2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Hamilelik sayfası mı , dert dinleme yeri mi karıştı ortalık artık ! Birinin birine akıl vermesini de çok saçma buluyorumm ayrıca , hepimiz evlenmişiz barklanmışız koskoca kadınlar olmuşuz , neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edebilecek akıl seviyelerine sahibiz ! Burası aile yada o bu konuşulacak yer değil ! Bunun için kadınlar kulübünde birçok sayfalar var , gidin derdinize oralarda çözümler arayın , kimse kimsenin aile hayatını dinlemeye mecbur mu burada ya ??????
Burada sadece gebeliklerimiz konuşulsun , güzel paylaşımlar yapılsın artık rica ediyorumm
 
Beğenmiyorsan okuma. Zorla okutmuyoruz. Sen derdini yazarken iyi biz yazınca kötü
 
Allah razı olsun derdime ortak olan arkadaşlar. Ben yatıyorum iyi geceler herkese malum emen bir bebeğim daha var. Birazdan uyanır. Dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim.
 
Beğenmiyorsan okuma. Zorla okutmuyoruz. Sen derdini yazarken iyi biz yazınca kötü
Okumak zorunda değilimm , senin annen baban falan beni ilgilendirmiyor , sayfa kirliliği yapma burada ! Git başka topicler var orada dertleş.
Gebelikle ilgili bir sorunun olur herkes sana fikrini söyler burada , diğer aile hayatları konuşulma yeri değil burası!
Sen sorunlarını eşinle konuş hallet , ondan sonra ne yapacağına karar ver , ben senin bu paylaşımlarını burada görmek istemiyorum rahatsız oluyorumm , burası 2017 Nisan Anneleri , DERDİNİ ANLAT ÇARE BUL SAYFASI DEĞİL.....!
 

Birinin birine akil vermesi sacma mi? Aldirma demekle sacmalik mi yapmis olduk?
 
Burada herkesin elbet sorunları var , kimsenin hayatı dört dörtlük diil , hiçbirimiz saraylarda yaşamıyoruz..
Benim de milyon tane derdim var ama kimseye açmıyorumm , çünkü kimse derdimin muhattabı diil olamaz..
Burada artık sadece gebelik konuşulsun , gebelikle ilgili sıkıntılar yada sevinçler konuşulsun..
Diğer konuların yeri burası değil.. Üstelikte herkes biliyordur bir bebeği aldırmanın ne kadar günah olduğunu , buradaki herkes bunun bilincindedir.
 
Birinin birine akil vermesi sacma mi? Aldirma demekle sacmalik mi yapmis olduk?
Allah aşkına sen aldırma desen de o kafaya koymuşsa yani kararından vazgeçicek ve aldırmicak öyle mi ???
Biz kurtaracağız yani bebeği öyle mi ???
O bunun bilincinde değil mi aldırmanın ne kadar günah olduğunu , ben tüm bunları yine geçiyorum ama kimsenin aile hayatı bizi ilgilendirmez ki... Onun yeri burası değil...
Çok çok önceki mesajlara git oku , bu kadının benimle olan tartışmalarını bul , ondan sonra sen karar ver nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu...
 

Canim beni kimsenin kisiligi ilgilendirmez. Hepinizle yalnizca burada konusuyorum ve burda bir kac arkadasinda esiyle vs sorunlari olmustu paylasmisti. Cogu arkadas da akil vermisti. Ben cikisini fazla buldum. Insan bazen dogru dusunemiyor belki o yuzden yazdi. Elbette benim dememle hareket etmez ama belki dusundurur. Insanlar birbirlerine akil verebilir herkesin hayatinda dogru dusunemedigi donemler olabilir.
 
Bence yoktur canım her gebelik aynı olmuyormuş . Ilkinde yaşadığın şeyleri ikincide daha az Yada hiç hissetmeyebilirsin.
 
