- 20 Ağustos 2019
- 1.127
- 1.668
Çok iyiymiş fiyatı 8850 tl acıbadem murat yayla nın fiyatı gitmeyi düşünen varsa bilginiz olsun4500 tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyiymiş fiyatı 8850 tl acıbadem murat yayla nın fiyatı gitmeyi düşünen varsa bilginiz olsun4500 tl
Ay bende içemeyeceğim galiba test yaptırıp sorayım bende suan kaç değerim bilmiyorumBen içmiyorum mide bulantısı yaptığı için Ferittin değerim çok düşüktı 3.9 du bana damar yolu ile 2 kere bir ilaç takıldı eczaneden aldım adı inferject 2 ay sonra yine bakarız dedi valla ben vitamin ilacını bile unutuyorum bazı gün içemiyorum
Kesinlikle içemiyorsan sor o kadar iyi geldi ki o ilaç baş ağrısından ölüyorum diyordum meğersem kan değeri düşüklüğü baş ağrısı yapmış çok şükür oda geçti göz altı morluğum vardı oda geçti daha iyi oldum en iyisi damar yolunmuş bir kere daha gördüm ben yıllarca kullandım ara verdim o kan ilaclarına benım hep düşüktü ama bu kadar iyi hissetmemiştimAy bende içemeyeceğim galiba test yaptırıp sorayım bende suan kaç değerim bilmiyorum
Merhaba bende siz gibiydim aynı haftalardayız bebişinizi en çok hangi bölgelerde hissediyorsunuz ? Ben hep göbek altı veya kasığa yakın bölgelerde hissediyorum neden böyle çözemedim siz kerelerde hissediyorsunuz daha çokBende hissedemiyorum diye üzülürken bugün sanırım hissediyorum artık bence seninde yakındır hissetmen hiç üzülme. Karnında agri oluyor mu kısa süreli o bebeğin hareketleri sanırım ben kendimce öyle düşündüm. Acıtıyor biraz sonra da damar segiriyor gibi de oluyor.
Merhaba bebek haraketlerinz hala çoğunlukta göbek altında mı oluyor acabaCanim bugün bende yazdım. Bizde 17+4 teyiz. Bende ilk defa bugün hissettim hatta gözümlede gördüm. Damar seğirmesi gibi oldu. Dışarıdan da göbeğim titredi bence bebisin hareketiydi. Bu zamana kadar hiç olmamıştı.
Evet altta ve soldan vuruyor hepMerhaba bebek haraketlerinz hala çoğunlukta göbek altında mı oluyor acaba
Kaçıncı haftadasınız tam benimde aynı neden yukarılara gitmiyor diye düşünüyorum demek ki normal bir şey . 20+3 ün benEvet altta ve soldan vuruyor hep
Aaa ne güzel aynıymışız bende hep altta ve sağ taraflar da hissediyorum demek ki normal canım resimde de normal olduğunu gösteriyor sankiAynıyız canım benim de 20+4
Sanırım rahim daha öyle yukarılara kadar genişlemedi şöyle bi foto görmüştüm bak
Eki Görüntüle 3485191
Aynen normal olduğunu düşünüyorum ben de. Senin cinsiyet ne tabloya baktım da göremedim seniAaa ne güzel aynıymışız bende hep altta ve sağ taraflar da hissediyorum demek ki normal canım resimde de normal olduğunu gösteriyor sanki
Ben şimdi katıldım önceden hiç yazmamıştım canım bebeğim kız olcak nasipse senin me olcakAynen normal olduğunu düşünüyorum ben de. Senin cinsiyet ne tabloya baktım da göremedim seni
Benim göbek deligimin bir iki parmak aşağısında gobegimin solunda sağında hareketleri oluyor. Bazen daha aşağıda da hissediyorum acaba onlar ellerimi diyorum çünkü daha hafif oluyor o zaman. Sizin pozisyonundan mi acaba bilemedim ki. Benim gobegimin sol tarafında kafası var heralde diye düşünüyorum çünkü orası diğer tarafa göre şiş duruyor hep. Yakın zamanda kontrolünüz var mı. Olumsuz bir durum olsa doktorunuz söyler diye düşünüyorum.Merhaba bende siz gibiydim aynı haftalardayız bebişinizi en çok hangi bölgelerde hissediyorsunuz ? Ben hep göbek altı veya kasığa yakın bölgelerde hissediyorum neden böyle çözemedim siz kerelerde hissediyorsunuz daha çok
Hoşgeldin bizim de kız dedi ama yüzde yüz emin olamadı bekliyoruz bakalımBen şimdi katıldım önceden hiç yazmamıştım canım bebeğim kız olcak nasipse senin me olcak
Bende göbeğimin tam pizzası ya da üç parmak altında falan hissediyorum hep daha çok da sağa taraflarda hissediyorum kaşık bölgesi derken tam kaşık demek istemedim onun üstlerinde oluyor genel olarak sanırım sizin de o şekilde ama yani genel olarak normal diyorlar yeni hissettiğimiz içinBenim göbek deligimin bir iki parmak aşağısında gobegimin solunda sağında hareketleri oluyor. Bazen daha aşağıda da hissediyorum acaba onlar ellerimi diyorum çünkü daha hafif oluyor o zaman. Sizin pozisyonundan mi acaba bilemedim ki. Benim gobegimin sol tarafında kafası var heralde diye düşünüyorum çünkü orası diğer tarafa göre şiş duruyor hep. Yakın zamanda kontrolünüz var mı. Olumsuz bir durum olsa doktorunuz söyler diye düşünüyorum.
Hadi inşallah bi an önce netleşsinHoşgeldin bizim de kız dedi ama yüzde yüz emin olamadı bekliyoruz bakalım
O kısımda elleri ya da ayakları vuruyordur belki ondan öyle hissediyorsundur Bir iki haftaya daha yukarıda hissedersin her hafta daha yukarı çıkıyormuş rahim.Bende göbeğimin tam pizzası ya da üç parmak altında falan hissediyorum hep daha çok da sağa taraflarda hissediyorum kaşık bölgesi derken tam kaşık demek istemedim onun üstlerinde oluyor genel olarak sanırım sizin de o şekilde ama yani genel olarak normal diyorlar yeni hissettiğimiz için
Benim doktorum bana 22. Yada 23. DediMerhaba kızlar sizce detaylı için 19+3 erken mi ? 1 hafta daha bekleyip öylemi yaptırsam acaba. Bikaç günde önde gidiyoruz zaten. Cerrahapaşa’da Ali Benian düşünüyorum yakınlarda yaptıran var mı ?