2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Akşamdan mayalayıp ertesi gün mü yedirdin canım?

Ben de varım canım. Dr kilosu düşük 5. Ayda tadimlara başla dedi ama ben başlamıcam 13 ekim de 6 aylık oluyoruz o zaman başlıcam.

Sanki tadımlar kilo aldırıcak bebeklere, bir iki çay kaşığından nolacak ki :) Senin sütün var boşver sen devam et anne sütüne. Nasılsa yicekler aceleye gerek yok

Sanki tadımlar kilo aldırıcak bebeklere, bir iki çay kaşığından nolacak ki :) Senin sütün var boşver sen devam et anne sütüne. Nasılsa yicekler aceleye gerek yok
Aynen canım benim kızın yapısı iştahsız, ek gıdalara başlaynca işim daha zor gibi geliyor. Allahtan memeye Hayır demiyor da yaşına kadar memeyle idare ederiz :)

Aynen canım benim kızın yapısı iştahsız, ek gıdalara başlaynca işim daha zor gibi geliyor. Allahtan memeye Hayır demiyor da yaşına kadar memeyle idare ederiz :)
K8zın iştahsızsa bekle derim ek gıda için arkadaşın k8zıda iştahsızda ek gıdaya erken geçti şimdi hiçbirşey yemiyor kızı

Tarifleri nerde var bende denemek istiyorum.
Çökelek basit kaynayan süte limon sıkıyorsun süt kesiliyor beş dakika kadar kaynatınca çökelek oluyor tülbentle süzünce mis gibi oluyor biliyorsundur mutlaka kalan sarı şu peynir altı suyu onuda sakla yemeklere koy çok faydalı labneyi yapınca verim canım tutarsa :)

Kızlar bugün oglusuma ayran, kemik suyu ve patates presi verdim. Ayran 5 çay kaşığı içti. Çok sevdi.
Patates puresi az beğendi sürat eksidi. Bir çay kaşığı verdim.
Kemik suyu da 2 çay kaşığı verdim onu da az beğendi ama içti. Ayy çok mutlu oldum.
Yoğurt yapicam. Yedirecem.

Kolaymış sağol canım. Labneyi heyecanla bekliyorum :)

Hani hergün yoğurdu taze mayalamak gerekiyormuş ya bebeklerimiz için ondan sordum canım. Nasıl başa çıkıcaz hergün yoğurt mayalamakla, dolap yoğurttan geçilmez yahu
canım yoğurt her gunt neden taze olmalı biz bur haftalık yoğurdu da yiyoz ne oluyor ki

Bir ben kaldım galiba ek gıdaya geçmeyen, doktor 6 ayın dolmasını bekle dedi, mecbur bekliyorum
Bazı doktorlar çok ezbere konuşuyor acaba kendisi uyguluyor müdür söylediklerini.

Kızlar ek gıdaya geçtim bugün tam anlamıyla. En cok ayran sevdi. Korkum acaba onlar iştahını keser de emmesi azalır mi diyordum ama maşallah daha çok emmek istedi bugün.

Kızlar sizde de geceleri terleme oluyor mu? Gece emzirmeye kalktığımda yastığım resmen ıslanmış oluyor. Lohusayken böyleydi bir ara geçti dedim yine başladı. Emzirmeyle devam edecek diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…