2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217

Uslubu cok agirdi ve abartti benim soylemek istedigimde o. Ama anlamiyor bosver arkadasim. Yorum yazanlara da laf soyluyor hirsini alamadi. Ben cok gerildim gercekten.
 
Bir kac arkadas vardi git geriye oku o kadar aklimda kalmadi isimleri. Hamileyiz hassasiz yazabilirler benim icin sorun yok ben herkese anlayis gosterebilirim. Bu arkadas bebegi istemiyor mu? Uzulmuyor mu?
Boş ver ya boşuna uykusuz kalıp can çıkıyoruz. Karnım acıktı ne desem ki?
 

Ben de senin tepkini fazla ve yersiz buldum açıkcası. Sonuçta burda ne konuşulacağına dair bir kurallar manzumesi yok. Konu ilgisizse kimse tepki vermez, geçer gider. Yok eğer insanlar tepki veriyor konuşuyorsa da burası bunun yeri mi demek tek bir kişiye düşmez.

Burası bir grup sonuçta. İlla şu sınırlarda konuşulacak diye bir kural olduğunu sanmıyorum; eğer böyle bir sınırlama konulacaksa da çoğunluk ister öyle konulur. Bu düzenlemeyi başlatmak için de ama ben sıkıldım yeter falan demek yerine arkadaşlar böyle yapsak daha iyi olmaz mı deriz, insanlar da fikir beyan eder. Ortak Bi karar çıkar bence.

Bebeğe isim mevzusunu yazmıştı bir arkadaş mesela, ben o ara kese görme derdinde olduğum için konu hiç ilgimi çekmedi. Hızlı hızlı geçtim oldu bitti. Kimse gözüme sokmadı yazılanları sonuçta.
 
Başkası değil onun derdi benim. Kendisine de yardımcı olmaya çalıştım her şeye rağmen oralı olmadı. Onun derdi herkese beni yuhalatmak kötü göstermek.
 


Aynen canım yazıgın herşeye tamamen katılıyprum . Bende öyle yapıyorum tüp bebek konuları oluyor kaç sayfa hepsini okumadan pas geçiyorum çnkü beni ilgilendiren bişe yok için de veya mide bulantısı konulrını da aynı şekilde hiç okumuyorum çnkü ben yaşamadım çok şükür .. Beni ilgilendiren konuları okuyup yorum yazıyorum ya da soru soranlar oluyor bilgim varsa bilgi veriyorm bu şekilde yani
 
Başkası değil onun derdi benim. Kendisine de yardımcı olmaya çalıştım her şeye rağmen oralı olmadı. Onun derdi herkese beni yuhalatmak kötü göstermek.


Öncesinde ne tartışması yaşadınız onu da bilmiyprum hatırlamıyorm yani ben bazı konuları okumadan geçiyorum eğer çok yazı olmuşsa ama konuyu uzatmayalım artık herkes hassas dönemde bebişlerimize dönelim inşallah
 
Ben eski sayfaları okuyacağım diye yenilere dönemedim bir türlü. Ben aslında buradayım. Hala okunmamış 100 kadar sayfam var. Vaktim olmadığı için gelince de eskileri okumaya çalışıyorum ondan yazamıyorum :)
 
Karnım doydu şükür. Bu sefer yatıyorum. Bu saatlere hiç kalmazdım. Oğlum çok hareketli ve gün içinde beni hiç bırakmıyor. Dakikada 50 kere anne deme kapasitesine sahip :) iyi geceler herkese
 
Benim kimseyle bir derdim yok bu topic te , aile hayatlarının da ortaya dökülmesi hiç hoş değildi , benim başka çıkışım olmadı kimseye.. Gelmiş annesini kötülüyor burada , annem şöyle annem böyle , belki burada kaç kişinin annesi vefat etti kimbilir ? Düşüncesizce konuşmalar... Sizlere göre konuşulanlar normal olabilir , bana göre diil , istediğiniz kadar siper alın bana ne farkeder? Bir kişi eksilmiş burda hiç önemi yok , girmeyeceğim zaten bundan sonra , herşeyin günah keçisi ben oldumm , herkes memnunsa sorun yok... Kimse yazıma cevap vermesin lütfen , çünkü girip okumayacağım. Herkese hayırlı hamilelikler...
Ama öyle üzüldüm ki o kadar gerildim ki tarifi yok , bebeğime birşey olduysa asla kendimi affetmeyeceğim!
 
İyi geceler kızlar. Tüm yazılanları okudum. Evet arkadaşın tepkisi biraz sert olmuş ama sanırım yorum yazanlardan çok konu sahibine karşı yazmış.

Evet burası hamilelik yeri. Sayfalarca dert okumak biraz stresli olabiliyor. Ben ne zaman acsam enaz 10 sayfa birikmış oluyor. Ve çoğu alakasiz konular.

Elbette sorunlarımızı da paylaşabiliriz ama fazla uzatmaya da gerek yok diye düsünuyorum.

Kimse kimseyi üzmesin hassas dönemdeyiz. Abartmayalım hiç bir konuyu.
 
Gunaydin guzel nisan anneleri dun tatsizliklar yasanmis olmasaydi keske ama iyi haberlerin alindigi faydali paylasimlarin yapildigi guzel bir gune merhaba diyelim.
Benim pek sorunum kalmadi aslinda cok acikma ve hemen yorulma disinda.bakalim kac kiloyla bitecek bu hamileligim
 
Kızlar günaydın :)
Buda yeni testim hala kan tahlili yapmadığım için
İçim içimi yiyordu ama şimdi biraz rahatladım daha koyu olmuş test )
Yarın doktor ne diyecek sabırsızlıkla bekliyorum
 

Eklentiler

  • image.jpeg
    31,6 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…