Buraya geliş amacı sadece ve sadece can sıkmak... Burada yazışıp vakit kaybedeceğine , burada kaybettiği vaktini eşine ve ailesine harcasın , onlarla çözüm arasın.. Sadece bu konunun yeri burası değil diyorum ben , yoksa gebelikle ilgili herşey burada tabii ki de konuşulacak
 
Kişiliği ilgilendirmiyorsa bizi aile hayatı da ilgilendirmez.. Burası gebelik sayfası , dert dinleme yeri değil ki , ben sıkıldım artık , kimse gebelikle ilgili birşey konuşmuyor , herkes bu kişiye akıl vermek derdine düştü..
Zor dönemlerini eşiyle paylaşsın , burada zaman kaybetmesin..
Herkesin günahı sevabı kendine , ki çıkıp ta kimse demez burada o bebeği aldır diye..
 
Katılıyorum.
 

O zaman diger arkadaslara da ayni tepkiyi verseydin. Bu kadad abartmaya gerek yok. Insanlarin birbirine akil vermesi sacma dersen yazan arkadaslara da ayip etmis olursun. Ben ne seni ne onu tanirim ama bebegi aldiricam yazan birine aldirma demek sacmaliksa ona katilmam iste. Hamilelikle ilgili bi dert yazmis cok buyuk bi olay degil. Gunler haftalar surse hak veririm sana. Sizin tartismaniz sizin aranizda sen sadece o arkadasa degil ona yorum yazanlara da laf soylemis oluyosun. Evet kimse can sıkıcı bisey gormek istemez benimde modum dusuyor. Ama abartmaya ve uzatmaya da gerek yok.
 
Kime ayıp ettiysem ettim , ben yine dediğimin arkasındayımm , kimse burada çıkıp o bebeği aldır kurtul demez , öyleyse akıl vermeye gerek var mı ??????
Biz burada aile danışmanları mıyız anlamıyorum ya , uzmanlığımız mı var bu konularda , herkesin aile hayatı dört dörtlükte millete akıl verme derdine düştük...
Herkes hamileliğini unuttu başka konularda uzmanlaştı , ne diyim akıl vermeye devam edin o zaman..
Ben aile konuları okumaya mecbur değilim burada , banane aile hayatlarından , kafa dağıtmaya mı geliyorum can sıkmaya mı ? Herkes birer Güzin abla kesildi , sanki yeri tam da burası
 
Nereye ne yazacağım kimseyi ilgilendirmez. Çok şey hak ediyorsun ama büyüklük bende kalsın diye hiçbir şey demeyeceğim. Yeterince canım sıkkın zaten. Ergen triplerindesin. Herkes seninle senin derdinle ilgilenirken iyi seninle ilgilenmeyince sıkılıyorsun. Vaktim yok ama sana inadına her gün zaman ayırıp özellikle yazacağım buraya. Son olarak sana söyleyeceğim bir atasözü olacak. Edepli edebinden susar edepsiz onu susturdum zanneder
 
Boş ver arkadaşım amaç belli. Takma kafana. Allah razı olsun yanımda olduğunuz için. İyi geceler
 

Saygisizlasma istersen. Burda bir kac kisi daha yazdi onlara da tepki verseydin o zaman tartistin diye saldirma. Sende hamilesin karninda bebegin var biraz dusunup konus. Ben burada yazanlara guzin ablaliga devam edicem istemeyen okumasin:)
 
Ne ergeni be arkadaşım , asıl sen ergen kafasındasınn , ben aile hayatımla ilgili birşey yazmadım buraya , gebelikle ilgili konuştum her daim..
Senin gibi biriyle burada yazışmaktansa , çeker giderim daha iyi , senin seviyelerine asla düşmem , arabesk takılmaya devam et sen
 
Saygisizlasma istersen. Burda bir kac kisi daha yazdi onlara da tepki verseydin o zaman tartistin diye saldirma. Sende hamilesin karninda bebegin var biraz dusunup konus. Ben burada yazanlara guzin ablaliga devam edicem istemeyen okumasin:)
Sana da helal olsun başka birşey demiyorumm !
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…