Hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşAllah hepimizeMerhaba kızlar nasip olursa inşallah bende ocak 2017 annesi olacağım kendimden bahsediym 8 yıldır deniyoruz olmadı 5 aşılama 3 tüp bebek denedik son tüp bebek denememiz tuttu fakat 6. Haftada düşükle sonuçlandı ve 8 ay sonra rabbim nasip etti şükürler olsun kucağımızada almak nasip olur inşallah duanızda bizise unutmayın ilk düşükte belimde sancı oldu ve 2 gün sonra kanama başladı şimdide ara ara belimde sancım oluyor bu beni çok korkutuyor idrar testinde silik çizgi Beta hcg 154 bat a 4 gün kala kanda ve idrar testinde gösterdi kendini miniğim
Amin canım inşallah herkese nasip etsin Rabbim aramızda 2 gün var sanırım belirtilerin var mı canım gebeliğe dair sancın oluyor mu nasıl hissettin hamile olduğunuHayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşAllah hepimize
Bulantım filan yok canım sadece yorgun hiddediyorum ve çok uykum geliyor bir de karın ve kasık bölgemi şiş hissediyorum regl olacak gibi ağrım oluyor bazen evde test yaptım öylesine ikinci çizgi silik çıkınca dün kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı canımAmin canım inşallah herkese nasip etsin Rabbim aramızda 2 gün var sanırım belirtilerin var mı canım gebeliğe dair sancın oluyor mu nasıl hissettin hamile olduğunu
Ozaman normal muayenede belli olmuyor yapışıklık öylemi. Yıne rahim filmi gerekıyor.canım genelde karın bölgesi ameliyatı geçirenlerde yapışıklık olabiliyormuş ,bağırsak ameliyatı,apandist,ya da sezaryen .. e denemişler 8ay olmayınca böyle bi ihtimal dahilinde çektirmiş sonuç doktor haklı cıkmış.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kanda kaç çıktı değerin canım günün geçti mi yaptın testiBulantım filan yok canım sadece yorgun hiddediyorum ve çok uykum geliyor bir de karın ve kasık bölgemi şiş hissediyorum regl olacak gibi ağrım oluyor bazen evde test yaptım öylesine ikinci çizgi silik çıkınca dün kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı canım
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşAllah 1 gün vardı bat a kanda 250 çıktı hcgRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kanda kaç çıktı değerin canım günün geçti mi yaptın testi
maalesef belli olmuyor canım :/Ozaman normal muayenede belli olmuyor yapışıklık öylemi. Yıne rahim filmi gerekıyor.
Maşallah değerin güzel çıkmış benim beklenen adet tarihim 9 veya 11 mayıs 2 gün önce veya sonra olur benimki genelde 5 mayıs akşamı idrar testi yaptım silik çıktı dünde kanda 154 çıktı dr a gittim hemen luteina diye progesteron destekleyici dil altı hapı verdiAmin canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşAllah 1 gün vardı bat a kanda 250 çıktı hcg
Hamilelikler ayni olmuyor iste nasip hayirlisi olsun saglikla dogsun insallahAyyy masallah ucuncu geliyor.benimde bir oglum var.oglumda bulantilarim olmustu suan icin bunda yok acaba kizmi diyorum
Hmm seninki erken ama normal 154 çıkması bir günde iki katı artıyor o değer benim bat 6 mayıstı dündü yani tahlili de dün yaptım zaten 250 çıktıMaşallah değerin güzel çıkmış benim beklenen adet tarihim 9 veya 11 mayıs 2 gün önce veya sonra olur benimki genelde 5 mayıs akşamı idrar testi yaptım silik çıktı dünde kanda 154 çıktı dr a gittim hemen luteina diye progesteron destekleyici dil altı hapı verdi
Aaa benim de :) Hayırlı olsun,diğer topikte karşılaşmadık hiç dimiBu arada 2015 ocak doğumlu oğlum var 2. Si olacak Allahın izniyle :)
Ben 2015 şubat anneleri topiğindeyim canım beklenen doğum tarihi 2 şubattı ama 31 ocakta doğdu oğluşum sen hamile misin canım takvimin yokAaa benim de :) Hayırlı olsun,diğer topikte karşılaşmadık hiç dimi
Evet canım 5+5 deyim nasipse,kalp atışını duyunca eklerim inşallah takvimi. Benim oğlum da 23 Ocak doğumlu :)Ben 2015 şubat anneleri topiğindeyim canım beklenen doğum tarihi 2 şubattı ama 31 ocakta doğdu oğluşum sen hamile misin canım takvimin yok
Hmm hayırlı olsun canım sağlıkla alırız inş kucağımıza maşallah oğluna :)Evet canım 5+5 deyim nasipse,kalp atışını duyunca eklerim inşallah takvimi. Benim oğlum da 23 Ocak doğumlu :)
heyyy fıstıkk seni burda görmek ne güzel nasılsınn bu sefer oldu demek nasıl gidiyor ? Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinGünaydın kızlar:)
Amin canım inşallah :)Hmm hayırlı olsun canım sağlıkla alırız inş kucağımıza maşallah oğluna :)
benim hala çok yok tatlım sabahları çok az miğdem kalkıyor o kadar :) adet sancısı gibi ağrılar çekiyorum ara ara o kadar pazartesi yine randevum var doktorda. ben bat'a 2 gün kala öğrenmiştim testle hemde hiç umudum yokken hiç belirti yoktu çünki arkadaşlarımın zoruyla yaptım testi ve görücne şook oldum tabii çok sevindim ve hemen kana koştumBen de gitmiyorum doktora.
7. Haftanın içindeyken kese kalp atışı falan tek seferde baktıracağım.
Bulantı 6. Haftada başlar derler. Ben 4+4üm tabi ki bir şey yok.
merhaba tatlım Aminnnn inşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız tekrar gözün aydın. bende Ocak sonunda kimyasal yaşadım sancım olunca bende çok korkuyordum ilk öğrendiğimde artık alıştım rahim genişliyor sonuçta elbet ağrıyacak diyorum. zaten kimyasaldaki gibi değil sancı ara ara geliyor.Merhaba kızlar nasip olursa inşallah bende ocak 2017 annesi olacağım kendimden bahsediym 8 yıldır deniyoruz olmadı 5 aşılama 3 tüp bebek denedik son tüp bebek denememiz tuttu fakat 6. Haftada düşükle sonuçlandı ve 8 ay sonra rabbim nasip etti şükürler olsun kucağımızada almak nasip olur inşallah duanızda bizise unutmayın ilk düşükte belimde sancı oldu ve 2 gün sonra kanama başladı şimdide ara ara belimde sancım oluyor bu beni çok korkutuyor idrar testinde silik çizgi Beta hcg 154 bat a 4 gün kala kanda ve idrar testinde gösterdi kendini miniğim