- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
- #44.461
Valla verdim :) alerji olursa ikisinide keserim yoksa borokoli patlayacak elimde yineBizim burda migros yok olsa yapardım :)))
Alerji olsa hangisinin yaptığını bilemezsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla verdim :) alerji olursa ikisinide keserim yoksa borokoli patlayacak elimde yineBizim burda migros yok olsa yapardım :)))
Alerji olsa hangisinin yaptığını bilemezsin
Ben normal verdik bir kaç tane ağzına ezmedim benkizlar pirin yediren varmi aranizda varsa pirici ekstradan eziyormusunuz yogurt corbasi yaptimda
Genelde öyle olur zaten torba verirler en kötü yapınca verirsin artık bedeni çıksında ona göre davranırsın en azındanKaka veremedik bir türlü bugun hergün yaptığı saatlerden farklı saatte yaptı inadı tuttu şimdi gidiyoruz tekrar idrar verim bidw kurdu söylim
Yedi mi brokoliyi bari. Ben pazardan alcaktım adama dedim bebeğe yedircem iyiyse ver dedim aşma abla o zaman dedi :)))Valla verdim :) alerji olursa ikisinide keserim yoksa borokoli patlayacak elimde yine
Hemde nasıl yedi anlatamam şok oldum bildiğin blw tarzı beslenmeye başladık galibaYedi mi brokoliyi bari. Ben pazardan alcaktım adama dedim bebeğe yedircem iyiyse ver dedim aşma abla o zaman dedi :)))
Ben 20 lik dişimi çektirecektim o zaman bana sağıp depola demişlerdi bebeğinin içeceği kadar. 2 saat sonra da sütünü sağ at demişlerdi. İltihap vardı o yüzden çekmemişşerdi ama ben sağıp depolamıştım biraz sütmerhaba arkadaşlar
3,5 aylık oğlum var. Yarın diş tedavisi olmam gerekiyor. Doktoruma göre yapacagı ıgnenın hiçbir sıkıntı yaratmayacagındna kaynaklı emzırmemde sorun yok. Diş doktoru başka bir arkadaşım da sutunu sag bırak, 2 saat emzırme dedı. Bende nasıl yapacagımı bılemedım. Internette farklı yazılar okudum. Sagıp atan da var, sadece sureyı doldurup emzıren de. Benzer durumu yasayan arkadaslarım,
Ikı saat sonunda yıne sutumu sagıp dokmelımıyım? Ne kadar sagmalıyım? Yani gogsumu tamamen bosaltmalımıyım? Ya da sadece belırlı bır sure beklemek yeterlı oluyor mu?
Ayyy me güzel inşallah benimkşde yer. Bıgün patatesi yemedi ya öğürdüHemde nasıl yedi anlatamam şok oldum bildiğin blw tarzı beslenmeye başladık galiba
Yer yer benim kızda başta öyleydi ben hep koydum önüne şükür alıştı sonunda seninkide alışır benim kızdı meyve yerken öğürüyor bende yoğurtla verdim elmayıAyyy me güzel inşallah benimkşde yer. Bıgün patatesi yemedi ya öğürdü
Bugün lor yaptım sonra da bunu yapim bari :)) teşekkürler tarif için :) süt ürünleri dükkanı açıcam yakında :) bebek sayesinde neler öğrendim :))Kızlar bebelere peynir tarifi
Bir kg süte kaynarken bir yk yoğurt koyup tortulanmasını bekliyorsunuz peynir altı suyu çıkınca tülbente süzüyorsunuz bir iki saatte süzülüyor süzüldükten sonra üstüne ağırlık koyup iki saat bekleyin dilimleyip kavanoza koyun peynir altı suyu ile :)
Mandıra işletecek duruma geldik inan :)Bugün lor yaptım sonra da bunu yapim bari :)) teşekkürler tarif için :) süt ürünleri dükkanı açıcam yakında :) bebek sayesinde neler öğrendim :))
Bunu deneyeceğim bende şimdi süzme peynir mayaladım bakalım tutumu merak içindeyim sonra bu tarifide deneyeceğim sağolasın tarif için :))Kızlar bebelere peynir tarifi
Bir kg süte kaynarken bir yk yoğurt koyup tortulanmasını bekliyorsunuz peynir altı suyu çıkınca tülbente süzüyorsunuz bir iki saatte süzülüyor süzüldükten sonra üstüne ağırlık koyup iki saat bekleyin dilimleyip kavanoza koyun peynir altı suyu ile :)
hayırlı olsun Paşa’ya annelik gerçekten zor allah yardımcınız olsunDört gün de neler oldu anlatayım kızlar memlekette oğlumu sünnet ettirdik.
215 tl özel hastanede oldu. Doktor un verdiği ilaçları kullanıyoruz.
Ilk gün
bebeğim eve geldik sakin her şey güzel. Sonra sanırım iğnenin etkisi geçti nasıl ağladı görseniz canı yanıyordu belliydi. Iki saat teselli etmeye çalıştım. Sonra ben de onunla birlikte ağladım.
Bir anne bebeğine faydalı olamiyorsa bu cok aci verici bir şey.
Neyse sonraki günler daha iyiydik şükür. Bugün 3. Günümüz batticon ve antibiyotik krem sürüyorum. Ağızdan da ağrı kesici ve antibiyotik toz şurup veriyorum.
Oglusum iyice toparlansin sünnet mevlidi yapi caz inşallah
Eskiden sadece yoğurdu mu kendim yapıyordum şimdi neler yapabilirim yeterki hazır almayayım diyorum vallaAfiyet olsun bebişlere insAllah