Canim benim dis gebelik olma riskim var.adetime 5 gun var idrar yaptim pozitif cikti kan verdim 119 cikti ayni gunun aksami kahve lekem geldi ertesi gunu druma gittim karin boslugunda sivi gordu dis gebelik olabilir dedi birgun sonra 376 ondan iki gun sonra 1644 cikti o sivi gitmis lekelenmem kesildi net olmasada kese gorundu yarinda kontrolum var bakalim keseyi girebilecekmiyizBenimde adet ağrısı gibi kasık ağrım var bakalım allah her
Aynen canım sürekli olunca da dayanılmaz oluyor ama bebeğinin iyi olduğunu anlıyorsun en azından ben bu sefer kendime söz verdim bulantılarımdan hiç şikayet etmeyeceğim6. Haftada kısmet olursa ciddi ciddi hissettirir kendini Keseyi gördünüz mü siz?
O zaman bakilacagi zaman kendini kasma derin nefes al ver bebis sikintiya girmesin.Canım doktorum riskli gebelikler konusunda çok uzman bir doktor ona güveniyorum açıkçası yoksa bende asla istemezdim ama hoca diyorsa vardır bir bildiği diyorum. Bir de sağlıklı bebek düşmüyor canım ya buna da çok inanıyorum doğal seleksiyon oluncada birşeyler sebep oluyor işte yinede allah utandırmasın hiçbirimizi
Tamam canım dikkat edeceğim inş şu keseyi bir görseydikO zaman bakilacagi zaman kendini kasma derin nefes al ver bebis sikintiya girmesin.
Kalp atislarinida gorursunuz belkiTamam canım dikkat edeceğim inş şu keseyi bir görseydik
canım bu sabah geldi,normalde bu yaşıma kadar sadece korunmayı bıraktığım ilk ay gecikmem olmuştu , bu 2.oldu .. :/ senin gelmez inşallahCanım adet oldunmu. Benımde bır günüm kaldı. Ama sanki yarın olacak gibi
Daha çok erken 4+5 olacak 6 haftadan önce görünmez diye düşünüyorum. Her şey vaktiyle sağlıkla olsun da sabredip bekleyeceğiz heyecanla yapacak bir şey yok :)Kalp atislarinida gorursunuz belki
Ben cocuk olmasın dıye yıllarca korundum. Ne aptalmışım. Ne gerek varmış korunmaya. Zaten olmayacakmış. Hakkımızda hayırlısıcanım bu sabah geldi,normalde bu yaşıma kadar sadece korunmayı bıraktığım ilk ay gecikmem olmuştu , bu 2.oldu .. :/ senin gelmez inşallah
Sen doktora ne zaman gıdeceksın canım.canım bu sabah geldi,normalde bu yaşıma kadar sadece korunmayı bıraktığım ilk ay gecikmem olmuştu , bu 2.oldu .. :/ senin gelmez inşallah
Benimde yarın olacak canım adet. Sen kacgunde bir regl oluyosun. Ben 25 yada 26 günde bir adet oluyorumcanım bu sabah geldi,normalde bu yaşıma kadar sadece korunmayı bıraktığım ilk ay gecikmem olmuştu , bu 2.oldu .. :/ senin gelmez inşallah
benim hiç şaşmaz canım 28günde 1 .Benimde yarın olacak canım adet. Sen kacgunde bir regl oluyosun. Ben 25 yada 26 günde bir adet oluyorum
hsg için mi ?Sen doktora ne zaman gıdeceksın canım.
