2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşAllah hepimize

Hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşAllah hepimize
Amin canım inşallah herkese nasip etsin Rabbim aramızda 2 gün var sanırım belirtilerin var mı canım gebeliğe dair sancın oluyor mu nasıl hissettin hamile olduğunu

Amin canım inşallah herkese nasip etsin Rabbim aramızda 2 gün var sanırım belirtilerin var mı canım gebeliğe dair sancın oluyor mu nasıl hissettin hamile olduğunu
Bulantım filan yok canım sadece yorgun hiddediyorum ve çok uykum geliyor bir de karın ve kasık bölgemi şiş hissediyorum regl olacak gibi ağrım oluyor bazen evde test yaptım öylesine ikinci çizgi silik çıkınca dün kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı canım

Ozaman normal muayenede belli olmuyor yapışıklık öylemi. Yıne rahim filmi gerekıyor.

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kanda kaç çıktı değerin canım günün geçti mi yaptın testi

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kanda kaç çıktı değerin canım günün geçti mi yaptın testi
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşAllah 1 gün vardı bat a kanda 250 çıktı hcg

Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşAllah 1 gün vardı bat a kanda 250 çıktı hcg
Maşallah değerin güzel çıkmış benim beklenen adet tarihim 9 veya 11 mayıs 2 gün önce veya sonra olur benimki genelde 5 mayıs akşamı idrar testi yaptım silik çıktı dünde kanda 154 çıktı dr a gittim hemen luteina diye progesteron destekleyici dil altı hapı verdi

Hmm seninki erken ama normal 154 çıkması bir günde iki katı artıyor o değer benim bat 6 mayıstı dündü yani tahlili de dün yaptım zaten 250 çıktı

Aaa benim de :) Hayırlı olsun,diğer topikte karşılaşmadık hiç dimi
Ben 2015 şubat anneleri topiğindeyim canım beklenen doğum tarihi 2 şubattı ama 31 ocakta doğdu oğluşum sen hamile misin canım takvimin yok

Ben 2015 şubat anneleri topiğindeyim canım beklenen doğum tarihi 2 şubattı ama 31 ocakta doğdu oğluşum sen hamile misin canım takvimin yok
Evet canım 5+5 deyim nasipse,kalp atışını duyunca eklerim inşallah takvimi. Benim oğlum da 23 Ocak doğumlu :)

Ben de gitmiyorum doktora.
7. Haftanın içindeyken kese kalp atışı falan tek seferde baktıracağım.
Bulantı 6. Haftada başlar derler. Ben 4+4üm tabi ki bir şey yok.
benim hala çok yok tatlım sabahları çok az miğdem kalkıyor o kadar :) adet sancısı gibi ağrılar çekiyorum ara ara o kadar pazartesi yine randevum var doktorda. ben bat'a 2 gün kala öğrenmiştim testle hemde hiç umudum yokken hiç belirti yoktu çünki arkadaşlarımın zoruyla yaptım testi ve görücne şook oldum tabii çok sevindim ve hemen kana koştum

merhaba tatlım Aminnnn inşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız tekrar gözün aydın. bende Ocak sonunda kimyasal yaşadım sancım olunca bende çok korkuyordum ilk öğrendiğimde artık alıştım rahim genişliyor sonuçta elbet ağrıyacak diyorum. zaten kimyasaldaki gibi değil sancı ara ara geliyor.
bende bat'a 2 gün kala önce testde sonra kanda öğrendim 103 dü değerim seninki baya yüksekmiş. keseyi geçen hafta gördük çok şükür pazartesi yine kontrolüm var.
Allah isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…