- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.661
Kesinlikle öyle doktora gidiyon basıyor antibiyotiknasıl öğrendi. Bilmiyorum yani ağlarsın tamam ama çığlık atarak nedir diyorum büyüdükçe işimiz zorlaşıyor.
evet kesinlikle iyi yapmışsın bende öyle yapıyorum ilaç kullanmaktan çok daha iyi canım
5. ay bittiğinde biz tadımlara başladık. Bir de doktorumuz öyle karar verdi. Dontorunuzla görüşün en iyisini o bilir.Ben ne zaman denetmeye başlayabilirim merak ediyorum. 12 Mayıs doğumlular. Ekim çok mu erken olur? Sizden görünce heveslendim iyice.
Aynen öyle mecbur kalmadıkça vermemek Laz'ımKesinlikle öyle doktora gidiyon basıyor antibiyotik
Kızlar bnm kuzmda acele etmeyıp vaktınde doğsaydı 14nisanda doğacaktı,dr.yaş gunumuzu 14nisan alıo sizin boyunz kaç?Yani iki gündür bizimkine sürekli çığlık atarak ağlıyor nedensiz yere yaa yok bir bir neden de Yok anlamadım yaa sürekli kucakta gezecek kollarım koptu resmen
galiba benimde aynen boyu güzel 7000 civarıdır yarın gidebilirsen sağlık ocağına gideceğim rota ikinci dozunu vurmaya hemde ölçüm yaparlar
Kızlar bnm kuzmda acele etmeyıp vaktınde doğsaydı 14nisanda doğacaktı,dr.yaş gunumuzu 14nisan alıo sizin boyunz kaç?
canım bizim 68 cmKızlar bnm kuzmda acele etmeyıp vaktınde doğsaydı 14nisanda doğacaktı,dr.yaş gunumuzu 14nisan alıo sizin boyunz kaç?
İnşallah hiç birimiz mecbur kalmayızAynen öyle mecbur kalmadıkça vermemek Laz'ım
24 mart doğumlu 5 ay kontrolünde 66 cm diKızlar bnm kuzmda acele etmeyıp vaktınde doğsaydı 14nisanda doğacaktı,dr.yaş gunumuzu 14nisan alıo sizin boyunz kaç?
Sincanda oturuyorum bende Bu beştepe AOÇ olduğu yer dimi :)):) bestepe de oturuyorum canım ben. Sen? :)
Canım benimde doğumdan önce çok yoğun olurdu doğumdan sonra spiral taktırdım önceye göre azaldı gün olarak aynı ama yoğunluğu azaldı. Değişimler olabiliyo demek ki kötü düşünme tabi bi müsait olunca doktora görünArkadaşlar adet olanlar özel bir soru soracaktım. Benim doğumdan sonra âdetlerim çok yoğun olmaya başladı sizlerin de öyle mi? Önceden bu kadar değildi. Azalacağına arttı. Bir de uzun sürüyor bir hafta kadar, sonrasında da kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor. Kendimi dinlemekten helak oldum valla, kötü bir şey mi var acaba diyorum. Fırsat bulup doktoruma gitsem ne iyi olacak
Benim ilk adetim çok yoğun oldu ikincisi 3 gün sürdü ve damla damla geldi şimdi 3. adetimi oluyorum ve doğumdan önceki gibi oldum. Doğumdan sonra tek güzel şey adet sancım olmuyor artık :)Arkadaşlar adet olanlar özel bir soru soracaktım. Benim doğumdan sonra âdetlerim çok yoğun olmaya başladı sizlerin de öyle mi? Önceden bu kadar değildi. Azalacağına arttı. Bir de uzun sürüyor bir hafta kadar, sonrasında da kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor. Kendimi dinlemekten helak oldum valla, kötü bir şey mi var acaba diyorum. Fırsat bulup doktoruma gitsem ne iyi olacak
Arkadaşlar adet olanlar özel bir soru soracaktım. Benim doğumdan sonra âdetlerim çok yoğun olmaya başladı sizlerin de öyle mi? Önceden bu kadar değildi. Azalacağına arttı. Bir de uzun sürüyor bir hafta kadar, sonrasında da kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor. Kendimi dinlemekten helak oldum valla, kötü bir şey mi var acaba diyorum. Fırsat bulup doktoruma gitsem ne iyi olacak
Canım benimde doğumdan önce çok yoğun olurdu doğumdan sonra spiral taktırdım önceye göre azaldı gün olarak aynı ama yoğunluğu azaldı. Değişimler olabiliyo demek ki kötü düşünme tabi bi müsait olunca doktora görün
Benim ilk adetim çok yoğun oldu ikincisi 3 gün sürdü ve damla damla geldi şimdi 3. adetimi oluyorum ve doğumdan önceki gibi oldum. Doğumdan sonra tek güzel şey adet sancım olmuyor artık :)
Benimde öyle canım hala doğum kalıntıları temizleniyor diyorum bende, belki de yeni düzenimiz böyle olacak bilemedim.
Devlet hastanesinde sabahtan kan verdim , öğleden sonra sonuç çıktı ve uzman doktor iki dakikada taktı. Bende spiralın kontroluna henuz gitmedim adetim gecen hafta 2 gun gecikti krizlere girdim :) Allah korusun isteyenlere versin. ihmal etme en garanti yontem bu canim kafan rahat olur istedigin zaman cikartirsin. Bebislerimiz daha cok kucuk dusunmesi bile kotu kirkim cikar cikmaz kosa kosa gittim valla ben :)Demek ki bende bir anormallik var kızlar, doktora görünmeden içim rahat etmicek. Sancım da oluyor yoğunluğu da çok fazla. Bir de kahverengi akıntı ne bileyim hormonlardan mıdır nedir :/
Spirali nasıl taktırdın canım, nasıl bir işlem uygulanıyor, ay valla hamile kalıcam diye ödüm kopuyor. Ben de mi taktırsam acaba?
13 nisan benim kızım, 4. Ay kontrolünde 64cm idikKızlar bnm kuzmda acele etmeyıp vaktınde doğsaydı 14nisanda doğacaktı,dr.yaş gunumuzu 14nisan alıo sizin boyunz kaç?
Ben daha adet olmadım canım, keşke olsam da karnımin şişliği inseArkadaşlar adet olanlar özel bir soru soracaktım. Benim doğumdan sonra âdetlerim çok yoğun olmaya başladı sizlerin de öyle mi? Önceden bu kadar değildi. Azalacağına arttı. Bir de uzun sürüyor bir hafta kadar, sonrasında da kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor. Kendimi dinlemekten helak oldum valla, kötü bir şey mi var acaba diyorum. Fırsat bulup doktoruma gitsem ne iyi olacak
Devlet hastanesinde sabahtan kan verdim , öğleden sonra sonuç çıktı ve uzman doktor iki dakikada taktı. Bende spiralın kontroluna henuz gitmedim adetim gecen hafta 2 gun gecikti krizlere girdim :) Allah korusun isteyenlere versin. ihmal etme en garanti yontem bu canim kafan rahat olur istedigin zaman cikartirsin. Bebislerimiz daha cok kucuk dusunmesi bile kotu kirkim cikar cikmaz kosa kosa gittim valla ben :)