- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 38
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.681
Ben daha adet olmadım canım, keşke olsam da karnımin şişliği inse
Aslında spiralle hamile kalma diye bişey yok. Spiral olması gereken yerdeyse %99 koruması garantı canım. Spiral varken olan hamileliklerde spiral kaymış oluyo, olması yerinde olmuyo o yüzden. İste bende kontrole gitmediğim için tedirginim ya ondan :) benim eşim korunmak istemiyo o yüzden bunu seçtim hem uzun vadeli hem garanti :) tedbir bizden takdir Allahtan napalım :)Şimdilik eşim korunuyor, şu spiral olayını bir düşüneyim ben canım. Teyzem spiral ile hamile kalmıştı. Sanki bunun da bir garantisi yok gibi. Allah ol dedikten sonra oluyor. Biz her türlü dikkatli olalım yine de
benimde öyle şiş yaa baya karnım adet olunca iner mi kiBen daha adet olmadım canım, keşke olsam da karnımin şişliği inse
birde olmadığını düşün bende durum öyle yaniBen daha adet olmadım canım, keşke olsam da karnımin şişliği inse
Aslında spiralle hamile kalma diye bişey yok. Spiral olması gereken yerdeyse %99 koruması garantı canım. Spiral varken olan hamileliklerde spiral kaymış oluyo, olması yerinde olmuyo o yüzden. İste bende kontrole gitmediğim için tedirginim ya ondan :) benim eşim korunmak istemiyo o yüzden bunu seçtim hem uzun vadeli hem garanti :) tedbir bizden takdir Allahtan napalım :)
Demek ki bende bir anormallik var kızlar, doktora görünmeden içim rahat etmicek. Sancım da oluyor yoğunluğu da çok fazla. Bir de kahverengi akıntı ne bileyim hormonlardan mıdır nedir :/
Spirali nasıl taktırdın canım, nasıl bir işlem uygulanıyor, ay valla hamile kalıcam diye ödüm kopuyor. Ben de mi taktırsam acaba?
Canim korkma ayni benimkide cok yogun 3 kere adet oldum hepsindede adet belirtilerini yasadim okadar yogunki biktim hep kaciriyor
Bende düşünmüyorum uzuuun yıllar :) iğne arkadaşım yaptırıyo ama ayrıntılı bilgim yok canımNiye hep biz düşünüyoruz her şeyi, kadın olmak ne zor. İkinciyi düşünmediğim için hep tedirginim bende, yani kızım büyüyünce istermiyim bilmiyorum ama.. Şu iğneler nasıl acaba hani aylık oluyor üç aylık oluyor falan?
Ben hiç kanama yaşamadım doğumdan beri?9 ay olmadıklarımızın acısı çıkıyor sanki. İyice kansız kaldım, zaten kansızdım. İnşallah böyle devam etmez ya..
Sen kızını kontrole götürdüpünde kendinde bi doktora görün bence. Smear falan yaptır. Ben bu ay gidicem tekrar. Adet olunca gel demişti9 ay olmadıklarımızın acısı çıkıyor sanki. İyice kansız kaldım, zaten kansızdım. İnşallah böyle devam etmez ya..
Kızlar dün kabak verdim bi kaşık (bebeğimin kaşığıyla) sevmedi öğürdü :)
Bugün iki kaşık vericem bakalım alışcak mı
Sen kızını kontrole götürdüpünde kendinde bi doktora görün bence. Smear falan yaptır. Ben bu ay gidicem tekrar. Adet olunca gel demişti
Aynı dert bende de var canım tam yazdıgın gibi bende atlıyorum taksiye gidiyorum ne yapinAraç olmayınca ne zor ya, doktora gidicem gidemiyorum, eşimin şöförlüğü yok. Kızı bırakmaya insan yok, annem çalışıyor. Nasıl gidicem bilmiyorum. Keşke doktorum hastane değiştirmeseydi, çok memnundum, evimden yürüyerek 5 dakikada gidiyordum.
Dün minicik bi kabak haşlamıştım ezdim soğuyunca dolaba koydum bugünde ondan verdim canım ama yarın tekrar haşlıycam çok beklememiş olsun diye :)Hergün sebzeyi taze mi haşlıyorsun canım?
Dün minicik bi kabak haşlamıştım ezdim soğuyunca dolaba koydum bugünde ondan verdim canım ama yarın tekrar haşlıycam çok beklememiş olsun diye :)
İlk tadımıydı, yoğurt henüz tatmadı. Şimdiden tarif defteri oluşturdum bile püreler, çorbalar falan sağ ol :)Kabağı haşlayıp sade mi verdiniz birde yoğurtla karıştırıp deneyin. İnstagramda mutfakta bebek var sayfasında güzel tarifler var
Yoğurdu hergün mayalamak değilde küçük kavanozlar aldım canım onlara mayalayıp hergün taze açıcam, 3-4 günlük yapıcam. sende öyle yap yoksa zor olur :)Hani hergün yoğurdu taze mayalamak gerekiyormuş ya bebeklerimiz için ondan sordum canım. Nasıl başa çıkıcaz hergün yoğurt mayalamakla, dolap yoğurttan geçilmez yahu
Öğürmesi sevmediği anlamına gelmıomş dr.mz dıokı şimdiyr kdr hep süt içti.yabancılıo dediKızlar dün kabak verdim bi kaşık (bebeğimin kaşığıyla) sevmedi öğürdü :)
Bugün iki kaşık vericem bakalım alışcak mı