2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Dün minicik bi kabak haşlamıştım ezdim soğuyunca dolaba koydum bugünde ondan verdim canım ama yarın tekrar haşlıycam çok beklememiş olsun diye :)
Ben bugün kabak veririm bir dilim buharda haşladım ezip kaşıkla verdim yediğim kaşığın ucu kadardır herhalde

Bizimkine geçmek denmez ki bir iki çay kaşığı ancak yiyor tadıyor sadece

Aynen bende tadımlara başladım sadece :)

Ek gıda derken tadımları kastetmiştim :) Ben daha birşey tattırmadım, birkaç kaçamak şey hariç. İnşallah geç kalmıyorumdur. Bu konuda da her doktorun görüşü farklı, insan ikilemde kalıyor

Ek gıda derken tadımları kastetmiştim :) Ben daha birşey tattırmadım, birkaç kaçamak şey hariç. İnşallah geç kalmıyorumdur. Bu konuda da her doktorun görüşü farklı, insan ikilemde kalıyor
Benim 6 ayın bitmesini bekle dedi ama tadımlar için bence zamanı. 6 ayda öğün olarak almaya başlayacak yavaş yavaş

neslim33 Zeytinkizim peki kızlar tadımları yaptırırken oturtuyor musunuz bebeklerinizi?
Arkasına yüksek bi yastık koyarak tam dik olmadan oturtuyorum yada pusetine koyuyorum dik oluyo, çünkü sütten sonra bu tadımlar katı gelir yutamaz tıkanır diye korkuyorum :) ama maşallah bugün memnun olmasada yüzünü buruştursada yuttu iki kaşığı :)

Ben de başlamadım tadımlara gerçi biz daha 4buçuk aylıkız. Ben 180 günü bekleyeceğim inşallah. Biz bu aralar atak haftasındayız ve o uslu bebeğim gitti. Canıma okuyor oğlum hep kucakta olsun istiyor. Bir de zararlı biliyorum ama sadece kırmızı balık şarkısını izlerken duruyor gülüyor bende açıyorum bitkinlikten şu sıkıntısı geçse bi ahh

Kötü olmuş doktorunun gitmesi ama 1 gün bir şekilde ayır kendine

Hani hergün yoğurdu taze mayalamak gerekiyormuş ya bebeklerimiz için ondan sordum canım. Nasıl başa çıkıcaz hergün yoğurt mayalamakla, dolap yoğurttan geçilmez yahu
Benim küçük bir kavanozum var. Ona her akşam 1 çay bardağı sütü mayaladım. Öyle çok çok yapmana gerek yok. 1 çay bardağı sütü 1,5 çay kaşığı yoğurtla mayaladım

Kızlar ben şimdi kızıma yoğurt yaptım küçük kavanozlarda siz kavanoz bitene kadar verdiniz mi yoksa her gün yeni kavanozmu açtınız
Her akşam mayaladım ben

Peki nasıl yaptın her gün sütü nasıl muhafaza ettin günlük sütmü kullandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…