haberleri bekliyor olacagm

Günaydın kızlar bugün hastaneye gidecekler vardı ne yaptınız ben hala beklemekteyim geçen nst de ağrı çıkmıştı şimdi çıkmadı ama benim oğlan geçen hafta galiba gelmeye karar vermişti şimdi istemiyor gibi 🤣🤣
Oğluşum baktı dünya kötü annemin karnı iyi ben dogmayim en iyisi dedi ❤️😍🥰🥳🥳
Benim gibi hiç Nst siz doğuma girecek olan yok mu ya🙈 benim Dr Nst ye hiç gerek görmedi, 39+1 de sezeryan olacağım inşallah

Canm sancı olayını anlıyorum Allah yardımcın olsun sezeryan dr kararı mı senin mi bazen açılma çok yavaş oluyor sağlıkla kucağına al inş
Aynı benim Doktor'un dediği gibi olmuş..
Sunni sancı vererek kanala girmeyi denemeye gerek yok demişti
Yazık arkadaşm sancı cektin
Sağlıkla kucağına alsn da🙏

Kızlar değerlerim alt üst olmuş 🥲alt ast karaciğer yağlanması kaşıntım bundanmış hastane de yatış verdiler sabah erkenden kan alacaklar benden başka hastane de bi değere bakacaklar ona göre muhtemelen oğlumu yarın sezeryanla kucağıma alacağım 🥹🥹🥹üç kiloyu geçmiş ama ben yine de erken diye tedirgin oldum
Hadi sağlıkla gelsin inşallah, kilosu gayet iyi, benimki 37+6 ve 2900 civarları anca.

Canlar benim 37+2 de doğum olacak Peki sizce erken mi gelişim ve ciğerler için ? Doktor miyadında dedi bebek için ama yine de merak İçindeyim Tecrübeli anneler de tabiki daha iyi bilir veya karşılaştınız mı ? Küvözde falan konsun istemem korku saldı beni kilosu 3000
Yavrum 36 da kuzenim doğum yaptı kuveze girmedi bebesi gayet iyi şükür
Senin bebeğin de maşallah kilosu iyi hiç o kadar ince düşünme
Allahm yar ve yardmcn olsun

Canlar benim 37+2 de doğum olacak Peki sizce erken mi gelişim ve ciğerler için ? Doktor miyadında dedi bebek için ama yine de merak İçindeyim Tecrübeli anneler de tabiki daha iyi bilir veya karşılaştınız mı ? Küvözde falan konsun istemem korku saldı beni kilosu 3000
Kilosu gayet iyi bence, ciğer gelişimi de yüksek ihtimalle tamamlanmış olur, kuvozde kalmadan gelir yanına inşallah, hadi sağlıkla doğsun kuzucuk

Selam kızlar geçtiğimiz cumartesi 38+1 de tam 3 kilo olmuş benim bebiş. Nst baktı doktor bunun daha gelesi yok belli dedi. Kilo alımı da haftada 100 gr düşmüş. Suyu iyi doppler iyi, kilosu da zorlamaz bizi 41 sonuna kadar bekleriz gelmezse yatırırız seni dedi. Lavanta yağı ile perine masajı önerdi doğumda yırtık vs olmasın diye henüz yapamadım. İki gündür de gözümde batma vardı bu sabah kalktım hayko cepkin gibi olmuşum. Gözümde enfeksiyon oluşmuş tamamen şiş kapalı ağrıdan kıvranıyorum. Oğlum diyorum geçmeden gelme bu halde nasıl ıkınacağım 🙁 Tam diyorum artık gelebilir, bir sorun çıkıyor ödüm kopuyor suyum gelecek diye. Doğum güç isteyen bir olay ama bende o güç yok
Selam yavrum benim kızda öyle gelmiyor
Bende cumaya kadar gelmezse 40 hafta bitecek
Sezeryan olcam o gün
Senin doktor 41 sonunu bekliyor demek
HakkmZdaa hayırlısı inşallah

