2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
çok teşekkür ederim canım biraz geç oldu cevabim. şuan çok ağrım sızım yok ara ara adet sancısı var bulantı yok diyebilirim sadece sabahları miğde kalkması buna şükür. Aminnn tatlım tekrar hamileliğimizin güzel geçmesini bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin Allah diyorum ve öpüyorum senii

heyyy fıstıkk seni burda görmek ne güzel nasılsınn bu sefer oldu demek nasıl gidiyor ? Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Aaaa sunriseım da burdaaa.
Seni de görmek çok güzel!
Benim de konumu gördün hiç beklemiyordum. Adet sancım falan da yok gayet iyiyim ben.
Bugün ilk defa midemde arıza var. Bulantı falan değil ama midem hafiften eziliyor gibi. Çok hafif bir şey. Yeni uyandım daha kahvaltı edince geçer sanırım.

Amin canım inşallah bizde görürüz ayy çok heyecanlıyım çok stresliyim rabbim bugünleri sağlıkla atlatmamızı nasip eylesin ve en büyük duamm hiç kimseyi bu acıyla sınamasın isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin

Sezeryan olunca üçe kadar müsade edıyolarmış galiba. 4. Çocuk sıkıntılı oluyormuş dıye duydum

Aynen canimm bi tanıdık 4. Çocuğunu sezeryan la dogurdu hem kendi o kadar kötü oldu ki kaç ay hastanede yattı hem de doktorlar çok kizdi

Teşekkür ederim canım kendi derdime düşünce 1 hafta - 10 gündür çok takip edemiyorum kk da olanları en son kistin olduğunu görmüştüm o zamanda içimden hemen düşüverir kistide hamile kalır demiştim :) .keseyi görmeye gittiğimizde doktor bendede kistin olduğunu söyledi ama korkulacak birşey yok dedi.
Aç bırakmaya gelmiyor miğdeler bendede öyle oluyor bulantı yok daha henüz ama sabahları miğdem kalkıyor boş böğürme felan bişeyler yeyince geçiyor. inşallah hep böyle sıkıntısız geçer hamileliğimiz

Aynen dediğin gibi oldu. Basit bir şeydi.
Bakalım kalan zamanlar nasıl geçecek?

Bugünü saymassak batıma 4 gün var ama idrarda negatif çıktı sabah yaptığım idrarla

İnşallah sağlıkla sıhhatle atlatırsın bu süreci canım. Bende dün keseyi gördüm kalp atışları için banada iki hafta sonra gitmemi söyledi doktor.

Kızlar merhaba.
4+5 im bugün.
Doktora gideceğim.
Kalp ve kese görmek için ne zaman gideyim?
6+5 uygun mu sizce?

İnşallah sağlıkla sıhhatle atlatırsın bu süreci canım. Bende dün keseyi gördüm kalp atışları için banada iki hafta sonra gitmemi söyledi doktor.
Insallah bakalim artik hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Evet biz acele ediyoruz aslinda ama en azindan kesenin dogru yerde oldugundan emin olduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…