2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım senin kızinla benimki aynı gün doğmuştu yanlış hatırlamıyorsam (biz 13 nisan), benimkinin en baştan beri kilo alımı düşük. Şu an kaç kilo oldunuz? dr istersen 5. Ayda tadimlara başla dedi ama ben başlamayı düşünmüyorum. Daha su bile vermedim. Sadece anne sütü, içirebilirsek bazı günlerde 90cc mama alıyor. Çalışmaya başladm annem bakıyor. Su bari verelim diyor. Ama Sanırım 180 gün dolunca tadimlara ve su vermeye başlıcam. Ayrıca Dr umuz 8. Aya kadar blw ve klasiği bir arada göturelim dedi. Çünkü kızım iştahsız bir bebek. Sonrasında kilo durumuna göre karar vericez.

Canım benim 6375 olmuş. Ben de çok yorulduğum zaman 60-90 cc mama destek çıkıyorum. Bu hafta 2 - 3 kere su da verdim iishal diye. Yavrum kana kana içiyor. Ya bende 6 ay dolmadan baalamayayim diyorum ama bir yandan da kilo alimi düşük olunca erken baslatiliyor. Birde bu ay sadece tadim yapılacak. Öyle olunca 6.ay olunca öğün olarak devam edilecek. Ne bileyim ya hevesleniyorum ben. :)

Kızlar bu arada bebeğini kendi yani ayrı odada uyutan var mı. Benimle aynı odada beşikte yatıyor. Ama eşim odasına geçsin artık diyor. ZatEn en doğri aylar 5-6 imiş. Eşim salonda uyuyor garibim özlemiş yatağını :) bekarKen nefret ederdim gidip salonda tv karsişinda uyumasın dan ama kızım olduğundan beri umrumda değil valla :) bizimki geceleri mikirdaniyor ve ben yatarak emziriyorum. Odasına geçirirsem nasıl emzirecegim gece gece iyiydi.böle.
Ben gece emmeleri bittiginde odasina gecirmeyi dusunuyorum.7. Ayda tüm gece uyuyabiliyorlarmış

Canım benim 6375 olmuş. Ben de çok yorulduğum zaman 60-90 cc mama destek çıkıyorum. Bu hafta 2 - 3 kere su da verdim iishal diye. Yavrum kana kana içiyor. Ya bende 6 ay dolmadan baalamayayim diyorum ama bir yandan da kilo alimi düşük olunca erken baslatiliyor. Birde bu ay sadece tadim yapılacak. Öyle olunca 6.ay olunca öğün olarak devam edilecek. Ne bileyim ya hevesleniyorum ben. :)
Benimki 2 aydır kucağımda da emmiyor yatarak zoraki emziriyorum canim bizde 6500 gr. olduk. Aslında ben de hevesleniyorum ama 4 hafta daha beklicem şu emme durumumuz bikaç gündür düzeldi gibi.

Benimki 2 aydır kucağımda da emmiyor yatarak zoraki emziriyorum canim bizde 6500 gr. olduk. Aslında ben de hevesleniyorum ama 4 hafta daha beklicem şu emme durumumuz bikaç gündür düzeldi gibi.
benim kızımda 13 nisan Doğumlu kızlar yarın gideceğim sağlık ocağına orda bakacak kilosuna bi ay nerdeyse 300 gram almıştı. Yarın bakalım ne kadar almış

3 er gün tattırma kuralıyla değil de direkt sebze çorbaları ile başlasak yanlış mı olur acaba :KK58: Mesela iki sebze ile çorba yapsam falan? Ondan yedirsem iki tatlı kaşığı kadar? Ne bileyim tatsız tuzsuz tek kabak havuç patates falan nasıl yicek bu bebeler :KK64:Biraz da ben sabırsız ve aceleciyim galiba :ıslık::ıslık:

Üç gün kuralının amacı bebeğe dokunan alerji yapan gıdaları bulmak canım iki sebzeyi karıştırırsan alerji yapan dokunan sebzeyi bilemezsin
3 er gün tattırma kuralıyla değil de direkt sebze çorbaları ile başlasak yanlış mı olur acaba :KK58: Mesela iki sebze ile çorba yapsam falan? Ondan yedirsem iki tatlı kaşığı kadar? Ne bileyim tatsız tuzsuz tek kabak havuç patates falan nasıl yicek bu bebeler :KK64:Biraz da ben sabırsız ve aceleciyim galiba :ıslık::ıslık:

Kızlar siz gıdalara günde kaç kez veriyorsunuz ben bir kez veriyorum kendi istemezse b8rakıyorun mesela bugün iki dilim şeftali verdim hepsini bitirmedi tekrar vermelimiyim yoksa bugün için yeterlimi

Kızlar siz gıdalara günde kaç kez veriyorsunuz ben bir kez veriyorum kendi istemezse b8rakıyorun mesela bugün iki dilim şeftali verdim hepsini bitirmedi tekrar vermelimiyim yoksa bugün için yeterlimi
Yeterli canım ben günde 1 kere 1 çay kaşığı ya da tatlı kaşığı kadar veriyorum. Sonuçta amaç tattırmak

Üç gün kuralının amacı bebeğe dokunan alerji yapan gıdaları bulmak canım iki sebzeyi karıştırırsan alerji yapan dokunan sebzeyi bilemezsin
bende aynı şeyi dicektim bu ay hangi besinler etkiler Allah korusun ciddi alerjisi varsa fark etmek için bu tadımlar

İnşallah değildir hemen kötü düşünme canım
Boğazında balgam var emerken hırlıyo
Canim daha bugun ilkkez elma suyu verdim. Bir heves organik elma aldim ,cam rendeden gecirdim. Suzdum guzel . Kasikla verdim. Hepsini tukurdu. Biraz zorladim bu kezde kustu. Yani tadim husran....
Meyvenin posasında biraz küçülterek versen daha iyi sanki meyve suları çok şekerli

X