Selam kızlar. Bayadır yazmıyorum. Ve kaç gündür de okuyarak geldim.
Ek gıda beni çok zorladı o sebepten bir ara ilgilenemdim hicbirsey ile.
Kızım ek gıda doğru düzgün yemiyor. 6 ayda 150 7.ayda 200 gr almış. Çok az. Dr yedirmen lazım dedi. Ama benim ciroz kaşığı gördüğü an ağzını kitleyip kafayı sallamaya başlıyor. Sanirim ben bir yerde yanlış yaptım. Şimdi su ile kandirarak yediriyorum. İki kasik çalışıyorum. Şu verecek gibi yapiyorum diğer kasigi veriyorum. Valla bazen gücüm tükeniyor sebeklik yapacağım diye TRT Çocuk açıyorum arada baktiriyirum Öyle yediriyorum.
Bizde gece çok sık uyanmaya başlamıştık. Önce diş herhalde dedim. Ama kasik mamaları ile besleyince daha az uyanmaya başladı. Süt doyursa bile 6 aydan sonra besleyiciligi azaliyormus bence o sebepten çabuk acıkıyor olabilir. Ve bende sıkıştığımda yerde biberon ile mama veriyorum artık. Çünkü kilo olayı kafama takıldı. Dr bu aya kadar iyi sağlıklı diyordu. Ama bu ay böyle giderse olmaz dedi. O yüzden fena sardım. Sabahları en zoru ama iyi kötü yapmaya çalışıyorum şu ek gıda işini.
Birde benim kzıım. Desteksiz oturuyor. Yattığı zaman dönüp duruyor. Ama sıpa yüzüstü koyunca yerde durmuyor. Bende yatacağım yanına ancak öyle durup izliyor. Tembel sanırım.
Ayaklarına yeni yeni bastırmayı öğretiyorum. Bazıları koltuğa tutunuyormuş ne heyecanlı :)
Var mı benim gibi ek gidada zorlanan neler yapıyorsunuz. Kızım iştahsız sanırım. İştah açıcı şurup verdi Dr etki ettı mi anlamadım.