2gün daha bekleyip tekrarla istersen testi cnm inşallah pozitiftir ama değilse de vardır mutlaka bi hayır önümüzdeki aya umutlarHerkese iyi günler iyi bir hafta olsun inşallah..
Dün şüpheyle eşim ve annemin ısrarı üzerine evde test yaptım ama sonuç negatif.. Resmen pozitifi bekliyordum.. Bata 5 gün vardı.. Ucuz testlerden de değildi yaptığım.. İki düşük yaptığım için eğer gebelik varsa erken öğrenip doktoruma gidicektim, o da bazı tedbirleri alıcaktı bu sefer.. Belirtilerim de o kadar fazla ki.. Hiç olmadığı kadar üşüyorum titriyorum resmen.. İştahım hiç kalmadı.. Baş dönmem var.. Çok fazla uyku isteği.. İdrar rengim koyulaştı.. Mide problemleri gaz vs.. İkinci gebeliğimi öğrenmeden önce de çok fazla üşümem vardı.. 9. haftada kaybettim bebeğimi.. Şimdi ben bu idrar testine güvenmeli miyim ne yapmalıyım kafam çok karıştıHepimizin hakkında hayırlısı olsun inşaallah, sanırım beklemekten başka çare yok..
Merhaba canım hayırlı olsun sen bol dua et içini ferah tut. bende bat'a 2 gün kala öğrendim hamileliğimi sabah testi yaptım çizgi hemen çıktı öğlen kana gittiğimde 103 dü..üç gün sonra 572 ye katladı Allahıma şükür bugünde keseyi gördük. Allahım kısmet ederse Aralık/Ocak annesi olacağım inşallah
Kendine dikkat et folik asit vitaminlere başla.
Darısı burdaki isteyen bütün arkadaşlara olsun Rabbim benim mercimeğimi sağlıklı kılsın ( ocak ayında kimyasal yaşamıştım).
Bende 6 ay olunca gittiğimde çektir film demişti onu uzun sure olmayanlara diyorlar belli olmaz o olmadan da hamile kalabilirsin canım inşallah öyle olurdoktor bana film çekinebilirsin dedikten sonra ben filmsiz zor gibi düşünüyorum o yüzden beklentim yok gibi bu ay belirtiler de zaten 1hafta kala fln kendini belli edince o dönem daha kolay geçiyor.. rabbim inşallah nasip eder canım mucizesiyle nasiplendirir bizi de
Aynen canım yoksa da tabii ki üzülmem herşey Allah'tan , çokta planlı programlı bi bebek olmicak varsa , hatta mucizem olur diyebilirim.. Başımın üstünde yeri var her zaman2gün daha bekleyip tekrarla istersen testi cnm inşallah pozitiftir ama değilse de vardır mutlaka bi hayır önümüzdeki aya umutlar
biz eşimle bu ara fena durumdayızAynen canım yoksa da tabii ki üzülmem herşey Allah'tan , çokta planlı programlı bi bebek olmicak varsa , hatta mucizem olur diyebilirim.. Başımın üstünde yeri var her zaman
ah canım inşallahhhh ,korkuyorum biraz hsg den çünkü anestezili çektircem ama gene de çekiniyorum işlem sonuçta keşke gerek olmasaBende 6 ay olunca gittiğimde çektir film demişti onu uzun sure olmayanlara diyorlar belli olmaz o olmadan da hamile kalabilirsin canım inşallah öyle olur
Bizim de iki kez hevesimiz kursağımızda kaldı , doğru düzgün sevinemedik bile.. Yıpratıcı zor zamanlardı.. Ama yapacak bişi yok hayırlısı , sağlıklısı için dua etmekten başka..biz eşimle bu ara fena durumdayıznereye baksak hamile ya da bebekliler eşim reklamlarda bebek görünce değiştirmeye fln başladı kıyamam allah aratmadan versin hepimize inşallahh
ah canım inşallahhhh ,korkuyorum biraz hsg den çünkü anestezili çektircem ama gene de çekiniyorum işlem sonuçta keşke gerek olmasa
doktora sordum onu da ,yumurtlamaya kdr bünye atar ilaçları zaten anestezi miktarı da en küçğk doz oluyor demişt.senin hsgden 2ay sonra mı gerçekleşti gebelik maşallah rabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin inşallahBen de 3 ay önce çektirdim. O ay hamile kalırsam anestezi almamış olayım diye de anrstezisiz oldum. Ağrıdı biraz ama yine gerek olsa yine anestezisiz isterim çünkü o ilaçlar hemen atılmıyor vücuttan. Ama korkuyorsan anestezili yaptır tabi. Ama büyütülecek bir şey değil gerçekten, kafana takma rahat git. İnşallah tertemiz çıkar sonuçların da
allah bi daha göstermesin canım inşallah ,vardır mutlaka onda da bir hayır ama insan için çok zor oluyorBizim de iki kez hevesimiz kursağımızda kaldı , doğru düzgün sevinemedik bile.. Yıpratıcı zor zamanlardı.. Ama yapacak bişi yok hayırlısı , sağlıklısı için dua etmekten başka..
