- Konu Sahibi Citolesgen
Ben yarin ya da persembe gidecegim. Esimin islerine bagli canim. Sen ne zaman gidiyorsun canimsen ne zaman gidecektin doktora?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yarin ya da persembe gidecegim. Esimin islerine bagli canim. Sen ne zaman gidiyorsun canimsen ne zaman gidecektin doktora?
Canim erken gebelik testi degildi benim. Laboquick marka normal gebelik testiydu. Beni baz alma ama. 6 gun kala ogrenmek nadir olabilecek birsey. Ilk gun inanmadik bile biz esimle. Bozuk heralde test dedik. Bir cok kisi bat gunu anca silik cizgi gorebiliyor. O yuzdeb umutsuz olma. Insallah vardir canim. Sakin olmaya calis. Kendini oyalayacak biraeyler bul. Bat gunu gene yaparsin testMolly'cim hangi test markasını kullandın acaba, early predictor mu? ben de dün yaptım, 6 gün varken yani negatif çıktı emin olmadım çünkü reglim 7 temmuzda olcak ama hamilelik belirtilerim var gibi hissediyorum, bi kaç güne tekrar yapıcam testi. şimdiden umutsuzluğa kapılmak istemiyorum Dayanamayıp erken yaptım zaten.
canım doktorun ne dediKızlar malesef değerim 107 çıktı artış %60 bile değil. cok üzgünüm tutmadi sanirim doktoru bekliyorum
canım benim her daim sıkışık oluyor heran patlıycakmışım gibi çişim geliyor zaten. ama yine içerim bir bardak su giderken.eşim 3 e al dedi saati işten o saate gelcek çünkü. yoksa ben erken alırdım saati. sen ne zaman gidiceksin
Ben çalışıyorum haftaiçi gidemiyorum cumartesi saat 10'a aldım randevuyu.Ben yarin ya da persembe gidecegim. Esimin islerine bagli canim. Sen ne zaman gidiyorsun canim
Halsizlikle nasil basediyorsun canim ya. Allah kolaylik versin. Umarim oturarak falan calisiyorsundur da rahat ediyorsundur. Ben ogretmenim. Yaz tatiline denk gelmesi guzel oldu beni icin. Aksama kadar ayakta ne yaparmisim bilmiyorum. Sizlerin nasil bilmiyorum ama ben cok yoruluyorum ya. Dun aksam dedim cikalim dolasalim yuruyus olsun bana da. Ama o kadar yoruldum ki. Dinlene dinlene yuruduk resmen.donuste arabada uyuya kalmisim. Yedigime ictigime de dikkat ediyorum ama acayip halsizim valla.Ben çalışıyorum haftaiçi gidemiyorum cumartesi saat 10'a aldım randevuyu.
Canim bi doktorun gorsun once. Bat i kac gun gectin. Belki duzene girer artislarin.Kızlar malesef değerim 107 çıktı artış %60 bile değil. cok üzgünüm tutmadi sanirim doktoru bekliyorum
Ay canım bende dışarı cıktım yürüyüşe gölet var burda şarıl şarıl su sesleri aman bi çişim geldi sorma gittiğime pişman oldum. Youldum :) zaten sık sık çişim geliyor allahım patlama nokyasına geldik. Hemen tam gaz eve getirdi arabayla eşim. Bende 2 dklık yolda içim geçmiş :)Halsizlikle nasil basediyorsun canim ya. Allah kolaylik versin. Umarim oturarak falan calisiyorsundur da rahat ediyorsundur. Ben ogretmenim. Yaz tatiline denk gelmesi guzel oldu beni icin. Aksama kadar ayakta ne yaparmisim bilmiyorum. Sizlerin nasil bilmiyorum ama ben cok yoruluyorum ya. Dun aksam dedim cikalim dolasalim yuruyus olsun bana da. Ama o kadar yoruldum ki. Dinlene dinlene yuruduk resmen.donuste arabada uyuya kalmisim. Yedigime ictigime de dikkat ediyorum ama acayip halsizim valla.
Su sesi olan yerlere gitmiyoruzzzz:)Ay canım bende dışarı cıktım yürüyüşe gölet var burda şarıl şarıl su sesleri aman bi çişim geldi sorma gittiğime pişman oldum. Youldum :) zaten sık sık çişim geliyor allahım patlama nokyasına geldik. Hemen tam gaz eve getirdi arabayla eşim. Bende 2 dklık yolda içim geçmiş :)
Bence idrar testi yapmalısın. Adetime 2 gün kala ben pozitif sonucu gördüm.Merhaba Hanımlar;
Size bir akıl danışmak istedim.Son adet tarihim 05 Temmuz. Normalde 27-28 günde bir adet olurum.Bir hafta önceden de ağrıları başlar.Aslın dün bugün başlaması lazımdı.Ancak hiç bir adet belirtisi yok.Gögüş ağrısı ve sık idrara çıkma var.Sizce idrar testi yapsam çıkarmı?Beklemelimiyim.
Hadi inşallah canım dualarımız seninle. Hayırlı haberler olsun inşallahKizlar doktorla görüştüm..doktor nötr. ne olumlu birsey dedi ne de olumsuz. cumartesi değerine bi daha bakalim dedi ilaclarina devam et dedi. insallah bi mucize olur cumartesi hersey normal olur
Canım cok erken değilmi. Bence 4 yada 5 gün sonra tekrar yap.Meraba bende bugün adetime 7 gün kala test yaptım ve bu çıktı çok hafif var ama dijital testle yaptım biraz önce gebelik yok yazdı
Canim insallah saglicakla tutunur bebisin.biliyorum beklemek cok zor ama iyi dusun iyi olsunKizlar doktorla görüştüm..doktor nötr. ne olumlu birsey dedi ne de olumsuz. cumartesi değerine bi daha bakalim dedi ilaclarina devam et dedi. insallah bi mucize olur cumartesi hersey normal olur
Kişisel bilgilerimden kaldırılıyor canım. Aşağılara kadar inBu akşama yapayım ozaman.Birde imza alanımda 2007 den kalma gebelik takvimi kalmış.Uzun zamandır foruma girmemiştim.Bir türlü kaldırmadım.Nasıl kaldırabilirim bilginiz varmı?
Kişisel bilgilerimden kaldırılıyor canım. Aşağılara kadar in
Evet erken ama eşim çok istiyo çocuk, Türkiye'ye gitmeden müjdeli haberi yüz yüze vermek istiyorum yarın dönüyorumCanım cok erken değilmi. Bence 4 yada 5 gün sonra tekrar yap.