- 14 Ekim 2013
- 1.289
- 3.472
- Konu Sahibi Citolesgen
Hadi inşallahyarin cok heyecanli bi gün desene
sende de kese resmi bekliyoruz o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallahyarin cok heyecanli bi gün desene
sende de kese resmi bekliyoruz o zaman
Çok teşekkür ederim artık yarın kan testi dd kesinlesirse benim de kaydımi alırsınızCanım bence hamilesin. O cizgi boşuna cıkmıyor. Evlilik yıl dönümübüz kutlu olsun. İnşallah hamilesindir :)
Kızlar sizlere özel bir sorum olacak , eşinizle cinsel hayatınız devam ediyor mu , bizde tık yok hamileliği öğrendiğimden beri , zaten bunun için de gücüm yok halsizlik yakamı bırakmıyor
İki defa yaptım bugün ikisi de silik cikti yarın ilk isim bir kan testi yaptırmak
Kızlar sizlere özel bir sorum olacak , eşinizle cinsel hayatınız devam ediyor mu , bizde tık yok hamileliği öğrendiğimden beri , zaten bunun için de gücüm yok halsizlik yakamı bırakmıyor
Sanirim hamileyim artık ben de inandim cizgi biraz daha netleşti :)Hamilesin canım hayırlı olsun :) benimki de aynen böyle silikti hatta aynı tonda yani :)
Bana bir önceki gebeliğimde Dr cinsellik yok demişti , kanaman olur korkarsın demişti , zaten o gebeliğim düşükle sonuçlandı. Ama sağlıklı ilerleyen bir gebelikse sorun olacağını düşünmüyorum benBunu bende çok merak ediyorum ya :/ bide önceden bi düşüğüm oldugu için eşimde uzak duruyor nasıl yapmak lazım bende merak ettim doktora sormaya çekiniyorm yanmda biri varken bilgi alırsanız bizi de bilgilendirin :)
Valla biz 1 haftada 2 kere yaptık. Baştan korktuk ama bişey olmaz dedik yaptıkKızlar sizlere özel bir sorum olacak , eşinizle cinsel hayatınız devam ediyor mu , bizde tık yok hamileliği öğrendiğimden beri , zaten bunun için de gücüm yok halsizlik yakamı bırakmıyor
Bendede açık pembe akıntı kanama arası bişey geldi iki sefer.sanırım yerleşme kanamasıydı.Benim lekelenmelerim hatta bir gece az biraz kanamam gelmişti , aha dedim adet oldum , ama devamı gelmedi , test yaptım silik çıktı , birgün arayla tekrarladım kopkoyu oldu.. Üstüne mi gördüm yerleşme kanaması mıydı anlayamadım
Benimde aynı senin kadar silik çizgiydi.ertesi gün test yaptım 167 çıktıİki defa yaptım bugün ikisi de silik cikti yarın ilk isim bir kan testi yaptırmak
benim ilk gebeliğimde doktorum ilk ay izin vermemişti.birde son ayda erken doğumu tetikliyorKızlar sizlere özel bir sorum olacak , eşinizle cinsel hayatınız devam ediyor mu , bizde tık yok hamileliği öğrendiğimden beri , zaten bunun için de gücüm yok halsizlik yakamı bırakmıyor
Ya birşey olmaz da insan korkuyor iştee , ah ah kocişle çok uzaklaştıkkValla biz 1 haftada 2 kere yaptık. Baştan korktuk ama bişey olmaz dedik yaptık
Değerlerle ikiz gebeliğin pek bir bağlantısı yok canım , bat günü 3000 4000 hcg çıkan var ama tek bebekKızlar bu arada benim ilk değerim 167 iki gün sonraki değerim 459 çıktı.nerdeyse 3 katı artmış.arkadaşım ikiz olabilir diye işkillendirdi beni.sizlerin değerleriniz nasıl arttı?
Benim de hep ucer kat artti. Doktora sordum ama degerlerle cok alakali degil dedi. Her hizli yukselis ikiz belirtisi olmaz dedi. Ama ikizlik anneden gelirmis ki benim ana tarafim baba tarafim hep ikiz dolu. Heyecanla bekliyorum. Yeterki saglikli sihhatli olsun baska dilegim yok.Kızlar bu arada benim ilk değerim 167 iki gün sonraki değerim 459 çıktı.nerdeyse 3 katı artmış.arkadaşım ikiz olabilir diye işkillendirdi beni.sizlerin değerleriniz nasıl arttı?
Senin kese görünür artık canm benceBenim de hep ucer kat artti. Doktora sordum ama degerlerle cok alakali degil dedi. Her hizli yukselis ikiz belirtisi olmaz dedi. Ama ikizlik anneden gelirmis ki benim ana tarafim baba tarafim hep ikiz dolu. Heyecanla bekliyorum. Yeterki saglikli sihhatli olsun baska dilegim yok.
Carsamba ya da persembe gidecegim canim. Insallah sorunsuzca keselerimizi gorelim kalp atislarimizi duyalimmmmm. Ben bide cok erken ogrendim. Regle 6 gun varken. O yuzden zaman gecmiyor valla yaSenin kese görünür artık canm bence
Regle 6 gün varken öğrendim dedin ya canım değerin kaçtı ? Regl 13 gün gecikti benim bu ay 2 sefer yumurtlama oldu yumurtlama geçti diyede birliktelik yaşadık korunmasız òyle denk geldi yani aslında 5 aylık kızım var yarın Dr kan vericem 2.yumurtlamanın üstünden 9-10 gün geçmiş olacak kızımda 7-8 gün geçe öģrendim geç döllenme olmuştu aslında ćocuk düşümüyoruz hemen ama acaba olmuşmudur diyede bi heycan oldu ben de olduysa ikiz gibi büyürler :) yani nisan annesi aday adayıyım bende :))Carsamba ya da persembe gidecegim canim. Insallah sorunsuzca keselerimizi gorelim kalp atislarimizi duyalimmmmm. Ben bide cok erken ogrendim. Regle 6 gun varken. O yuzden zaman gecmiyor valla ya
Bizde çarşamba günü gidicez kese görmeye , görebiliriz hayırlısıyla inşallahCarsamba ya da persembe gidecegim canim. Insallah sorunsuzca keselerimizi gorelim kalp atislarimizi duyalimmmmm. Ben bide cok erken ogrendim. Regle 6 gun varken. O yuzden zaman gecmiyor valla ya