Valla şeker ölçme cihazı yok canım benimde şeker yüklemesinde 145 mi ne çıkmıştı ama tekrar şeker yüklemesi yaptırmak istemedim o sıra çokkk şekerli şeyler tuketmisgim doktor o etkilemiştir dedi çünkü başka şikayetim belirtim vs yoktu bebisdede herşey olması gerektiği gibiydi kilomda normal olunca üstünde durmadık ama son zamanlarda düşüyor sanırım biseyler yedikten sonra bile bir saatte anca kendime geliyorumm
Benim aklıma ilk o geldi canım. Benim de şekerim çok normal gidiyordu. Bir gün sabah dışarda işimiz var diye kahvaltı yapamadım büyük bir peynirli sandviç yedim. O gün tam dediğin gibi oldum işte. Şekeri ölçünce de tam sınırda çıktı doktor çok hızlı çıkıp indi muhtemelen şekerin karbonhidrattan demişti. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış bir de ufak ufak sık sık ye. Son düzlükteyiz az kaldı artık:)

Canım benim ebe göbek bağı düştükten sonra yıkayacağız dedi. Ben de o ne derse onu yapacağım.

Şekerini kontrol etme şansın var mı ya? Ben aşırı karbonhidratlı yedim 1-2 kez tam dediğin gibi oldum. Bende gebelik şekeri de var tabi ama böyle elim ayağım boşaldı resmen. Şekerimi ölçtüm hemen sınırda çıktı.

Canım benim bizim aramızda 1 hafta var diye hatırlıyorum küçük haftalarda değiller artık gayet sağlıklı ve güçlü oğluşun. İçini ferah tut sakın moralini bozma. Hep kendileri gelecekleri zamanı, gelecekleri şekli seçiyorlar diyoruz ya gerçekten öyle. Neyde hayır var bilemeyiz demek ki hayırlısı böyle diye düşünmek lazım. Hiç sıkma canını sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini🙏
Öyle yapmaya çalışıyorum canım bir tarafım ağlıyor aynı bedende son günümüzmüş bilmiyormuş ama kokusunu da içime çekeceğim için çok heyecanlıyım 🥰vardır bunda bir hayır diyorum 🥹🥹

Blue8816 Blue8816
Canım benim doktor kolay kolay almam seni sezaryene dedi. Rahat rahat bekliyor çünkü bebem minik. Kilolu olsa biliyorum riske atmazdı. Çünkü çatım çok da uygun çıkmadı muayenede. 8 8 buçuk cm falan ölçtüm üstten de basık dedi kilolu bir bebek olsa sen düşün 41i geçince halim ne olurdu. Rahat doğurursun dediği için ne derse ona uyuyorum ben de.

Evet canım yarın doğum olacak Allahın izniyle inşallah dua edin bana da 🥹
Ayy inanmıyorum seninle aramızda 1 hafta vardı sen önce kucağına alıyorsun, maşallah. Sağlıcakşa kucağına alırsın inşallah canım. Sakın erken diye üzülme çok ağlama bebiişin strese girmesin, kucağına almana çok az kaldı ne güzel 🙏🏽🥹

Evet canım yarın doğum olacak Allahın izniyle inşallah dua edin bana da 🥹
Senin yarın benim cuma
Ayy arka arkaya geliyor bebelerimz yaa
Allahm yar ve yardmcn olsun canm benim
Dualarmz sizinle...

Blue8816 Blue8816
Canım benim doktor kolay kolay almam seni sezaryene dedi. Rahat rahat bekliyor çünkü bebem minik. Kilolu olsa biliyorum riske atmazdı. Çünkü çatım çok da uygun çıkmadı muayenede. 8 8 buçuk cm falan ölçtüm üstten de basık dedi kilolu bir bebek olsa sen düşün 41i geçince halim ne olurdu. Rahat doğurursun dediği için ne derse ona uyuyorum ben de.
Hmm anladm yavrum e tabi her doktor farklı
Ve evet ne derler ise onu yapıyoruz 😊
Sağlıkla gelsin miniklert inşallah🙏

X