2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İnşallah gerek kalmazda hemen gebe kalırsın. Yaşın genç daha. Eşine keçiboynuzu suyu içirdınmı hiç. Ben içirdım ama olmadı
ben de 1 ay yaptım keçi boynuzunu ,olmadı cnm aynen ..rabbim ol demedikten sonra ne yapsak boş

Ben ıkı defa ovulasyon testı yaptım. Hiç iki kurmızı çizgi net göremedık. Hep dilikti. Bırdahada almadım. Üç aydır hergun nerdeyse ilişki oldu. Ama yıne olmadı. Bu ayda olmadı. Doktora gıtsem netice alırım aslında. Belkıde tuplerım kapalıdır
sen 2.cocuğu düşünüyodun dimi ?
benim bi arkadaşım da 2.çocuğa karar verdi 8ay denedi tık yok .doktor film çekelim dedi yapışıklık oluşmuş meğer o ay hamile kaldı ..

Ovulasyon testı aldım. Ama ıkı çizgi koyu olmadı hiç. Acaba bende yumurtlamamı olmuyor. Yada tüplerimmi kapalı. Doktorada gıtmedım hiç.
Adet bitiminden diğer adete kadar hergün test yapıp pozitif gormediyseniz belki yumurtlama olmuyordur. Gebelik düşününce problem olmasa bile doktora gozukmede fayda var. Bir de hergün ilişki oluyor demişsiniz o dikkatimi çekti ilişki 2 güne 1 olacak sperm kalitesi açısından

Merhaba arkadaşlar öncelikle bebeği olan herkes allahın izniyle inşallah sağ salim kavuşurlar, anne olmak isteyen herkesede rabbim kısa sürede hayırlısıyla nasip etsin. Benimde bat 29 mart ovulasyondan 7 gün sonra kan testi yaptırdım çıkmadı. Ama belirtilerim vardı piskolojiktir diye düşündüm. Ama adetim 1 gün gecikti o gecede rüyamda evde 2 test alıp yaptıgımı gördüm sabah kalktım eczaneye gidip test aldım 2 tane ve sonuç pozitif şuan 5 haftalığız allahın izniyle ocak annesi adayıyım. :)
hoşgeldinn tatlımm amiiiin inşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi alırız kucağımıza. benimde bat 29 Martdı. birdahaki kontrolum pazartesi günler geçmiyor inşallah güzel güzel gelişiyodur minnakım :KK200:

hamile olan arkadaşlar öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... benim bat 6 nisan dı 28 günde bir regl 4 nisanda olmam lazımdı hala olmadım evde test yaptım çıkmadı yarına kadar regl olmazsam kan vericem ... dua edin inşallah hamileyimdir ve benim gibi isteyen herkes ...

Merhaba benim bel ağrı yok ama biraz yorulu
ela_ekin seninle 1 gün var aramızda nasılsın nasıl gidiyor. Benim ara ara bel agrım oluyor ve geceleri kesintisiz uyuyamıyorum :KK43: 3 saat uyuduktan sonra sabaha kadar dönüp duruyorum :) Benim 2. gebeliğim bu arada.[/QUOTE
Merhaba benim bel ağrı yok ama biraz yorulunca karnımın alt tarafı agriyor uyku konusuna da hiç girmim ne kadar uyusamda diyemiyorum uykuya:) bu arada benim de ikinci gebeligim iki yaşında bir kızım var:)

Merhaba benim bel ağrı yok ama biraz yorulu
ela_ekin seninle 1 gün var aramızda nasılsın nasıl gidiyor. Benim ara ara bel agrım oluyor ve geceleri kesintisiz uyuyamıyorum :KK43: 3 saat uyuduktan sonra sabaha kadar dönüp duruyorum :) Benim 2. gebeliğim bu arada.[/QUOTE
Merhaba benim bel ağrı yok ama biraz yorulunca karnımın alt tarafı agriyor uyku konusuna da hiç girmim ne kadar uyusamda doyamiyorumm uykuya:) bu arada benim de ikinci gebeligim iki bucuk yaşında bir kızım var:)

hoşgeldinn tatlımm amiiiin inşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi alırız kucağımıza. benimde bat 29 Martdı. birdahaki kontrolum pazartesi günler geçmiyor inşallah güzel güzel gelişiyodur minnakım :KK200:
Hoşbuldum teşekkürler aynen günler geçmek bilmiyor benimde kontrolüm yarın büyük olasılıkla ultrasyonda görünmesi gerektiğini söyledi doktorum :) Umarım sağlıklı bir gebelik geçirir tüm anne adayları :)

Kızlar merhaba
Hamile olanlara hayırlı olsun saglıkla alın bebişinizi kucağınıza inşallah
Hamilelik için çabalayanların da emekleri boşa çıkmaz inşallah
Bende geçen sene ocak ayında hamileydim fakat bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim. O gunden beri korunmuyorduk nasip buguneymiş şuan 6 haftalık hamileyim :anneadayı:
Rabbim uzun ömürlü eylesin sağlıkla kucağına alasın inşallah

Çok sevindim adınıza rabbim sağlıkla kavuştursun bebişinize. Bakalım bende yarın gidicem inşallah bende görücem.
Allah razi olsun.insallah guzel haberler alirsin.benim bir dahaki kontrolum 27 mayis cok var ya nasil gececek bilmem.

X