- 7 Ağustos 2016
- 334
- 386
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.601
Lansinoh kullanıyorum memnunum canımelektrikli pompa kullanan memnun olan varmı aranızda. Bi marka falan önerebilimisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lansinoh kullanıyorum memnunum canımelektrikli pompa kullanan memnun olan varmı aranızda. Bi marka falan önerebilimisiniz
Canım 3. Aydan sonra benim kızın emmesi azalmışti. Ben de yatarak emzirmeye başlamıştım, yatarken ve uykuluyken çok güzel emiyor. Fakat Salı günü işe başladım ve dünden beri kucağımda eskisi gibi emiyo ben de emmeyi bırakır diye düşünürken çok şükür güzel emmeye başladı özledi heraldeKızlar benim bebek oturdugumda hiç emmiyor ilk baştan beri hep yatarak emzirdim oturarak çok nadir emiyor o da çok açsa. Evde sıkıntı değil de misafirlik de yatmaktan çekiniyorum .
Sizler nasıl emziriyorsunuz?
Ben lansinohun manuelini almıştım ama ğek memnun kalmadım benzermi acaba?Lansinoh kullanıyorum memnunum canım
Makinenin kendi biberonu yok mu? Ya ben lansinoh manuel almıştım ama paran çöp oldu diyebilirim göğsüm yumuşayınca sağmıyor malesef. Çekim gücü düştümğ acaba?Canım ben lansinoh ile mamajoo arasında kalmıştım, e bebekteki bayan mamajoo nun motorunun daha kuvvetli olduğunu söyledi, bende tercihimi mamajoo dan yana kullandım.
Şu an çok memnunum, ikilisini aldım ama tekli kullanıyorum, böylece biri hep yedek gibi temiz duruyor. Tavsiye ederim.
Ayrıca aventin biberonları ile de uyumlu bu makine.
Ben bugün şeftali verdim meyve filesinde siz nasıl verdiniz somurdu biraz üç gün kuralıyla gidecem bakalımİlk avokadoyla başladık biz sonra kabak sonra havuç en son yoğurt cerdim bugün meyvelere geçiyoruz armutla başlicam sonra elma sonra şeftali. :)
Canım domates verme sakın. Domates en erken 9. ayda veriliyor hatta 1 yaştan önce önermiyorlar. Alerji yapma oranı çok yüksekmiş
Arkadaşlar kızımın gözleri çapaklanıyor normal mi değil mi karar veremedim önceden yoktu bir haftaya yakın uykudan kalkınca çapak dolu gözleri
Sabah çayla sildüm bendr saçları seyrek uzun değiller pek bazen başı terliyor üşüyo olabilir mi ya kıyamam onaKafasından mı üşüyor acaba? Annem öyle demişti başından üşürse gözleri çapaklanır diye. Uzun mu kızının saçları canım? Ilık suyla silebilirsin, temiz bir bezle kaynamış ılımış suyla. Bir keresinde biz çayla silmiştik.
Canım sebze ya da yoğurt ile başlamanı meyveleri en sona bırakmanı öneririm.tatlıya alışan bebeğe sonra tuzsuz tatsız kabak havuç haşlamalarını yedirmekte zorluk çekebilirsin.Ben bugün şeftali verdim meyve filesinde siz nasıl verdiniz somurdu biraz üç gün kuralıyla gidecem bakalım
Biliyorum canım kızım ishal şeftali iyi gelir dediler ondan verdim başkada meyve vermicem zaten bundan sonra kabak havuç patates devam edecemCanım sebze ya da yoğurt ile başlamanı meyveleri en sona bırakmanı öneririm.tatlıya alışan bebeğe sonra tuzsuz tatsız kabak havuç haşlamalarını yedirmekte zorluk çekebilirsin.
Anladım.ishalse probiyotik verbilirsin.bize doktor yazdı antibiyotik kullanırken her yaşta güvenle kullanılabilir demişti.Biliyorum canım kızım ishal şeftali iyi gelir dediler ondan verdim başkada meyve vermicem zaten bundan sonra kabak havuç patates devam edecem
Dünden beri kullanıyoruz bugün biraz daha iyi şükürAnladım.ishalse probiyotik verbilirsin.bize doktor yazdı antibiyotik kullanırken her yaşta güvenle kullanılabilir demişti.
Manuel hiç kullanmadım bilmiyorum. Elektrikli lansinoh da göğüse takılan kısimdaki yuvarlak pompalar düzgünce ayarlaninca (ki sesinden hemen anlaşılıyor) memnun kalınacağinı düşünüyorum. Hiç can acıtmıyor aksine masaj gibi geliyor.Ben lansinohun manuelini almıştım ama ğek memnun kalmadım benzermi acaba?
2 tane var biberonMakinenin kendi biberonu yok mu? Ya ben lansinoh manuel almıştım ama paran çöp oldu diyebilirim göğsüm yumuşayınca sağmıyor malesef. Çekim gücü düştümğ acaba?
Ben armutu cam rendede rendeledim bugün diğerlerinide öyle yapcam doktor öyle dedi. Birazda pütürleri kalıyo iyi oluyoBen bugün şeftali verdim meyve filesinde siz nasıl verdiniz somurdu biraz üç gün kuralıyla gidecem bakalım
Suyunumu verdin
Yok bendeki elektrikli ve gayet iyi çalışıyorBen lansinohun manuelini almıştım ama ğek memnun kalmadım benzermi acaba?
bizim gece ağlayarak felan yatarsa oluyorArkadaşlar kızımın gözleri çapaklanıyor normal mi değil mi karar veremedim önceden yoktu bir haftaya yakın uykudan kalkınca çapak dolu gözleri
Kendi biberonları var , ekstra senin elinde avent varsa onları da kullanabilirsin o anlamda söyledim.Makinenin kendi biberonu yok mu? Ya ben lansinoh manuel almıştım ama paran çöp oldu diyebilirim göğsüm yumuşayınca sağmıyor malesef. Çekim gücü düştümğ acaba?
Ankaranın neresindesin :)