- 26 Eylül 2022
- 1.104
- 1.025
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh hayirli olsuun, bebiskonun cinsiyeti teyit edildi miiiikızlar merhaba fetal dna sonucumuz çıktı herşey yolunda çok şükür
cinsiyette belli dedi ama eşimle öğrenmek istemedik belki ufak bir cinsiyet partisi yaparız diye 7 ekim randevu o zaman zarfa yazacak ama içim içimi yiyor. çok heyecanlıoh hayirli olsuun, bebiskonun cinsiyeti teyit edildi miiii
size erkek demisti ama di mi zateen dogru mu hatirladim yoksa tamamen mi surpriz olucak, ay cok heyecanli. bence de oyle yapin biz pat diye ogrendik, planlar sudacinsiyette belli dedi ama eşimle öğrenmek istemedik belki ufak bir cinsiyet partisi yaparız diye 7 ekim randevu o zaman zarfa yazacak ama içim içimi yiyor. çok heyecanlı
kalp atışından erkek gibi dedi ama sadece tahmin demişti bakalım ya sağlıklı olsun da kız erkek hiç fark etmez bu hafta incir kadar olduğumuz için incirim diye seviyorum cinsiyet kesinleşene kadar böylesize erkek demisti ama di mi zateen dogru mu hatirladim yoksa tamamen mi surpriz olucak, ay cok heyecanli. bence de oyle yapin biz pat diye ogrendik, planlar suda
coldmix bende işe yaramıyor, normalde de devamlı kullanıyorum hatta buhar makinesinin içine de koyuyorum. iliadin baya iyi geldi, 3 gün kullandım, daha sonra burnum tıkanmadı zaten.Ben de birkaç hafta önce girp oldum, doktorum Coldmix damlayı önerdi, hatta ilk iliadin kullanmıştım 2-3 kere, onu bırakınsa daha beter tıkadı beni. cold mixi peçeteye damlatıp burnuma kadar soktum yani o kadar tıkalıydı, yastıklara damlattım. Bir de zencefil çayı içtim o da baya açtı burnumu boğazımı. Allah şifalar versin.
Hadi Hayırlı olsunn darısı başıma benim dr da cinsiyet icin parti yapacaksanız bak zarfa yazıcam diye 50 kez söyledi ben yokkk hocam söyleyin diye ısrar ettim dayanamadım ahsjsakızlar merhaba fetal dna sonucumuz çıktı herşey yolunda çok şükür
Ben de cts kan verdim ama bugün ödemeyi aldılar normalde kandan önce ödeme yapılır bu fetalciler degisik bi sisteme sahip demek ki yurtdısı baglantısından vs ötürü sanırım. Yakında cıkacaktır bana da 10-12 gün dendi ama kan alan kişi 7 gün dedi azıcık daha sabırben kan vereli 10 gün oldu, hatta kan verdiğim günü de sayarsam 11. gündeyiz, hala fetal dna sonucum çıkmadı, bu konu beni aşırı geriyor açıkçası, kafamda kurup duruyorum. keşke bugün belli olsa artık
benim 11. gün geldi sonuçBen de cts kan verdim ama bugün ödemeyi aldılar normalde kandan önce ödeme yapılır bu fetalciler degisik bi sisteme sahip demek ki yurtdısı baglantısından vs ötürü sanırım. Yakında cıkacaktır bana da 10-12 gün dendi ama kan alan kişi 7 gün dedi azıcık daha sabır
ben İntergen'de yaptırdım, yani Ankara'ya gitti kan örneği, o yüzden biraz daha çabuk çıkar diye umut etmiştim, millet Fransa'ya yolluyor 5 günde dönüyorBen de cts kan verdim ama bugün ödemeyi aldılar normalde kandan önce ödeme yapılır bu fetalciler degisik bi sisteme sahip demek ki yurtdısı baglantısından vs ötürü sanırım. Yakında cıkacaktır bana da 10-12 gün dendi ama kan alan kişi 7 gün dedi azıcık daha sabır
aynı merkez bende 20 eylülde verdim sanırım aynı gün vermşiz beni sabah doktorum aradı direk bana sonuçlar daha gelmeden ona gitmişKizlar benim fetal dna icin kan verdigim günü de sayarsam 10. Gün. Panorama benimki, bazilarinda mail geldi gibi bi bilgi gordum doktoru bakmasi için dürtsem mi yoksa bana da mail gelir mi ?
Ben 21 eylulde vermiştim 11 gun olmus . Doktor arayacagim dedi gerçi ama ben meraktan çatladım o zaman belki beni de yarin araraynı merkez bende 20 eylülde verdim sanırım aynı gün vermşiz beni sabah doktorum aradı direk bana sonuçlar daha gelmeden ona gitmiş
Merhaba evet bende de aynisi oluyordu kusmam, yemekten tiksinme vs.de yoktu. 12.hafta kontrolume gittigimde bebisi usgde buyumus gorunce cok sasirmistim icinizi ferah tutunKızlar ben 10+2deyim ama bazen kendimi hamile gibi hissetmiyorum çünkü hareket etme döneminde değil, doktor randevuma daha 2.5 hafta var.. Bu hissiyat sizlerde de oluyor mu?
Bende aynı durumdayım kusma ve bulantım da yok çok şükür "hala hamile miyim acaba" diyorumMerhaba evet bende de aynisi oluyordu kusmam, yemekten tiksinme vs.de yoktu. 12.hafta kontrolume gittigimde bebisi usgde buyumus gorunce cok sasirmistim icinizi ferah tutun