2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Tadımlarda bizde kötüyüz kızlar alışır heralde değil mi
Hiç yemeyecek gibi geliyo bazen üzülüyorum
Hayır sakın umutsuz olma yemediği şeye zorlama başka bişi dene ilerleyen zamanda ötekini tekrar dene.ama sakın heyecanın gitmesin yiyecek annesi sevecek

benim kızımda 13 nisan Doğumlu kızlar yarın gideceğim sağlık ocağına orda bakacak kilosuna bi ay nerdeyse 300 gram almıştı. Yarın bakalım ne kadar almış
Senin bebiş kaç kg oldu canım, 13 nisanlılar genelde zayıf heralde :) , benim kız habire boya gidiyo. Aslında kiloyu pek takmazdım da çevreden çok etkilendim

Ben gece emmeleri bittiginde odasina gecirmeyi dusunuyorum.7. Ayda tüm gece uyuyabiliyorlarmış
Evet uyuyabilirlermiş. Şimdi de 6 saate kadar. Ama çoğu bebek gece kalkıp istiyor sanırım. Ben dün ilk defa yatırdım. Gece 12 de yatmadan emzirdim. Birde 4 te kendim kalkıp emzirdim. 8 buçukta uyandık. Aslında kızım daha erken uyanmış kaka yapmış ve tekrar uyumuş bu aralar 7 de mamaya uyanıyor bende altını açınca tekrar uyumuyordu. Altı pis uyumasına üzüldüm tabi. Telsizden ses duymadım

İnşallah canım ya sağ ol
Denemeye devam edeyim bakalım
Yedireceğin zaman karnı iyice acıkmış olsun öğlen veriliyo genelde ek gıda uykusuz da olmazsa daha iyi yiyebilir diye düşünüyorum :) kolay gelsin rabbim sağlıklı bol iştahlı günler versin

İyi hadi çok şükür azaldıysa. Hangimizin bebişi ağlamıyor olcak o kadar :)) Dişleri hepimiz bekliyoruz sabırsızlıkla :))
Yani iki gündür bizimkine sürekli çığlık atarak ağlıyor nedensiz yere yaa yok bir bir neden de Yok anlamadım yaa sürekli kucakta gezecek kollarım koptu resmen
Senin bebiş kaç kg oldu canım, 13 nisanlılar genelde zayıf heralde :) , benim kız habire boya gidiyo. Aslında kiloyu pek takmazdım da çevreden çok etkilendim
galiba benimde aynen boyu güzel 7000 civarıdır yarın gidebilirsen sağlık ocağına gideceğim rota ikinci dozunu vurmaya hemde ölçüm yaparlar

Boğazında balgam var emerken hırlıyo

Meyvenin posasında biraz küçülterek versen daha iyi sanki meyve suları çok şekerli
Papatya çayı iç istersen bir iki kaşık bebeğe de ver iyi geliyor canım

Yaa o çığlıklar bizde de çok var, çığlık bağırma ne ararsan var kafam şişiyor bazen. Kızım operacı yapıcam seni diyorum, nasıl bir tiz sesi var

Armut tadımındayız 2 gündür bugüm 3. günümüzmolacak. Dün çok istekliydi yemek istedi bende yedirdim. Cam rendeden geçiriyorum ve yaklaşıl 1 yemek kaşığı yemiştir ama çok gaz yaptı. Bütün gece huzursızdu oğlum. Bugün çok vermicem ve uyansın birazdan hemen vericem. Bu sabah 6 da kalktık masaj falan yaptım o da çok ıkındı en sonunda kakasını yaptı rahatladı uyuyor şimdi

Ben ne zaman denetmeye başlayabilirim merak ediyorum. 12 Mayıs doğumlular. Ekim çok mu erken olur? Sizden görünce heveslendim iyice.

Yaa o çığlıklar bizde de çok var, çığlık bağırma ne ararsan var kafam şişiyor bazen. Kızım operacı yapıcam seni diyorum, nasıl bir tiz sesi var
nasıl öğrendi. Bilmiyorum yani ağlarsın tamam ama çığlık atarak nedir diyorum büyüdükçe işimiz zorlaşıyor.

Ihlamur vardı ondan verdim baya etkili oldu balgam için ılık vermek daha iyiymiş bu kuzular hasta olmasın ya
evet kesinlikle iyi yapmışsın bende öyle yapıyorum ilaç kullanmaktan çok daha iyi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…