2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar bnm kuzmda acele etmeyıp vaktınde doğsaydı 14nisanda doğacaktı,dr.yaş gunumuzu 14nisan alıo sizin boyunz kaç?

Arkadaşlar adet olanlar özel bir soru soracaktım. Benim doğumdan sonra âdetlerim çok yoğun olmaya başladı sizlerin de öyle mi? Önceden bu kadar değildi. Azalacağına arttı. Bir de uzun sürüyor bir hafta kadar, sonrasında da kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor. Kendimi dinlemekten helak oldum valla, kötü bir şey mi var acaba diyorum. Fırsat bulup doktoruma gitsem ne iyi olacak

Canım benimde doğumdan önce çok yoğun olurdu doğumdan sonra spiral taktırdım önceye göre azaldı gün olarak aynı ama yoğunluğu azaldı. Değişimler olabiliyo demek ki kötü düşünme tabi bi müsait olunca doktora görün

Benim ilk adetim çok yoğun oldu ikincisi 3 gün sürdü ve damla damla geldi şimdi 3. adetimi oluyorum ve doğumdan önceki gibi oldum. Doğumdan sonra tek güzel şey adet sancım olmuyor artık :)

Benimde öyle canım hala doğum kalıntıları temizleniyor diyorum bende, belki de yeni düzenimiz böyle olacak bilemedim.

Benim ilk adetim çok yoğun oldu ikincisi 3 gün sürdü ve damla damla geldi şimdi 3. adetimi oluyorum ve doğumdan önceki gibi oldum. Doğumdan sonra tek güzel şey adet sancım olmuyor artık :)

Demek ki bende bir anormallik var kızlar, doktora görünmeden içim rahat etmicek. Sancım da oluyor yoğunluğu da çok fazla. Bir de kahverengi akıntı ne bileyim hormonlardan mıdır nedir :/
Spirali nasıl taktırdın canım, nasıl bir işlem uygulanıyor, ay valla hamile kalıcam diye ödüm kopuyor. Ben de mi taktırsam acaba?

Devlet hastanesinde sabahtan kan verdim , öğleden sonra sonuç çıktı ve uzman doktor iki dakikada taktı. Bende spiralın kontroluna henuz gitmedim adetim gecen hafta 2 gun gecikti krizlere girdim :) Allah korusun isteyenlere versin. ihmal etme en garanti yontem bu canim kafan rahat olur istedigin zaman cikartirsin. Bebislerimiz daha cok kucuk dusunmesi bile kotu kirkim cikar cikmaz kosa kosa gittim valla ben :)

Ben daha adet olmadım canım, keşke olsam da karnımin şişliği inse

Şimdilik eşim korunuyor, şu spiral olayını bir düşüneyim ben canım. Teyzem spiral ile hamile kalmıştı. Sanki bunun da bir garantisi yok gibi. Allah ol dedikten sonra oluyor. Biz her türlü dikkatli olalım yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…