aynısını dün söyledim eşime bu eylülde 4yıl olacak evleneli.ve 1yıl oldu korunmayı bırakalı.3yıl boşuna korkmuşum dedim zaten olmuyormuş ..gerçi hap fln kullanmadım ben eşim korundu bir de yumurtlama dönemi kaçıyordum ondan köşe bucakBen cocuk olmasın dıye yıllarca korundum. Ne aptalmışım. Ne gerek varmış korunmaya. Zaten olmayacakmış. Hakkımızda hayırlısı
Oğlumda ovulasyon testiyle hamile kalmıştım özellikle düzensiz adetin varsa yumurtlama günlerini belirlemeye yardımcı oluyor. 25-26 günde bir oluyorum demişsin adetinin ilk gününden sayarsan 12. Günde yumurtlaman gerekir galiba adet takipçisi gibi programlar var düzenli adetin varsa onların da sonuçları doğru oluyo genelde.Bi probleminiz yoksa genelde yumurtlama donemini tutturamamaktan gecikiyo bebislerin gelmesi. Allah gönlüne göre versin inşallah. Stres yapma oğlumda tamam olmayacak artık nasip herşey deyip düşünmeyi bıraktığım anda olmuştuHamile arkadaslar. Ovulasyon testi kullanıp hamıle kalan varmı. Yada kacgunde bır ilişki olması gerekıyor. Gebe kalmak için neler yapılmalı. Bilmediğim şeyler var gsliba. Bır seneye yakındır korunmuyoruz ama olmuyor. Kızım kardes dıye aglıyor. Lütfen cevap beklıyorum
Ben ıkı defa ovulasyon testı yaptım. Hiç iki kurmızı çizgi net göremedık. Hep dilikti. Bırdahada almadım. Üç aydır hergun nerdeyse ilişki oldu. Ama yıne olmadı. Bu ayda olmadı. Doktora gıtsem netice alırım aslında. Belkıde tuplerım kapalıdırbenim hiç şaşmaz canım 28günde 1 .
yumurtlamamı ağrımdan takip ediyorum çok şükür ve o da yanıltmıyor.bazen 1-2gün erken yumurtluyorum ağrıdan anlıyorum onun üstüne de +14 ekliyorum regl geliyor.
bu ay sadece yumurtlamadan +15 oldu regl.
inşallah gelmez canım senin dur bakalım test fln yaptın mı
İnşallah gerek kalmazda hemen gebe kalırsın. Yaşın genç daha. Eşine keçiboynuzu suyu içirdınmı hiç. Ben içirdım ama olmadıhsg için mi ?
doktora 2kez gittim cnm ilk kasım sonunda gittim ,bir de 3hafta kadar önce gittim ..
hsg çekinebilirsin bi sorunun yok .belki yapışıklıklar olmuştur o da onunla açılacaktır dedi eşim de inatla bayrama kdr bekleyelim 2 ay daha diyor.sanırım bayram ertesi temmuz reglisinde gidicem hemen.
Ovulasyon testı aldım. Ama ıkı çizgi koyu olmadı hiç. Acaba bende yumurtlamamı olmuyor. Yada tüplerimmi kapalı. Doktorada gıtmedım hiç.Oğlumda ovulasyon testiyle hamile kalmıştım özellikle düzensiz adetin varsa yumurtlama günlerini belirlemeye yardımcı oluyor. 25-26 günde bir oluyorum demişsin adetinin ilk gününden sayarsan 12. Günde yumurtlaman gerekir galiba adet takipçisi gibi programlar var düzenli adetin varsa onların da sonuçları doğru oluyo genelde.Bi probleminiz yoksa genelde yumurtlama donemini tutturamamaktan gecikiyo bebislerin gelmesi. Allah gönlüne göre versin inşallah. Stres yapma oğlumda tamam olmayacak artık nasip herşey deyip düşünmeyi bıraktığım anda olmuştu
Ben de 2,5 yıllık evliyim.ağustosta düşündük ekimde hamileydim kasımda kimyasal gebelik geçirdim. Şubat ayında soğan kürü yaptım 15 gün çünkü gebelikten sonra adet döngüm uzadı.33-34 günde bir olmaya başladım. Şubattan sonraki adetim 30 günde oldu. Diğer ayda hamile kaldım. Soğan kürü işe yaradı mı bilmiyorum. Ama denemekte fayda varaynısını dün söyledim eşime bu eylülde 4yıl olacak evleneli.ve 1yıl oldu korunmayı bırakalı.3yıl boşuna korkmuşum dedim zaten olmuyormuş ..gerçi hap fln kullanmadım ben eşim korundu bir de yumurtlama dönemi kaçıyordum ondan köşe bucakeşim hep istedi çocuk oyüzden kendimi suçlu hissediyorum şimdi