2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım 3. Aydan sonra benim kızın emmesi azalmışti. Ben de yatarak emzirmeye başlamıştım, yatarken ve uykuluyken çok güzel emiyor. Fakat Salı günü işe başladım ve dünden beri kucağımda eskisi gibi emiyo ben de emmeyi bırakır diye düşünürken çok şükür güzel emmeye başladı özledi heralde

Makinenin kendi biberonu yok mu? Ya ben lansinoh manuel almıştım ama paran çöp oldu diyebilirim göğsüm yumuşayınca sağmıyor malesef. Çekim gücü düştümğ acaba?

Arkadaşlar kızımın gözleri çapaklanıyor normal mi değil mi karar veremedim önceden yoktu bir haftaya yakın uykudan kalkınca çapak dolu gözleri

Ben bugün şeftali verdim meyve filesinde siz nasıl verdiniz somurdu biraz üç gün kuralıyla gidecem bakalım

Arkadaşlar kızımın gözleri çapaklanıyor normal mi değil mi karar veremedim önceden yoktu bir haftaya yakın uykudan kalkınca çapak dolu gözleri

Kafasından mı üşüyor acaba? Annem öyle demişti başından üşürse gözleri çapaklanır diye. Uzun mu kızının saçları canım? Ilık suyla silebilirsin, temiz bir bezle kaynamış ılımış suyla. Bir keresinde biz çayla silmiştik.

Sabah çayla sildüm bendr saçları seyrek uzun değiller pek bazen başı terliyor üşüyo olabilir mi ya kıyamam ona

Ben bugün şeftali verdim meyve filesinde siz nasıl verdiniz somurdu biraz üç gün kuralıyla gidecem bakalım
Canım sebze ya da yoğurt ile başlamanı meyveleri en sona bırakmanı öneririm.tatlıya alışan bebeğe sonra tuzsuz tatsız kabak havuç haşlamalarını yedirmekte zorluk çekebilirsin.

Canım sebze ya da yoğurt ile başlamanı meyveleri en sona bırakmanı öneririm.tatlıya alışan bebeğe sonra tuzsuz tatsız kabak havuç haşlamalarını yedirmekte zorluk çekebilirsin.
Biliyorum canım kızım ishal şeftali iyi gelir dediler ondan verdim başkada meyve vermicem zaten bundan sonra kabak havuç patates devam edecem

Biliyorum canım kızım ishal şeftali iyi gelir dediler ondan verdim başkada meyve vermicem zaten bundan sonra kabak havuç patates devam edecem
Anladım.ishalse probiyotik verbilirsin.bize doktor yazdı antibiyotik kullanırken her yaşta güvenle kullanılabilir demişti.

Ben lansinohun manuelini almıştım ama ğek memnun kalmadım benzermi acaba?
Manuel hiç kullanmadım bilmiyorum. Elektrikli lansinoh da göğüse takılan kısimdaki yuvarlak pompalar düzgünce ayarlaninca (ki sesinden hemen anlaşılıyor) memnun kalınacağinı düşünüyorum. Hiç can acıtmıyor aksine masaj gibi geliyor.

Ben lansinohun manuelini almıştım ama ğek memnun kalmadım benzermi acaba?
Yok bendeki elektrikli ve gayet iyi çalışıyor
bizim gece ağlayarak felan yatarsa oluyor

Makinenin kendi biberonu yok mu? Ya ben lansinoh manuel almıştım ama paran çöp oldu diyebilirim göğsüm yumuşayınca sağmıyor malesef. Çekim gücü düştümğ acaba?
Kendi biberonları var , ekstra senin elinde avent varsa onları da kullanabilirsin o anlamda söyledim.
Manuel olanlar maalesef çok iş görmüyor. Benim oğlumdan kalma medela marka elektrikli pompam vardı ama maalesef çekiş gücü azaldı, bende ondan yenisini aldım. İlk başta boşuna israf gibi geldi kullanmadan ama şimdi diyorum ki iyi ki almışım, çekimi iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…