- 16 Ağustos 2011
- 1.080
- 1.711
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.701
Evet alışkın olmadığı tatlar olduğu için benimki işin esprisi :)Öğürmesi sevmediği anlamına gelmıomş dr.mz dıokı şimdiyr kdr hep süt içti.yabancılıo dedi
Bugün öğürmedi bakalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet alışkın olmadığı tatlar olduğu için benimki işin esprisi :)Öğürmesi sevmediği anlamına gelmıomş dr.mz dıokı şimdiyr kdr hep süt içti.yabancılıo dedi
Ben bugün kabak veririm bir dilim buharda haşladım ezip kaşıkla verdim yediğim kaşığın ucu kadardır herhaldeDün minicik bi kabak haşlamıştım ezdim soğuyunca dolaba koydum bugünde ondan verdim canım ama yarın tekrar haşlıycam çok beklememiş olsun diye :)
Benim bugün ikinci günüydüBen bugün kabak veririm bir dilim buharda haşladım ezip kaşıkla verdim yediğim kaşığın ucu kadardır herhalde
Hadi bakalım heyecanlı yaa bizim ki ağzında bakıyo böyle değişik surat halleri içinde :)Benim bugün ikinci günüydü
Yarında kabak sonra patatese geçiçem :)
Aynen şaşkın şaşkın :) alışsalardı bol bol yerlerdi :)Hadi bakalım heyecanlı yaa bizim ki ağzında bakıyo böyle değişik surat halleri içinde :)
Ben daha yoğurt vermedim ama iki gün veririm bi kavanozu. İlk zamanlar bitiremezler zatenKızlar ben şimdi kızıma yoğurt yaptım küçük kavanozlarda siz kavanoz bitene kadar verdiniz mi yoksa her gün yeni kavanozmu açtınız
Bizimkine geçmek denmez ki bir iki çay kaşığı ancak yiyor tadıyor sadeceBir ben kaldım galiba ek gıdaya geçmeyen, doktor 6 ayın dolmasını bekle dedi, mecbur bekliyorum
Bizimkine geçmek denmez ki bir iki çay kaşığı ancak yiyor tadıyor sadece
Aynen bende tadımlara başladım sadece :)
Yok canım vardır doktorun bir bildiği her bebek ayrı sonuçtaEk gıda derken tadımları kastetmiştim :) Ben daha birşey tattırmadım, birkaç kaçamak şey hariç. İnşallah geç kalmıyorumdur. Bu konuda da her doktorun görüşü farklı, insan ikilemde kalıyor
Benim 6 ayın bitmesini bekle dedi ama tadımlar için bence zamanı. 6 ayda öğün olarak almaya başlayacak yavaş yavaşEk gıda derken tadımları kastetmiştim :) Ben daha birşey tattırmadım, birkaç kaçamak şey hariç. İnşallah geç kalmıyorumdur. Bu konuda da her doktorun görüşü farklı, insan ikilemde kalıyor
Arkasına yüksek bi yastık koyarak tam dik olmadan oturtuyorum yada pusetine koyuyorum dik oluyo, çünkü sütten sonra bu tadımlar katı gelir yutamaz tıkanır diye korkuyorum :) ama maşallah bugün memnun olmasada yüzünü buruştursada yuttu iki kaşığı :)
Bizim ana kucagimız tam dik konuma geliyor o şekilde yediriyorum
Ben de varım canım. Dr kilosu düşük 5. Ayda tadimlara başla dedi ama ben başlamıcam 13 ekim de 6 aylık oluyoruz o zaman başlıcam.Bir ben kaldım galiba ek gıdaya geçmeyen, doktor 6 ayın dolmasını bekle dedi, mecbur bekliyorum
Kötü olmuş doktorunun gitmesi ama 1 gün bir şekilde ayır kendineAraç olmayınca ne zor ya, doktora gidicem gidemiyorum, eşimin şöförlüğü yok. Kızı bırakmaya insan yok, annem çalışıyor. Nasıl gidicem bilmiyorum. Keşke doktorum hastane değiştirmeseydi, çok memnundum, evimden yürüyerek 5 dakikada gidiyordum.
Benim küçük bir kavanozum var. Ona her akşam 1 çay bardağı sütü mayaladım. Öyle çok çok yapmana gerek yok. 1 çay bardağı sütü 1,5 çay kaşığı yoğurtla mayaladımHani hergün yoğurdu taze mayalamak gerekiyormuş ya bebeklerimiz için ondan sordum canım. Nasıl başa çıkıcaz hergün yoğurt mayalamakla, dolap yoğurttan geçilmez yahu
Her akşam mayaladım benKızlar ben şimdi kızıma yoğurt yaptım küçük kavanozlarda siz kavanoz bitene kadar verdiniz mi yoksa her gün yeni kavanozmu açtınız
Peki nasıl yaptın her gün sütü nasıl muhafaza ettin günlük sütmü kullandınKötü olmuş doktorunun gitmesi ama 1 gün bir şekilde ayır kendine
Benim küçük bir kavanozum var. Ona her akşam 1 çay bardağı sütü mayaladım. Öyle çok çok yapmana gerek yok. 1 çay bardağı sütü 1,5 çay kaşığı yoğurtla mayaladım
Her akşam mayaladım ben