- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
- #44.541
Kızlar irmikli meyveli muhallebiden sonra tekrar meyve veriyormusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eytinyağı bende koydum ama peynir yaptığımda peyniraltı suyunuda denerimBenimki de sebzede öğürüyordu haşlama suyuna peyniraltı suyu koydum piştikten sonra üstüne de 1 çay kalığı zeytinyağı koydum öyle severek yedi.
Gözün aydın.Bu arada benşm smear testim temiz çıktı dün aradım öğrendim. Enfeksiyon varmış. Onun içşn gidip konuşcam doktorla bakalım nasıl tedavi edecek. Sekreterinden öğrendim kendisi yoktu dün
Ben vermedim yoğurt verdim sonradanKızlar irmikli meyveli muhallebiden sonra tekrar meyve veriyormusunuz
Bende öyle düşünüyorum bu arada tarif tuttu teşekkür ederim yedi kızımBen vermedim yoğurt verdim sonradan
Bence çok ama sen bilirsin doğal olan ekşime olması lazım hiç ekşime yokmuKızlar probiyotik yoğurt mayasıyla yoğurt yaptım küçük kavabozlara 3 tane kaldı hiç açılmamış, 2 hafta oluyo yapalı bebeğime versem bişey olur mu
Kokusu tadı değişme yok
canım işin ustası neslim33 versin yanlış söylerim şimdi kızın sonuçları çıktımı bu aradaHangi tarif ben kaçırdım galiba
Yok kavanozlar hiç açılmadı kapalıydıBence çok ama sen bilirsin doğal olan ekşime olması lazım hiç ekşime yokmu
Kızım iyileşti çok şükür :)canım işin ustası neslim33 versin yanlış söylerim şimdi kızın sonuçları çıktımı bu arada
Ben 7. Ayı bekliyim en iyisi :)Ay ne güzel ya benimki mıncıklayıp atıyo sadece. Muza dokunamadı bile elinden kayınca huylandı
İllaki sever bişeyler pes etmeden devam :)
Afiyet olsun bende tarifi @neslim33 ten almıştım. Sayesinde bütğn süt ürünlerini yapmaya başladım :)))
Yumurta sarısı 6. ayda veriliyor esas beyazı ağır çok fazla protein içerdiğinden. Benim oğlanda sevemedi öğürüyor ama inatla vericem :)) birkaç gün arayla veriyorum yavaş yavaş alışacak :)
Ay bilirim aynısı kaç sastte yediriyon aralıkları açmayı dene belki yer1-2 kaşık alınca o minik ağzını açmıyo dudakları kilitliyo çok fena ya :)
Sabah 10 gibiAy bilirim aynısı kaç sastte yediriyon aralıkları açmayı dene belki yer
Ayyyy canim damak tadi vardi bu ay 250 gr almis. Valla artik bakmicam damak tadina falan . Tikicam agzina. 6 aylik cocuk . 6450gr kilosu cok zayif bu ay uzamamistaa...Canım benimse sebze çorbası yaptım hiç yemedi omlarında bir damal tadı var dmekkki :)
Canim bence senin oglan istahli masallahKızlar makarnavitma sayfasından ek gıda setini şiddetle tavsiye ediyorum. Biraz önce ruşeymli kesme çorba yaptım suyuna 1 küp tavuk suyu koydum. Oğlan yalayıp yuttu resmen :)) Tavuk suyunuda geçen gün köy tavuğu alıp haşladım suyunu buz torbalarına koyup dondurucuya attım. Doktor çorbalarına koy demişti. Daha sonra et suyuna geçecekmişiz
Ay süper kenarda dursun bu tarif :)(Bende öyle düşünüyorum bu arada tarif tuttu teşekkür ederim yedi kızım
Ay hadi gözün aydın geçmiş olsun :)Kızım iyileşti çok şükür :)
Bekle sen bebiş alışsın diğer yiyecekelreBen 7. Ayı bekliyim en iyisi :)
Yok herşeyi yemiyoki. Ben sevdiği şeyleri bulmak için deniyorum devamlı ama bu ürünleri sevdi :)Canim bence senin oglan istahli masallah
Pek bişi yemiyo bakalım alıştırabilecekmiyim her dakika meme istiyoAy süper kenarda dursun bu tarif :)(
Ay hadi gözün aydın geçmiş olsun :)
Bekle sen bebiş alışsın diğer yiyecekelre
Bende iki plastik kaşık var biri onun elinde bazen benim elimdekini alıyo değişiyoz aradaSabah 10 gibi
Bide 4-5 gibi deniyorum alışsın diye
Hiçbişeyi sevmedi galiba
Kaşığı kendi tutmak istiyo ben ona tutturur ağzına yaklaştırırsam ağzını açıyo bunu fark ettim biraz önce
Sen o kadar büyümedin annem ya