doktora sordum onu da ,yumurtlamaya kdr bünye atar ilaçları zaten anestezi miktarı da en küçğk doz oluyor demişt.senin hsgden 2ay sonra mı gerçekleşti gebelik maşallah rabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin inşallah
aminnn inşallahhhh inşallahhhAmin hepimizin inşallah. Evet hsg den 2 ay sonra oldu. Ama ben 2 ay regl döneminden itibaren 7 şer gün merional iğne ve sonrasında da çatlatma iğnesi kullandım. Çok şükür olumlu sonuçlandı. İnşallah sen de en yakın zamanda güzel haber alırsın
Üzüldüm canım.... Kullanan ve ilk aylardan hamile kalanlar olunca faydası olacağını düşündüm. Sonuçta spermlere zarar vermiyor vajinal salgıyı taklit ediyorsa zararı olmaz katkısı olur dedim ama......Ben 3 ay kullandım bana vesile olmadı umarım size olur
Amin canım cümlemize inşallah , tüm isteyenlereallah bi daha göstermesin canım inşallah ,vardır mutlaka onda da bir hayır ama insan için çok zor oluyorrabbim inşallah onu unutturacak sevinçler yaşatsın
cnm zararı olmaz ama bana vesile olmadı demekkı zamanım gelmedı, .... ben sebebsiz infertilite yasıyorum 1,5 yıldan beri... en son presed jeli yeni doktoruma sordum kullanma ben pek güvenmiyorum dedi... bende kullanmıyorum 2 aydan beri .... siz bir deneyin umarım size vesile olur...Üzüldüm canım.... Kullanan ve ilk aylardan hamile kalanlar olunca faydası olacağını düşündüm. Sonuçta spermlere zarar vermiyor vajinal salgıyı taklit ediyorsa zararı olmaz katkısı olur dedim ama......
Aynen ya ameliyat gibi anestezi alacaksın sonuçta ama çok rahat diyorlar uyanınca olmuş bitmiş olacak o süper işte :) çekildikten sonra ihtimal artiyormus onun için katlanacaz canım yapacak bisey yok.ah canım inşallahhhh ,korkuyorum biraz hsg den çünkü anestezili çektircem ama gene de çekiniyorum işlem sonuçta keşke gerek olmasa
öyle canım öyle rabbim sonunu güzel kılsın sonuçta 1adım daha yaklaşmış olcaz allah'ın izniyleAynen ya ameliyat gibi anestezi alacaksın sonuçta ama çok rahat diyorlar uyanınca olmuş bitmiş olacak o süper işte :) çekildikten sonra ihtimal artiyormus onun için katlanacaz canım yapacak bisey yok.
canım ben 103 çıktıktan 3 gün sonra verdim 572 idi sonra bidaha kan vermedim direk bir hafta sonra gel keseyi görelim dedi doktor. kese ultrasondan görülmedi altdan muayeneyle gördük ama şimdi tekrar bir hafta sonra çağırdı mercimekde görünür dedi. inşallah bekliyorum şimdi. dediğim gibi benden tekrar kan almaya gerek duymadı seninde değerin güzel yükselmiş zaten endişe etme ve doğru demiş keseyi görmek için dhaa erken 2200 lerde olması gerek değer benide o yüzden bi hafta bekletmiştiİnşallah ya çok tedirginim hala. İki gün önce 209, bugün 621 çıktı beta. Dr bi defa daha kana bakıcaz sonra kese için gün veririz dedi. Sende b-hcg kaç olduğunda kese göründü?
Benim adet ıyıce bellı etti kendini. Geldi gelecek. Bu ayda olmadısen de kesme umudunu bence rabbim ol dedikten sonra ne yaşa bakıyor ne başa ,ya da olmucaksa da olmuyor .. rabbim inşaallah gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin cnm. benim ilk olcak kısmet olursa :/