2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
2gün daha bekleyip tekrarla istersen testi cnm inşallah pozitiftir ama değilse de vardır mutlaka bi hayır önümüzdeki aya umutlar

İnşallah ya çok tedirginim hala. İki gün önce 209, bugün 621 çıktı beta. Dr bi defa daha kana bakıcaz sonra kese için gün veririz dedi. Sende b-hcg kaç olduğunda kese göründü?

Bende 6 ay olunca gittiğimde çektir film demişti onu uzun sure olmayanlara diyorlar belli olmaz o olmadan da hamile kalabilirsin canım inşallah öyle olur

2gün daha bekleyip tekrarla istersen testi cnm inşallah pozitiftir ama değilse de vardır mutlaka bi hayır önümüzdeki aya umutlar
Aynen canım yoksa da tabii ki üzülmem herşey Allah'tan , çokta planlı programlı bi bebek olmicak varsa , hatta mucizem olur diyebilirim.. Başımın üstünde yeri var her zaman

Aynen canım yoksa da tabii ki üzülmem herşey Allah'tan , çokta planlı programlı bi bebek olmicak varsa , hatta mucizem olur diyebilirim.. Başımın üstünde yeri var her zaman
biz eşimle bu ara fena durumdayız nereye baksak hamile ya da bebekliler eşim reklamlarda bebek görünce değiştirmeye fln başladı kıyamam allah aratmadan versin hepimize inşallahh

Bende 6 ay olunca gittiğimde çektir film demişti onu uzun sure olmayanlara diyorlar belli olmaz o olmadan da hamile kalabilirsin canım inşallah öyle olur
ah canım inşallahhhh ,korkuyorum biraz hsg den çünkü anestezili çektircem ama gene de çekiniyorum işlem sonuçta keşke gerek olmasa

biz eşimle bu ara fena durumdayız nereye baksak hamile ya da bebekliler eşim reklamlarda bebek görünce değiştirmeye fln başladı kıyamam allah aratmadan versin hepimize inşallahh
Bizim de iki kez hevesimiz kursağımızda kaldı , doğru düzgün sevinemedik bile.. Yıpratıcı zor zamanlardı.. Ama yapacak bişi yok hayırlısı , sağlıklısı için dua etmekten başka..

ah canım inşallahhhh ,korkuyorum biraz hsg den çünkü anestezili çektircem ama gene de çekiniyorum işlem sonuçta keşke gerek olmasa

Ben de 3 ay önce çektirdim. O ay hamile kalırsam anestezi almamış olayım diye de anrstezisiz oldum. Ağrıdı biraz ama yine gerek olsa yine anestezisiz isterim çünkü o ilaçlar hemen atılmıyor vücuttan. Ama korkuyorsan anestezili yaptır tabi. Ama büyütülecek bir şey değil gerçekten, kafana takma rahat git. İnşallah tertemiz çıkar sonuçların da

doktora sordum onu da ,yumurtlamaya kdr bünye atar ilaçları zaten anestezi miktarı da en küçğk doz oluyor demişt.senin hsgden 2ay sonra mı gerçekleşti gebelik maşallah rabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin inşallah

Bizim de iki kez hevesimiz kursağımızda kaldı , doğru düzgün sevinemedik bile.. Yıpratıcı zor zamanlardı.. Ama yapacak bişi yok hayırlısı , sağlıklısı için dua etmekten başka..
allah bi daha göstermesin canım inşallah ,vardır mutlaka onda da bir hayır ama insan için çok zor oluyor rabbim inşallah onu unutturacak sevinçler yaşatsın

Amin hepimizin inşallah. Evet hsg den 2 ay sonra oldu. Ama ben 2 ay regl döneminden itibaren 7 şer gün merional iğne ve sonrasında da çatlatma iğnesi kullandım. Çok şükür olumlu sonuçlandı. İnşallah sen de en yakın zamanda güzel haber alırsın

aminnn inşallahhhh inşallahhh

Ben 3 ay kullandım bana vesile olmadı umarım size olur
Üzüldüm canım.... Kullanan ve ilk aylardan hamile kalanlar olunca faydası olacağını düşündüm. Sonuçta spermlere zarar vermiyor vajinal salgıyı taklit ediyorsa zararı olmaz katkısı olur dedim ama......

cnm zararı olmaz ama bana vesile olmadı demekkı zamanım gelmedı, .... ben sebebsiz infertilite yasıyorum 1,5 yıldan beri... en son presed jeli yeni doktoruma sordum kullanma ben pek güvenmiyorum dedi... bende kullanmıyorum 2 aydan beri .... siz bir deneyin umarım size vesile olur...

Aynen ya ameliyat gibi anestezi alacaksın sonuçta ama çok rahat diyorlar uyanınca olmuş bitmiş olacak o süper işte :) çekildikten sonra ihtimal artiyormus onun için katlanacaz canım yapacak bisey yok.

Aynen ya ameliyat gibi anestezi alacaksın sonuçta ama çok rahat diyorlar uyanınca olmuş bitmiş olacak o süper işte :) çekildikten sonra ihtimal artiyormus onun için katlanacaz canım yapacak bisey yok.
öyle canım öyle rabbim sonunu güzel kılsın sonuçta 1adım daha yaklaşmış olcaz allah'ın izniyle

S sinkar yaptınmi canm test ben regl oldum doktora gittim bgun prolktin biraz yüksek cikti her gittiğimde bisey çıkıyo ama bunada sükür klomen e baslıyorum tekrar yumurtann drumuna göre aşılama yaptırıcaz her doktora gidisimde umudum biraz daha azaliyo

İnşallah ya çok tedirginim hala. İki gün önce 209, bugün 621 çıktı beta. Dr bi defa daha kana bakıcaz sonra kese için gün veririz dedi. Sende b-hcg kaç olduğunda kese göründü?
canım ben 103 çıktıktan 3 gün sonra verdim 572 idi sonra bidaha kan vermedim direk bir hafta sonra gel keseyi görelim dedi doktor. kese ultrasondan görülmedi altdan muayeneyle gördük ama şimdi tekrar bir hafta sonra çağırdı mercimekde görünür dedi. inşallah bekliyorum şimdi. dediğim gibi benden tekrar kan almaya gerek duymadı seninde değerin güzel yükselmiş zaten endişe etme ve doğru demiş keseyi görmek için dhaa erken 2200 lerde olması gerek değer benide o yüzden bi hafta bekletmişti

Son düzenleme:
sen de kesme umudunu bence rabbim ol dedikten sonra ne yaşa bakıyor ne başa ,ya da olmucaksa da olmuyor .. rabbim inşaallah gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin cnm. benim ilk olcak kısmet olursa :/
Benim adet ıyıce bellı etti kendini. Geldi gelecek. Bu ayda olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…