- 2 Ağustos 2016
- 75
- 30
- 34
- Konu Sahibi Citolesgen
- #4.281
Ya ben sürekli acıkıyorum acıkınca sinirli oluyorum doğal olarak hep gerginim. Eşim ne yapsa batıyo resmen Evde kendimi cadı gibi hissetmeye başladım ben gibi olan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım canım cigkofte çekti kayinbaba aldı bi yedim şimdi midem felaket şişti :)Yanlis anlasilma olmasin.. beslenmeye dikkat etmeliyiz tabiki. Ben bulantim olmadigi her ani degerlendirip hemen biseler yiyodum
Kızlar buraya yazdığıma genelde cevap alamıyorum ama bu sefer verirsiniz diye umuyoruM...
Kahverengi lekelenmesi olanlar; üşüyor musunuz ?!! Bende üşüme var ayağımda çorapla geziyorum.. Annem dokunuyor sıcaksın diyor ama ben üstüme Polar örtüyorum
9. haftada geçmiş miydi peki bulantı ?Meraba ilk hamileligimde 6.
Haftadan 8. Haftaya kadar cok yogun bulanti ve kusma yasamistim. Bende bebek beslenemiyo diye cok endiseleniyodum. Ama ilk 3 ay bebegin annenin yedigi seylerden pek beslenmedigini bi yerde okumustum. Oyuzden sen kendini suclu hissetme. Ben oyle hissediyodum. Elimden geldigi kadar yemeye calisiyodum
Benim ara ara azaldı ara ara çoğaldı kanamam , tabii öyle ped doluları gelmedi , bazen bir damla bazen biraz daha fazla.Can'ım kahve rengi akıntı tam bitti bugun gelmiyor derken wc de pıt diye kırmızı kan aktı.. Sende de böyle mi olmuştu?!? Doktorumu aradım yarın beta Hcg yaptır beni ara dedi
Aynen canım canım cigkofte çekti kayinbaba aldı bi yedim şimdi midem felaket şişti :)
Ben de geçenlerde çiğköfte yedim canım çekti , hep zararlı şeyler istiyor canımAynen canım canım cigkofte çekti kayinbaba aldı bi yedim şimdi midem felaket şişti :)
Hadi ya baya da yedim inşallah zararı olmazCigkofte yeme demislerdi bana. Iyi degil galiba cok emin degilim aklimda oyle kalmis
Tuzlu acılı seviyorum ama içinde yağ olan yemek hiç yiyesim gelmiyo :)Ben de geçenlerde çiğköfte yedim canım çekti , hep zararlı şeyler istiyor canım
Bir süre böyle idare edicez cnm , içimizin aldıklarını yicez sadece..Tuzlu acılı seviyorum ama içinde yağ olan yemek hiç yiyesim gelmiyo :)
Aynen öyle bu aralar bende iştah da yok uykuda yokBir süre böyle idare edicez cnm , içimizin aldıklarını yicez sadece..
Aynıyız cnmAynen öyle bu aralar bende iştah da yok uykuda yok
Ben 6+0 da duydum.Canım kalp atışını duyarsan mutlaka haber et Dr beni 6+0 da çağırdı kalp atışı için duyulmaz diye düşünüyorum sen duyarsan belki bana da umut olur haberini bekliyorum mutlaka
9. haftada geçmiş miydi peki bulantı ?
Bende dört gözle geçmesini bekliyorum da
Çok geçmiş olsun inşallah bidaha tekrarlamaz.Hastaneden günaydın size biz geceyi hastanede geçirdik kanamam geldi iğne yaptırıp yatırdı doktorum şükür kanama durdu çıkarız inşAllah bugün
teşekkür ederim inşAllah tekrarlamaz kalp atışını duyana kadar ömrümden ömür gittiÇok geçmiş olsun inşallah bidaha tekrarlamaz.