Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza. Benim sat 4 Mayıs ama ben dayanamadım test yaptırdım. Beta hcg 54 çıktı,iki gün sonra(yani dün) 110 çıktı. Ama Dr hala sevinmek için erken diyor.beta 2000lere gelip de keseyi görmemiz gerek dedi.günler geçmiyor beklemekle
Âmin inşallah.folik asit 3 aydır alıyordum.hala devam ediyorum. İstemsiz bi korku telaş oluyor.aslında çok rahat insanımdır.kimyasal gebelik biraz sarstı sanırım.hayırlısı artık.Allahım bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Merhaba canım hayırlı olsun sen bol dua et içini ferah tut. bende bat'a 2 gün kala öğrendim hamileliğimi sabah testi yaptım çizgi hemen çıktı öğlen kana gittiğimde 103 dü..üç gün sonra 572 ye katladı Allahıma şükür bugünde keseyi gördük. Allahım kısmet ederse Aralık/Ocak annesi olacağım inşallah
Kendine dikkat et folik asit vitaminlere başla.
Darısı burdaki isteyen bütün arkadaşlara olsun Rabbim benim mercimeğimi sağlıklı kılsın ( ocak ayında kimyasal yaşamıştım).
Hayırlı olsun ben de çarşamba günü gideceğim kese için erken gözükmüs maşallah ben çarşamba da görünmez daha diyordumMerhaba canım hayırlı olsun sen bol dua et içini ferah tut. bende bat'a 2 gün kala öğrendim hamileliğimi sabah testi yaptım çizgi hemen çıktı öğlen kana gittiğimde 103 dü..üç gün sonra 572 ye katladı Allahıma şükür bugünde keseyi gördük. Allahım kısmet ederse Aralık/Ocak annesi olacağım inşallah
Kendine dikkat et folik asit vitaminlere başla.
Darısı burdaki isteyen bütün arkadaşlara olsun Rabbim benim mercimeğimi sağlıklı kılsın ( ocak ayında kimyasal yaşamıştım).
çok teşekkür ederim canım darısı sana inşallah. evet daha minnacikdi yuvamız altdan muayeneyle göründü ultrasondan görünmezdi henüz.Hayırlı olsun ben de çarşamba günü gideceğim kese için erken gözükmüs maşallah ben çarşamba da görünmez daha diyordum
Daha güzel hallerini de görmek nasip olur inşallah canım. Alttan muayeneyle gördüyse benim çarşamba günü gorunmeyebilir o zaman. İlk bebeğin mi?çok teşekkür ederim canım darısı sana inşallah. evet daha minnacikdi yuvamız altdan muayeneyle göründü ultrasondan görünmezdi henüz.
güzel haberlerle gelirsin inşallah
Benim de bu ay 11. Ay canım aynı şekilde hsg kaldı bi onu da mayısta adet olursam halledecem inşallah olmam :) sen neden hsg için birkaç ay daha bekliyorsun ki erken zararı mi olur ?denemede 11.ayım eşimde de bende de bi sıkıntı yok sadece hsg çekilmedim.bat 4mayıs.ama 2gündür bel ağrım ve kasık ağrım hafiften başladı.sanırım bu ay da olmadı.
ocak anneliği ne hoş olurdu oysa
Bursa' dan olan hamişler varmı?
Ben varımBursa' dan olan hamişler varmı?
39 yasındayım ben canım. Benım olmaması normal ama sen ümidını kesme. Ilk çocugunmuydu senın. Baska cocugun varmıcanım vakti saati gelmedi demek bilemiyorum ki
28yaşındayım ben sen ?
hsg çekildin mi peki ,doktor bana bi kaç ay daha bekleyip çekinebilirsin dedi bayram ertesi çekincem nasipse
Nasıl kullanılıyormuş. Bakayım hemen sagol canımMalum ben bu ayı es geçmek zorunda kaldım ama yinede arada bir girip bakıyorumda aşılama düşünen arkadaşlar için söylüyorum preseed jel kullanmayı düşünün bence. Şahsen ben önümüzdeki ay için kullanıcam... forumlardan bakabilirsiniz kullanıp ilk aydan hamile kalan çok var....
