- 25 Haziran 2024
- 531
- 1.632
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #13.041
Olur canım dm yolla ben de alayım yamsj mı atsam bilemedim ya reklam reklam korkuttular hep djffsfa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur canım dm yolla ben de alayım yamsj mı atsam bilemedim ya reklam reklam korkuttular hep djffsfa
İnşallah yaa çok istiyorum hala hissetmiyorum :-( Nasıl bi his?Günaydın çiçekler benim bebiş hareketlendi artık darısı başınıza
Çıktı acaba sonuç biz sorduğumuzda doktor belirsiz yazıyor dedi ne olduğunu oda bilmiyorMerhaba sağlık ocağında erkeklere yapıyorlar ben eşime söyledim aile hekimimize gitti yaptırdı 10 güne sonuç çıkıyor muhtemelen yarın gidip öğrenecez ücretsiz yaptırdık
Hangi firma canım
mesajdan attım kızlar size :) ben memnun kaldım bayaOlur canım dm yolla ben de alayım ya
Evet hatta eşimin elini karnıma koydum o da hissetti aaa hareket etti dioYaa ne kadar güzel bir his değil mi
Böle kas seyirmesi gibi uzandığım zaman oluyor yani yarım saatte 1 diyeyimİnşallah yaa çok istiyorum hala hissetmiyorum :-( Nasıl bi his?
Kaç haftalık genelde 20. Haftadan sonra başlanılıyormuş hissedilmeyeİnşallah yaa çok istiyorum hala hissetmiyorum :-( Nasıl bi his?
Ne güzel bi hismiş ya rabbim tüm isteyenlere nasip etsin çalışıyorum ama elimi karnıma koyup uzanasım var hepgünaydınnn oy maşallahh neler yapıyor bakalım içerde
Banada atabilir misinizmesajdan attım kızlar size :) ben memnun kaldım baya
18+4 bugünKaç haftalık genelde 20. Haftadan sonra başlanılıyormuş hissedilmeye
Yaaa ben haftada 1 hissediyorum skjdfsjfBöle kas seyirmesi gibi uzandığım zaman oluyor yani yarım saatte 1 diyeyim
Siz bana msj atın sizin msj kapalı :)Banada atabilir misiniz
Bende hissetmiyorum ya. İyi mi nasıl merak ediyorum. Kaçıncı haftadasınız?İnşallah yaa çok istiyorum hala hissetmiyorum :-( Nasıl bi his?
Kuzum bana da yazar mısınİnternetten avokado aldım. Ve satıcı hanımefendi hamile olduğumu öğrenince fazladan avokado ve bir sürü meyve koymuş :) İyi insanların varlığı bana umut ışığı oluyor
Avokadocunun sana prim vermesı lazım hahahaYaaa ben haftada 1 hissediyorum skjdfsjf
Siz bana msj atın sizin msj kapalı :)
Kayganlaştırıcının üzerinde hamile kullanımına uygun değildir yazıyordu biz de kayganlık versin diye korunuyordukBize korunun demedi sadece kayganlaştırıcı kullanın dedi
Ya ben de kelle paça çorbası içtim. Manyak gibi canım çekti. Duramadım. Doktorum yiyebilirsin demişti
Teşekkürler canımmesajdan attım kızlar size :) ben memnun kaldım baya
Maşallah bende tık yok hep gazı falan sanıyorum ama sanırım çok farklıdır dört gözle bekliyorumGünaydın çiçekler benim bebiş hareketlendi artık darısı başınıza