10 ay sonra oldu benim de canım anlıyorum seni ama ummadığın anda geliyorsangeçtiğim 10ayda zihnimde o kadar belirti yaratıp inandırdım ki kendimi her defasında fena tosladım
o yüzden bu döngü hep böyle gidecek gibi geliyor.inşallah haklı çıkarsın nasıl güzel olur
geçtiğim 10ayda zihnimde o kadar belirti yaratıp inandırdım ki kendimi her defasında fena tosladım
o yüzden bu döngü hep böyle gidecek gibi geliyor.inşallah haklı çıkarsın nasıl güzel olur
inşallah canım inşallah rabbim çok büyük inşallah nasip eder bana da tüm isteyenlere..sen 2.yi mi düşünüyosun ne kadarlık ilki10 ay sonra oldu benim de canım anlıyorum seni ama ummadığın anda geliyorsan
senin de bir şey kalmamış 1gün sonrasın benden ..inşallah nasip olur sana da ..hamilelik belirtisi ile adet belirtisi farklı değil bence rabbim hayırlısını versin, hiç ummadığın zamanda olur belli mi olur:) benim 1 hafta var canım
senin de bir şey kalmamış 1gün sonrasın benden ..inşallah nasip olur sana da ..
senin ilk gebelik mi olacak
ah ne güzel rabbim bağışlasın inşallah gönlündekini hayırlı kılsn canıminş canım benim bir tane kuzum varberaber büyüsünler istiyorum
Evet 2. Yi istiyoruz oğlum 26 aylıkinşallah canım inşallah rabbim çok büyük inşallah nasip eder bana da tüm isteyenlere..sen 2.yi mi düşünüyosun ne kadarlık ilki
Hamile olma ihtimalin yüksek benim ilkinde öyle olmuştuCnm benim bat 5 Nisan göğüslere hassasiyet var bide dün kahve leke geldi
Ayyy hadi inş östrojen takviyesi alıyorum onun etkisinde olabilir diyorum. Birde gögüsğmde ucuma dokunduça hafif sızlıyorHamile olma ihtimalin yüksek benim ilkinde öyle olmuştu
Lekelenme yumurta çatlamasında yada döllenme Rahime yerleşme sırasında oluyormuş. E senin adette gelmek üzere sanırım. Yani yerleşmiş olabilir hayırlısıAyyy hadi inş östrojen takviyesi alıyorum onun etkisinde olabilir diyorum. Birde gögüsğmde ucuma dokunduça hafif sızlıyor
Çat iğnesi vuruldum 12. Günündeyim salı günü test yaparım... Bende sadece hafif sızı var o kadarLekelenme yumurta çatlamasında yada döllenme Rahime yerleşme sırasında oluyormuş. E senin adette gelmek üzere sanırım. Yani yerleşmiş olabilir hayırlısı
Haftasonu test yap bence. Göğüsün üstüne yatamama gibi bir durum oluyor o kadar sızlıyor
Hayırlısı olsun Can'ım allah gönlündekini yaşama Fırsatı versin. Ben kendimden yola çıkarak söyledim ilk belirtim göğüs hassasiyetiydiÇat iğnesi vuruldum 12. Günündeyim salı günü test yaparım... Bende sadece hafif sızı var o kadar
Ay canm daha once boyle belirtlerin yoktu sanirim bende klomen ostrjen takvyesi kullandim lekelnme falan olmamisti insallah hamissindirÇat iğnesi vuruldum 12. Günündeyim salı günü test yaparım... Bende sadece hafif sızı var o kadar
ewt cnm daha önce hiç böyle belirtilerim yoktu hayırlısı artık iğne vurulalı 13 gün oldu buğün, belkı salı günü test yapabilirmAy canm daha once boyle belirtlerin yoktu sanirim bende klomen ostrjen takvyesi kullandim lekelnme falan olmamisti insallah hamissindirbenim adet belirtilerim var ama olmadi daha bekliyorum
aminnn cnmmm hepimizin çok tesekkur ederimHayırlısı olsun Can'ım allah gönlündekini yaşama Fırsatı versin. Ben kendimden yola çıkarak söyledim ilk belirtim göğüs hassasiyetiydi
allah bağışlasın canım inşallah nasip etsin rabbim en hayırlı en tez zamanda kardeş gelsin oğluşunaEvet 2. Yi istiyoruz oğlum 26 aylık
Hadi bkalim insallah benimde bat dündü olmadım test yapsammi diyorum birde bugun dogum günüm acaba diyorum ama negatf gormkten korkuyorumewt cnm daha önce hiç böyle belirtilerim yoktu hayırlısı artık iğne vurulalı 13 gün oldu buğün, belkı salı günü test yapabilirm
cnm artık ikimizde alıştık negatif görmeye yap gitsin belirsizlik kötü birsey.... inş doğum günü süprizi olur sana bebişin... bu arada cnm sen aşılama ne zaman yaptıracaksın.... aşılama araştırıyorum bende oda en iyi ihtimal tutma olasılığı %20 ..... birde iyi bir yer olsun diyorum oda 2.000-3.000 istiyorlar 3 defa aşılam yaptırsan hemen hemen tüp bebekle aynı masrafa çıkacak... .... ne bileyim acaba klomen işe yaramazsa direk tüp bebek mı olsun diyorum kararsızımHadi bkalim insallah benimde bat dündü olmadım test yapsammi diyorum birde bugun dogum günüm acaba diyorum ama negatf gormkten korkuyorum