ben sordum öyle baktı . Genelde unutuyor doktorlar canım bebeğe bakıp geçiyorlarAaa hiç duymadım neden bakıldı acaba? 2. Gebeliğim benim ilkinde de böyle bir şeyden bahsetmemişti doktor şimdi de bir şey bakılmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sordum öyle baktı . Genelde unutuyor doktorlar canım bebeğe bakıp geçiyorlarAaa hiç duymadım neden bakıldı acaba? 2. Gebeliğim benim ilkinde de böyle bir şeyden bahsetmemişti doktor şimdi de bir şey bakılmadı
Ali Benian ben de düşündüm bi ücreti varmış . Bi de hiç konuşmuyormuşMerhaba kızlar sizce detaylı için 19+3 erken mi ? 1 hafta daha bekleyip öylemi yaptırsam acaba. Bikaç günde önde gidiyoruz zaten. Cerrahapaşa’da Ali Benian düşünüyorum yakınlarda yaptıran var mı ?
Ben 2019 da ona gittm oğlum için, evet pek konuşmuyor sorunca cevaplıyor ama iyi inceliyor, fiyatı piyasaya göre daha uygun, başka yerde en son olarak Kasım 2023’te 610tl olarak gördüm. Belki burdan giden varsa şuanki fiyatı öğrenmiş oluruz. Telefonla ulaşamadım çünkü.Ali Benian ben de düşündüm bi ücreti varmış . Bi de hiç konuşmuyormuş
Bu zorunlu mu acaba? Yani böyle bi durum varsa bile belirti veriyor mu? İlk kez duyduğum için soruyorumben sordum öyle baktı . Genelde unutuyor doktorlar canım bebeğe bakıp geçiyorlar
Ben de gittiğim 2. doktora tam soracakken kendi söyledi bakalım diye. Daha önce hiç bakılmadı dedim. Perinatologların ilk baktığı odur (ona gitmeden 2 perinatologa gitmiştim) tehlike görmediyse söylemeden geçerler dedi. Belki öyle bir durum da olmuş olabilirBu zorunlu mu acaba? Yani böyle bi durum varsa bile belirti veriyor mu? İlk kez duyduğum için soruyorum
Merhaba Kartal’da hangi hastane, dr a gidiyorsunuz ?İstanbul kartal detaylı ultrason için önerebileceğiniz dr varsa yazabilir misiniz? Bi kaç haftaya gideceğim
Avicenna umut hastanesi Dr Baran hocaMerhaba Kartal’da hangi hastane, dr a gidiyorsunuz ?
Harika olmuş elinize sağlık. Biz de kadife ipten battaniye başladık. Sağlıkla kullanalım inşallahKızlaaar oğluşumun ilk hırkası nasıl olmuş Bir de battaniye başladım. Giyeceği her anı düşünerek örmek ne zevkli
Eki Görüntüle 3485305
Ben de Fatih Birol’a gidiyorum, ikinci gebeliğim, ilkinde de ondaydım radyolog yapıyormus orada detaylıyı, vera hastanesi de yakın bana o da öyleymiş.Avicenna umut hastanesi Dr Baran hoca
Ben Fatih hocaya gidecektim ama randevu bulamamıştım kısmet Baran hocaymış. Siz avicennada mı yaptırdınız detaylıyıBen de Fatih Birol’a gidiyorum, ikinci gebeliğim, ilkinde de ondaydım radyolog yapıyormus orada detaylıyı, vera hastanesi de yakın bana o da öyleymiş.
cok tatlissss olmuş eline sağlık canimmmKızlaaar oğluşumun ilk hırkası nasıl olmuş Bir de battaniye başladım. Giyeceği her anı düşünerek örmek ne zevkli
Eki Görüntüle 3485305
Yok orada yaptırmadım, ilkini de cerrahpaşada yaptırmıştım, şimdikini de öyle düşündüm ama çok uzağa gitmiş yeşilköye taşınmış falan, kararsızım oraya kadar gider miyim bilmiyorum. Şehir hastanesinde perinatoloji bölümü de açtırdım ama detaylı usg yapan hiç yer yok.Ben Fatih hocaya gidecektim ama randevu bulamamıştım kısmet Baran hocaymış. Siz avicennada mı yaptırdınız detaylıyı
İlk gebeliğim canım . Bazı yerlerde yazmışlar rahim uzunluğum kısa serklaj oldum yani dikiyorlar vajinadan açılma olmasın düşük olmasın diye . Ben de aklıma koydum gidince sorucam dedim kendime sordum . Yani şöyle eğer kısaysa rahşm uzunluğun ona göre davranırsın takip ettirirsin sormakta tabii fayda var . O kadar doktora gidiyoruz ultrasondan bakıyor zor bişey değil ki canımBu zorunlu mu acaba? Yani böyle bi durum varsa bile belirti veriyor mu? İlk kez duyduğum için soruyorum
Ben de telefon ile aradım randevu veriyorlar ama kime randevu veriyorlar belli değil . Yani Ali benian demiyor telefonda . Giden varsa belirtse iyi olur kesinlikle . Yeşilköy’e taşınmış . Aslında Anadolu yakasındayım ama onu arkadaşım çok övdüğü için gidesim var .Ben 2019 da ona gittm oğlum için, evet pek konuşmuyor sorunca cevaplıyor ama iyi inceliyor, fiyatı piyasaya göre daha uygun, başka yerde en son olarak Kasım 2023’te 610tl olarak gördüm. Belki burdan giden varsa şuanki fiyatı öğrenmiş oluruz. Telefonla ulaşamadım çünkü.
Cumartesi günüde oluyor sanırım, 5 Ekim’e randevu görülüyor şuanda ama ben 1 hafta daha beklicem bakalım açılırsa 12 Ekim düşünüyorum. Akşam 8’de açılıyor sitede. Bugün 8 Ekm açıldı. Öğretim üyesi bölümünden bakılıyor. Belki biliyorsunuzdur ama yazim ben yinedeBen de telefon ile aradım randevu veriyorlar ama kime randevu veriyorlar belli değil . Yani Ali benian demiyor telefonda . Giden varsa belirtse iyi olur kesinlikle . Yeşilköy’e taşınmış . Aslında Anadolu yakasındayım ama onu arkadaşım çok övdüğü için gidesim var .
Ben tam 20 haftalık iken yaptırdım ilk oğlumda 22de yaptırmıştım çok fark olmadı bence her şey ı gördü sadece yüzünü göstermediMerhaba kızlar sizce detaylı için 19+3 erken mi ? 1 hafta daha bekleyip öylemi yaptırsam acaba. Bikaç günde önde gidiyoruz zaten. Cerrahapaşa’da Ali Benian düşünüyorum yakınlarda yaptıran var mı ?