- 16 Ağustos 2011
- 1.080
- 1.712
- Konu Sahibi Citolesgen
- #44.741
Benim ki hiçbişeyi beğenmiyo o yüzden sade deniyorum şimdilik biraz olsun tatlarını fark etsin diyeBende bugün yaptım içine kabak ve patates ye koydum ekstra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki hiçbişeyi beğenmiyo o yüzden sade deniyorum şimdilik biraz olsun tatlarını fark etsin diyeBende bugün yaptım içine kabak ve patates ye koydum ekstra
İrmikli çorbanın içinde verdin toplasan iki tatlı kaşığı anca yemiştir. Ne kadar yiyor normalde bebeğinBal kabağı verdim bugün sevmedi benim cadı
Bende çok memnunumKızlar meyve filesi aldım içine koydum muzu hem baya uğraştı hem kendi yedi armud felan için çok güzel tutma kabiliyeti için tavsiye ederim
Ben başlayıp verdim bir tatlı kaşığı ancak ya yedi ya yemedi ama yeter ona ben yavaş veriyorum normalde de pek yemezİrmikli çorbanın içinde verdin toplasan iki tatlı kaşığı anca yemiştir. Ne kadar yiyor normalde bebeğin
Bende de var ama iki kez ancak kullandım sevmedi kızımKızlar meyve filesi aldım içine koydum muzu hem baya uğraştı hem kendi yedi armud felan için çok güzel tutma kabiliyeti için tavsiye ederim
Vedat Ali Canoğlu patent sahibi. Bizde kendisine yaptırdık sünneti. İlk akşam 10 dakikalık ağlama krizine girdi ama birdaha olmadı. Hatta diş çıkarıyor dişe daha çok ağlıyo. Çünkü eller ağızda dudagını büzerek ağlıyo. Yani sünnet ile ilgili hiç sıkıntı çekmedik şükür. Yarında dikiş görevi gören aparat çıkarılıcK inşallah o zaman yine sakin geçirir yavrum.Hadi hayırlı olsun bu yöntemi ilk defa duyuyorum ben de 6 ay bittikten sonra düşünüyorum sünnet, süreci paylaşırsan sevinirim.
Ben de araştırayım. Bu yöntemle başka sünnet yaptıran var mı acaba ?
Kızlar meyve filesi aldım içine koydum muzu hem baya uğraştı hem kendi yedi armud felan için çok güzel tutma kabiliyeti için tavsiye ederim
Ben direk başlayıp verdim senin dediğin gibi bir güzel yedineslim33 canım sen brokoli vermiştin kızına nasıl verdin? Sevdi mi kızın?
Ben buharda pişirdim, kızım uyansın çatalla ezip vericem, az da zeytinyağı eklicem. Böyle olur dimi?
Ben direk başlayıp verdim senin dediğin gibi bir güzel yedi
Yerler canım sıkıntı yapmaBiraz biraz yemeye başladı kızım, hiç yoktan iyidir. Sevebileceği değişik tarifler denemeye çalışıyorum işte ne yapayım :) Ana yüreği yesinler istiyoruz :)
Sorum biraz saçma gelmiş olabilir ama prima premium care kullanıyorum, onun 4+ bedeni yok. 4’ten 5’e geçiyo o yüzden sordum..Bebek bezinde 5 numaraya geçen var mı acaba
5 numara 11 kilodan başlıyor.baya büyüktür diye düşündüğüm için almadım.en son 4+ aldım.4 numarayla pek farkı yok gibi.Sorum biraz saçma gelmiş olabilir ama prima premium care kullanıyorum, onun 4+ bedeni yok. 4’ten 5’e geçiyo o yüzden sordum..
Kaç kiloyken 4+’ya geçtin canım?5 numara 11 kilodan başlıyor.baya büyüktür diye düşündüğüm için almadım.en son 4+ aldım.4 numarayla pek farkı yok gibi.
Kızlar oyuncak olarak yeni birşeyler almak istiyorum ama kafam çok karıştı. Eğitici tırtıl eğitici köpek eğitici fil bi sürü şey var ne alsam