2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
3 haftalık hala hastanedeyim ve kanamam devam ediyor yarın kan değerlerime bakılacak.Bir mucize bekliyorum:110::110:Dualarınızı esirgemeyin

Canim benim daha cok yeni Allah yardimcin olsun şifa versin sanada bebeğinede :dua:
Bende riskli hamilelik geciriyorum Allah kimsenin hevesini kurasaginda kucaginida bebeksiz birakmasin:dua:
Stres yapma biliyorsun butun vucut ve bebek etkileniyor....
Dua et allahtan baska sahibimiz siginagimiz yok ....
Insallah guzel haberler verirsin...
Ben 2 dusuk yaptim plansizdi dr lar sagliksizki dustuler dedi...
Allah sağlikli bebekler versin bize...:dua:
 
Cnm güzel haberlerle gelmene çok sevindim. Aslında bir çok doktor 12 haftasında cinsiyeti göruyormus ama soylemiyormus kesinleşmesi için 16.haftayı bekletiyorlar. İkinci hamilelikte daha erken gorulebiliyormus. Benim de ilkini 12.haftada sormustum ama soylemedi 16.haftada söyledi doktordan doktora değişiyor söyleyen de var sen yine de sor. Evet şekerli şeyler enerji veriyor hareket etmesini sağlıyor doktora giderken hep yerdim ben :)
Canım çok teşekkür ederim belki benim doktorum söyler rahat gayet rahat bir hekim aslında onun bu doğal kavrayışı benim de hoşuma gidiyor bu sürecin rahat kavranması hem anneye hem bebeğe hem de babaya fayda sağlıyor. Aklımda bulunsun kuru meyve ya da taze meyve yemeye çalışırım.
 
Canım kızımda 11 hafta bitiminde ikili test yapıldı o zaman %90 kız dedi.16 ya da 17. Haftadaki kontrolümüzde de kesin kız dedi.bu sefer ikili testimi 14. Haftada yapacak sanırım.belki net söyleyebilir.ama küçük haftalarda yanılma payı yüksek oluyormuş.o yüzden doktorun söylemeyi tercih etmeyebilir.
İkili testte cinsiyet netlik kazanıyor yani mümkün mertebe hafta hafta okumaya çalışıyorum kitapları sanırım orda da yazıyordur. O halde bir öngörü de bulunsa da netlik 16. Hafta ve sonrasında sağlanabilir.
 
Aramızda 1 gün var öyleyse ben de 9+0 ım bugün :) Tabii yarın ultrasonda ne çıkar bilemem :)
Sütü soğuk şekersiz içmeyi deneyebilirsin , pek mide bulandırmıyor o zaman :anneadayı:
Canım sanırım öyle sata göre hesap ile ultrason ölçümü bir çıktı bu sefer benim muayenemde. Ben hiç süt içmeyen biriyim 10 yaşımdan beri içmem doktor da içeceksin dedi. Sıcak zaten içemem soğuk olacak o mecbur ama tek tadı da beni mahvediyor belki ev yapımı milkshake deneyebilirim. Midesi hassas biri
Değilim bulantı konusunda ama kokulara karşı hep hassastım şimdi daha da ilerledi.. Ben peynir yoğurt ayran vs dedim tamam ama süt de içeceksiniz dedi durdu. Hatta Pınar marka laktozsuzu önerdi.
 
Aynen.artık isim düşünmek istiyorum.ipek ismi aklıma düştü birden ve çok ta içime sindi.eşimede söyledim o da beğendi.erkek ismi bulamadım ama.
Çok güzel isim yumuşacık pek de yakışır bebeğine eğer kızsa ben daha düşünmedim bazen aklıma geliyor diyorum dur daha erken
 
Çok güzel isim yumuşacık pek de yakışır bebeğine eğer kızsa ben daha düşünmedim bazen aklıma geliyor diyorum dur daha erken
Kızıma aylarca düşündük zor karar verdik.eşimde bende öğretmeniz.ben bir isim söylüyorum eşim yok hayatta olmaz o isimde çok yaramaz bir öğrencim vardı diyor o bir isim söylüyor yok benim o isimde çok pasaklı bir öğrencim var diyordum:)orta yolu bulamadık aylarca.
 
Can'ım çok sevindim hayırlı haberlerle dönmüşsün çok mutlu oldum:) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eğlesin
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah hepimiz hep iyi haberlerle dönelim. Amin hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah bebeklerimizi.
 
Ben yarin baslayacagim canim o yuzden yan etki yapar mi bilmiyorum:)
Yapmaz ya inşallah çok kişi kullanıyor pek de duymadım yan etkilerinden çok şikayetçi olan...Ama yine de bir an önce seviyeleri normalleştirip bırakalım inşallah. Benim 5.2 ydi TSH eylülün ilk haftası tekrar kan vereceğim bakalım . Senin kaçtı değerin? Ne zaman çağırdı tekrar?
 
X