Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Rapor aldığınız gün. İş veren sgkya girişi yapıyor. Bitişte aynı şekil. Sistem ödemeleri aktarıyor sizin hesaba. Maaş günü geçiminden 10 gün içinde yatar hesaba.
Her ödeme için aynı şey geçerli değil ama işverenin onayına ve bildirgelere göre değişiyor

Kizlar hissetmeyen varmi ben cok arada kaldim ... Gerci bizim plesanta asagida oldugundan gecikmede olabilirmis galiba kizimda oyleydi 19da hissetmistim.. bundada suan 18deyiz
20 haftaya girdik be hala net bişey hissedemiyorum acaba bebek mi dediğim hareketler oluyordu ama birkaç gündür hiç bişey hissetmiyorum endişeliyim de. İkinci gebeliğim bide derler ki ikinci daha erken hissedilir ama yok. Kiloluyum belki ondan bilemiyorum.

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda doktorum baya inceleyerek baktı her yerini tek tek gosterdi bir sıkıntı olsa söylerdi heralde. Suyu filan iyi dedi. 23 haftalikken şeker yüklemesi yaptircam. Cinsiyetimizde yüzde yüz kız. Bu arada karnımın şiş olan tarafında kafası değil ayakları varmış 🥰

Selam kızlar. Ben mantar enfeksiyonu oldum. Dün kaşıntıdan bittim bu sabah doktoru aradım kapalı vekaleten bakan doktora gittim çok kötü davrandı bana ama neyse ilaç verdi krem ve hap. Onları kullanacağım şimdi. Ne zaman ilişki olsa bu aralar böyle rahatsız oluyorum acaba eşimin de bir doktora mı gitmesi gerekiyor?

Kızlar ben 19+4 Suan bebeğin hareketlerini hissetmiyorum yani hiç hissetmedim zaten plesanta on duvardaymış o yüzden doktorum söylemişti 1 hafta önce geç hissedersin diye benim gibi plesantasi on duvarda olan var mı kaçıncı haftada hissettiniz ?

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı çok şükür her şey yolunda doktorum baya inceleyerek baktı her yerini tek tek gosterdi bir sıkıntı olsa söylerdi heralde. Suyu filan iyi dedi. 23 haftalikken şeker yüklemesi yaptircam. Cinsiyetimizde yüzde yüz kız. Bu arada karnımın şiş olan tarafında kafası değil ayakları varmış 🥰
O sürekli döner ki. Bi saat sonra kafası olur sonra dört🥰

Selam kızlar. Ben mantar enfeksiyonu oldum. Dün kaşıntıdan bittim bu sabah doktoru aradım kapalı vekaleten bakan doktora gittim çok kötü davrandı bana ama neyse ilaç verdi krem ve hap. Onları kullanacağım şimdi. Ne zaman ilişki olsa bu aralar böyle rahatsız oluyorum acaba eşimin de bir doktora mı gitmesi gerekiyor?
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatırsın. Ben bir ara idrar yolu enfeksiyonu olmuştum o zaman cinsel birliktelik olmasın bir süre demişlerdi.

Ben iki haftadır mantarım gecmedi hala su gibi akıntı sebebi oymuş. Dün başka doktora gittim fitil kullanıyorum üç günde bir kullancm. Dört adet var. eczanede probiyotik alabilirsin destek olur. Sanıyorum yüzden doksanımız mantar olacağız. İkişki olsa da olmasa da hamilelik başlı başına sebep oluyor. Çok dikkat etmek lazım. İlaç sınırlı kullanabiliyoruz. Doğuma kadar böyle sürecek diye ödüm kopuyor. Ama iyi haber mantar etken doğuma sebep olmuyor. Kötü haber normal doğum olursa bebeğe geçme ihtimali yüksek.

Ay bilmiyorum ki simdiden dönüyorlar mi öyle 19+2yiz su an ☺️
Sonra dötü olur diyecektim :)
Evet canım sürekli dönüyorlar yerleri geniş ya su dolu kavanozun içindeki cisim gibi Düşün içerisinde ister istemez oynuyor dönüyor Son haftada genelde artık sabit baş aşağı duruyor

Kızlar ben 19+4 Suan bebeğin hareketlerini hissetmiyorum yani hiç hissetmedim zaten plesanta on duvardaymış o yüzden doktorum söylemişti 1 hafta önce geç hissedersin diye benim gibi plesantasi on duvarda olan var mı kaçıncı haftada hissettiniz ?
Bir iki hafta daha ver kendine. Plasentanın da neredeyse bebek kadar kütlesi var hissedememen normal bir de önde ise haliyle daha geç hissedersin. O tekmeliyordur şimdi de plasentaya tekme atıyordur senin karnına degmiyordur:)

Sonra dötü olur diyecektim :)
Evet canım sürekli dönüyorlar yerleri geniş ya su dolu kavanozun içindeki cisim gibi Düşün içerisinde ister istemez oynuyor dönüyor Son haftada genelde artık sabit baş aşağı duruyor
Anladım canım iyi bakalım yeri genisse dönsün tabi keyfi nasil isterse 🥰

Ne ilaç verdiler bu arada sana?

Ben iki haftadır mantarım gecmedi hala su gibi akıntı sebebi oymuş. Dün başka doktora gittim fitil kullanıyorum üç günde bir kullancm. Dört adet var. eczanede probiyotik alabilirsin destek olur. Sanıyorum yüzden doksanımız mantar olacağız. İkişki olsa da olmasa da hamilelik başlı başına sebep oluyor. Çok dikkat etmek lazım. İlaç sınırlı kullanabiliyoruz. Doğuma kadar böyle sürecek diye ödüm kopuyor. Ama iyi haber mantar etken doğuma sebep olmuyor. Kötü haber normal doğum olursa bebeğe geçme ihtimali yüksek.
Ben şunu farkettim ilişkide içeri ejakülasyon olursa enfeksiyon oluyor. 🤦🏼‍♀️

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    110,9 KB · Görüntüleme: 15
Cumartesi günüde oluyor sanırım, 5 Ekim’e randevu görülüyor şuanda ama ben 1 hafta daha beklicem bakalım açılırsa 12 Ekim düşünüyorum. Akşam 8’de açılıyor sitede. Bugün 8 Ekm açıldı. Öğretim üyesi bölümünden bakılıyor. Belki biliyorsunuzdur ama yazim ben yinede 😊
Tam bilmiyordum aslında hep arayıp öğrenmeye çalıştım . Sitesinin adı ne peki

Bir iki hafta daha ver kendine. Plasentanın da neredeyse bebek kadar kütlesi var hissedememen normal bir de önde ise haliyle daha geç hissedersin. O tekmeliyordur şimdi de plasentaya tekme atıyordur senin karnına degmiyordur:)
Evet doktorumda öyle söyledi hareket ediyor ama cildine plesantadan sebep temas etmiyor bende artık hissetmek istiyorum 🫠

X