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/preseed-kullananlar.222939/
Hayırlı olsun canım. Belırtılerın varmıydı pekiKızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.kasım-2015 te kimyasal gebelik geçirdim. Hiç ummadığımız bir anda hamile olduğumu öğrenmiştim. Kan değerim 650 ye kadar çıkıp ardından kanamayla düşük oldu. Kese falan görmemiştik. Nisana kadar düşünmedik. Bu ay tekrar denedik.dün adet günümdü.test silik çizgi çıktı.bu sabah ilk idrarla yaptığım negatifti. 4 saat idrarımı tutup tekrar aynı marka ile yaptım yine silik çizgi. Çok heyecanlıyım ama korkuyorum da.Allah isteyen herkese nasip etsin...
İlk kimyasal gebeliğimde göğüs Ağrı'm çok fazlaydı.inanılmaz şişmişti.ayrıca adet günümde kahverengi kanamam olmuştu.bunda ise göğüs Ağrı'm çok değil.fakat şişlik var.akıntım fazla.adet olacak gibi karnım ağrıyor.ben her ikisini de erken öğrendim.sebebi yorgunluktu.inanılmaz uykum geliyor.dün öğle otururken uyuyakaldım.gündüzleri hiç uyuyamam aslında.bide üşümem çok fazlaydı ikisinde de.ayaklarım üşüyor hala aynı. İnşallah yardımcı olmuşumdur.Hayırlı olsun canım. Belırtılerın varmıydı peki
Sagol canım. Hayırlı uğurlu olsun bebeğinİlk kimyasal gebeliğimde göğüs Ağrı'm çok fazlaydı.inanılmaz şişmişti.ayrıca adet günümde kahverengi kanamam olmuştu.bunda ise göğüs Ağrı'm çok değil.fakat şişlik var.akıntım fazla.adet olacak gibi karnım ağrıyor.ben her ikisini de erken öğrendim.sebebi yorgunluktu.inanılmaz uykum geliyor.dün öğle otururken uyuyakaldım.gündüzleri hiç uyuyamam aslında.bide üşümem çok fazlaydı ikisinde de.ayaklarım üşüyor hala aynı. İnşallah yardımcı olmuşumdur.
Çok teşekkür ederim. İnşallah isteyen herkese nasip eder Allahım.kalp atışını duymadan içim rahat etmeyecek sanırım.Sagol canım. Hayırlı uğurlu olsun bebeğin
Slm cnm bata kac gun vardi yada gecmis miydi degerin benim bata 5 gun kala 38.4 cikti bi daha taptirmadim pazartesu yaptircam tekrarKızlar kan testim 149 çıktı.biraz bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum.
merhaba tatlım evet ilk olacak inşallah yaşım 34 geç evlendim inşallah sağlıcakla kucağıma almak nasip olur.Daha güzel hallerini de görmek nasip olur inşallah canım. Alttan muayeneyle gördüyse benim çarşamba günü gorunmeyebilir o zaman. İlk bebeğin mi?
şimdiden hayırlı olsun sağlıcakla gelişsin mercimeğinKızlar kan testim 149 çıktı.biraz bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum.
Batı 1 gün geçmişti sanırım.kimyasal gebelikten sonra 33 günde bir oluyordum.geçen ay 30 du. Sat 31 mart. Bu gün sabah test verdimSlm cnm bata kac gun vardi yada gecmis miydi degerin benim bata 5 gun kala 38.4 cikti bi daha taptirmadim pazartesu yaptircam tekrar
Âmin inşallah.sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizişimdiden hayırlı olsun sağlıcakla gelişsin mercimeğin