- 5 Ekim 2015
- 1.464
- 3.894
- Konu Sahibi Citolesgen
Merhaba hanımlar, bütün Nisan annelerine selamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepiniz çok tatlısınız. Çok teşekkür ederim. İnşallah firesiz devam edeceğiz grupça. . Mücadele etmesi gerekmesin artık rahat olsun bebişim inşallah. Sizlerinki de var olan sağlıkla büyüsün, umut edenler güzel haberlerine kavuşsun artık endişeleri rafa kaldıralım, üzülmeyelim inşallah.
Kese ya da kalp atışı için vajinal ultrason baktırmam diyen, karından bekleyen var mı peki?
Doktora mı bırakacaksınız seçimi?
Karından göremezsek vajinal baktırırım ben mutlaka keseye. Allah korusun dış gebelik falan ihtimaline karşı keseyi bir şekilde görmemiz lazım diye düşünüyorum.Hepiniz çok tatlısınız. Çok teşekkür ederim. İnşallah firesiz devam edeceğiz grupça. . Mücadele etmesi gerekmesin artık rahat olsun bebişim inşallah. Sizlerinki de var olan sağlıkla büyüsün, umut edenler güzel haberlerine kavuşsun artık endişeleri rafa kaldıralım, üzülmeyelim inşallah.
Kese ya da kalp atışı için vajinal ultrason baktırmam diyen, karından bekleyen var mı peki?
Doktora mı bırakacaksınız seçimi?
Ayyy süper bir haber bu , devamı da gelir sağlıkla inşallahh , annesi gibi çok güçlü o daKızlar selam. Yine ben Güzel bi haber duymak ister misiniz? Bebiş almış başını değerleri arttırmış ben kaybedeceğimi düşünürken, terketmedi beni şakacı. Neyse yine de keseyi ve kalp atışını görene kadar içim rahatlamayacak ve gebeyim demeyeceğim. Cumartesi keseye gideceğiz bakalım.
Çok fazla karın ağrısından şikayetim var. Yaşayan var mı? Gece uykulardan uyandırıyor. Sizin şikayetleriniz neler?
Olabilir canım neden olmasın , sonuçta hamilesin , hayırlı olsun benim de 225 çıkmıştı sanırım tam bat günümdeSlm ben bugun kan testi yaptırdım değeri 125 çıktı sizce normal mi ben daha fazla olur diye bekliyordum. Bi de şöyle birsey var benim adet dongum nerdeyse 34 gün falan oluyor o yüzden normal olabilir mi bu değer ?
Ya bişey olmicak herşey normal kötü şeyler getirme aklına.Bizde yarın gidicez keseyi görmeye , ama içimde hep bir korku var birşeylerin ters gideceğine dair
lütfen pozitif düşün herşey çok iyi olucak bak görürsünBizde yarın gidicez keseyi görmeye , ama içimde hep bir korku var birşeylerin ters gideceğine dair
Canım sen de yapsana bir test evdelütfen pozitif düşün herşey çok iyi olucak bak görürsün
canim daha 3 gun varya bilemedim yapsam mi yapmasam mi mide bulantim gecti sadece canim hicbisey yemek istemiyo devamli dusunerek kendimi etkiliyorum galiba belki esimden gelirken bi test almasini isterim cikar mi ki sence?Canım sen de yapsana bir test evde
Bi dene bencede yacanim daha 3 gun varya bilemedim yapsam mi yapmasam mi mide bulantim gecti sadece canim hicbisey yemek istemiyo devamli dusunerek kendimi etkiliyorum galiba belki esimden gelirken bi test almasini isterim cikar mi ki sence?
Dediğin gibi gerçi benim de eğer 34 güne göre hesaplarsam bat 5 agustos oluyor. İyi olur inşallah o zaman ya. Sen de hiç merak etme güzel olacak hersey inşallah insan keseyi görmeden kalp atışını duymadan inanamıyor o yüzden hep kötü bişey olacakmis gibi dusunuyorOlabilir canım neden olmasın , sonuçta hamilesin , hayırlı olsun benim de 225 çıkmıştı sanırım tam bat günümde