2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Canim tebrikler hareketini de gormussun sonraki randevu ne zaman
Canım teşekkür ederiz evet hareketlerini de gördüm çok minik minik ama evet hareket var sonraki randevu 12. Hafta 20 eylül de o gün ikili test yapılacakmış ense kalınlığı ölçülecekmiş down sendromuyla ilgili kontroller yapılacakmış.
 
Kızlar bu arada bugün ultrason ölçümüyle sat ölçümü tam tuttu 8 hafta6 gün. Beklenen doğum tarihi de 5 Nisan 2017 göründü doktor bu tarihler değişecek sürekli dedi. Benim doktorum genelde rahat bir insan yasak koymaz hemen hiç bir şeye bugün süt konusunda uyardı mutlaka tüketeceksiniz dedi ben hazır meyveli süt dışında içemem midemi bulandırıyor dedim ancak kendisi laktozsuz süte taze meyve bal karıştırarak için dedi.
 
Canım gittim doktora çok şükür her şey yolundaymış minik mucizem büyümüş 21 mm olmuş kalbi daha güçlü atıyor ayrıca çok minik minik hareket etmeye başlamış
Maaşallah canım Allah nazarlardan saklasın güzel haberlerle gelmişsin gerginligin yerini neşeye bırakmıştr umarım Allah saglıkla kucagına aldığın gunleride gostersn
 
Iyi sonuçlar alırız inşallah . Ben ne zaman gitsem ki 6+4 de gittik randevu tarihi vermedi . 7+6 olduk gerçi daha erken :)
 
Seninle sat tarihimiz aynı ama benim geç döllenme olmuş 7+6 oldu ultrasona göre :) süt hiç icemiyorum çok mu sıkıntı oluyor ki
 

Aramızda 1 gün var öyleyse ben de 9+0 ım bugün :) Tabii yarın ultrasonda ne çıkar bilemem :)
Sütü soğuk şekersiz içmeyi deneyebilirsin , pek mide bulandırmıyor o zaman
 
48.200 çıktım tartıda eriyorum resmen , ben nasıl kilo alacağım ya
Canım ilk hamileliğimde bende öyleydim ilk üç ayda 5 kilo vermiştim. 4. Ayda tamamen bitti bulantılarım sonra 11 kilo aldım sağlıklı bir gebelik yaşadım merak etme sende sonra yemeğe başlayacaksın. 10. Haftadan sonra azalmaya başlar.
 
Hayırlısıyla şu ikili test zamanlarına gelip , iyi haberler alabilsek , kuş gibi hafifleyeceğim valla o zaman
 
Halsizlik ve ara sıra bulantılarım var benim de. Bu sıcaklarda zor oluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar. 2li testi herkes yaptıracakmı?
 

Ah canım ah bugün 47 küsürleri gördüm sanırım 45 e kadar düşeceğim. 52 buçukla başlamıştım. Son 3 gündür daha kötüyüm. Yarın Dr umdan serum isteyeceğim ama vermez sanırım çünkü kusmam olmadı henüz
 
Canım çok geçmiş olsun.. Allah sabır versin. Herşey de bir hayır vardır. Rabbim sana inşallah bundan sonrakin de çok sağlıklı ve güzel bir gebelik yaşatır. Dualarımız seninle..
 
Cinsiyet için duymuştum bu çikolata mevzunu. Bir arkadaşımda işe yaramıştı demek ki bu işe yarayan bir durum. Canım sana bir şey danışayım ikili testte cinsiyeti de öğreniliyor mu?
Cnm güzel haberlerle gelmene çok sevindim. Aslında bir çok doktor 12 haftasında cinsiyeti göruyormus ama soylemiyormus kesinleşmesi için 16.haftayı bekletiyorlar. İkinci hamilelikte daha erken gorulebiliyormus. Benim de ilkini 12.haftada sormustum ama soylemedi 16.haftada söyledi doktordan doktora değişiyor söyleyen de var sen yine de sor. Evet şekerli şeyler enerji veriyor hareket etmesini sağlıyor doktora giderken hep yerdim ben :)
 
Cinsiyet için duymuştum bu çikolata mevzunu. Bir arkadaşımda işe yaramıştı demek ki bu işe yarayan bir durum. Canım sana bir şey danışayım ikili testte cinsiyeti de öğreniliyor mu?
Canım kızımda 11 hafta bitiminde ikili test yapıldı o zaman %90 kız dedi.16 ya da 17. Haftadaki kontrolümüzde de kesin kız dedi.bu sefer ikili testimi 14. Haftada yapacak sanırım.belki net söyleyebilir.ama küçük haftalarda yanılma payı yüksek oluyormuş.o yüzden doktorun söylemeyi tercih etmeyebilir.
 
Canim benim daha cok yeni Allah yardimcin olsun şifa versin sanada bebeğinede
Bende riskli hamilelik geciriyorum Allah kimsenin hevesini kurasaginda kucaginida bebeksiz birakmasin
Stres yapma biliyorsun butun vucut ve bebek etkileniyor....
Dua et allahtan baska sahibimiz siginagimiz yok ....
Insallah guzel haberler verirsin...
Ben 2 dusuk yaptim plansizdi dr lar sagliksizki dustuler dedi...
Allah sağlikli bebekler versin bize...
 
Allah şifa versin canım bol bol dua et üzülmeyi bi kenara koy içini ferah tut hayırlıysa Allah ım verir mucizeni
3 haftalık hala hastanedeyim ve kanamam devam ediyor yarın kan değerlerime bakılacak.Bir mucize bekliyorumDualarınızı esirgemeyin
 
Maaşallah canım Allah nazarlardan saklasın güzel haberlerle gelmişsin gerginligin yerini neşeye bırakmıştr umarım Allah saglıkla kucagına aldığın gunleride gostersn
Amin hepimiz o güzel günü görelim inşallah cümlemizinkini Allah korusun. Evet hem rahatladım hem de neşelendim gerçekten.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…