- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 41
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.661
Nette okudum yorumlardan dolayı ön yargılıydım adem güneşe karşı ama kitabını kardeşimin ısrarıyla aldım bugüne kadar okumadıgıma pişman oldumAdem güneşin kitaplarını okuyormusun canım son kitabı harika aldım okuyorum tavsiye ederim kızlar
Kitabını okumadım ama instagramdan takip ediyorumAdem güneşin kitaplarını okuyormusun canım son kitabı harika aldım okuyorum tavsiye ederim kızlar
Yani çoçukta kendi sınırı bilmeli yani iki yaş büyük bence1 yaş civarı en iyisi hem anne baba olarak bizlerde biraz rahat ederiz :)
Kendini üzme olur sen yine motivasyonunu yüksek tut yavaş yavaş düzelir hem bak az kaldı ek gelir daya felan başlamayaKızlar stresten sütüm azaldı galiba akşamları bebegime mama versem nekadara vereyim eşim bebelac 1 almış göğsüme dayayıp biberonu öyle icerebildim açlıktan mecbur içti .
Benimde öyle oluyorsu acaba değişir mi bir günüm iptaldi resmen ama olsak bu şişkinlik iner herhaldeYa kızlar niye regli olmayı istiyorsunuz. Böyle daha rahat değil mi? Ben de olmadım ama çok sancım olurdu. Bir de onunla uğraşamam.
ben daha yumuşatıcı kullanmadım bebeğin kıyafetine zaten sıvı deterjan bir nevi aynı birde onun kimyasalı etkilemesin şimdilikKızlar üni baby yumuşatıcıyı kullandım şimdi deneme amaçlı kendi kıyafetlerimizde kokusu hoş ama çok yoğun bebek için kullancamı sanmıyorum
Ayy canım ya ne yasamissin öyle Allah korusun seni bebeğine bagislasin çok üzüldüm okuyunca üzerini falan okut. Sütün eksilmez inşallah. Sen umidini kaybetme inşallah sütün geri çoğalır. Petibor bisküvi ve halka tatlı ye onlar çok süt yapıyorCanım eve geldik ilacı içtim heryerim uyuşmaya başladı karincalasmaya başladı ilaca alarjim varmiş doğru hastaneye yolda yüzüm bile uyustu ellerim kitlendi remen hala uyuşuk felç geciriyorum zannettim bebeğime doymadan ölecem zannettim kalbim sıkışti .tekrar serum taktılar .bebegimi süt sagdim evde bıraktım emmemiş biberon almiyor telefonda ağlama sesini duydukça kahroldum .doktor saat 8e kadar emzirme dedi zorla ağzına veriyorum mamayi emmiyor ağzında ndan çıkarıyor .çok zor saatlerdi.canım
Benim oğlan hiç durmadan dönüyo yükseğe koyamıyorum atıyor kendini dün koltukdan tüştü verilmiş sadakamız varmış birşey olmadı ama o an dünya durdu sanki hatırlamak bile istemiyorum çok ağladı ben zaten ağlama krizine girdim esimle birlikte üçümüz agladık neyseki iyi şimdi sende dikat et yüksek yere koymaKızlar bebişi dönmeye sürünmeye çalışanlar var mı :)
Artık kollanma zamanları geldi.Allah korumuş canım çok geçmiş olsun daha ne kazalar atlatacaz düşmeden büyüyen bebe mi var :)Benim oğlan hiç durmadan dönüyo yükseğe koyamıyorum atıyor kendini dün koltukdan tüştü verilmiş sadakamız varmış birşey olmadı ama o an dünya durdu sanki hatırlamak bile istemiyorum çok ağladı ben zaten ağlama krizine girdim esimle birlikte üçümüz agladık neyseki iyi şimdi sende dikat et yüksek yere koyma
Bende olmadim cook mutluyum insallah uzun bir sure daha olmam 1-2yil olmayanlar duydumm ..Ya kızlar niye regli olmayı istiyorsunuz. Böyle daha rahat değil mi? Ben de olmadım ama çok sancım olurdu. Bir de onunla uğraşamam.
Benim karnım şiş rahatsız oluyorum baya birde bu göbek birazda adetle siniyomuş birde hormonlar var tabi sinir yapıyoYa kızlar niye regli olmayı istiyorsunuz. Böyle daha rahat değil mi? Ben de olmadım ama çok sancım olurdu. Bir de onunla uğraşamam.
Geçmiş olsun canım ben oğlumun yanından ayrılacağımda yastıklardan barikat yapıyorum etrafına artik hareketlendiler artık Allah korusun yavrularimizi.Benim oğlan hiç durmadan dönüyo yükseğe koyamıyorum atıyor kendini dün koltukdan tüştü verilmiş sadakamız varmış birşey olmadı ama o an dünya durdu sanki hatırlamak bile istemiyorum çok ağladı ben zaten ağlama krizine girdim esimle birlikte üçümüz agladık neyseki iyi şimdi sende dikat et yüksek yere koyma
Benim elimdeki kitap bitsin hemen diğerlerini alcam insallah bende pişman oldum okumadigima ama geç kalmış sayılmayız yolun başındayız daha canimNette okudum yorumlardan dolayı ön yargılıydım adem güneşe karşı ama kitabını kardeşimin ısrarıyla aldım bugüne kadar okumadıgıma pişman oldum
İnsanın başına ne gelecigi hiç belli olmuyor canim dünden beri gögüslerim hiç dolmadi gece mama verdim .mecburen ki benim sütten tişörtüm islanirdi hep.inşallah dediğin gibi geri çoğalır sütüm canim[/QUOTE]Ayy canım ya ne yasamissin öyle Allah korusun seni bebeğine bagislasin çok üzüldüm okuyunca üzerini falan okut. Sütün eksilmez inşallah. Sen umidini kaybetme inşallah sütün geri çoğalır. Petibor bisküvi ve halka tatlı ye onlar çok süt yapıyor
Ben 4 Aydır uğraşıyorum maalesef romatizma çıktı bende araştırılıyor hala ramotoloji bölümüne gitmeni tavsiye ederim canım geçmiş olsun...Geceleri bazen uyandığımda özellikle sırt üstü yatıyorsam belim kitlenmiş bir şekilde uyanıyorum.sağa sola dönmek için 1-2 dk bekliyorum yavaş yavaş dönmeye çalışıyorum sizde de oluyor mu bu tarz ağrı.ayrıca el ve ayak bileklerim ve parmaklarımda müthiş ağrı var bir kaç haftadır.ortapediye gittim film çektiler bişey çıkmadı romatizmadan şüphelendi doktor romatoloji bölümüne git dedi.dahada gidemedim.benim gibi ağrısı olan var mı emzirmeyle alakalı olabilir mi acaba?
Neden önyargılıydın acaba yanlış mı yönlendiriyorNette okudum yorumlardan dolayı ön yargılıydım adem güneşe karşı ama kitabını kardeşimin ısrarıyla aldım bugüne kadar okumadıgıma pişman oldum
Geçmiş olsun romatizma babaannemden biliyorum çok zor hastalık.peki sordun mu Doğumla alakası olabilir miymiş.ortapedi uzmanı ağrılarım her iki el ve ayağımda olduğu için simetrik ağrı romatizmayı andırıyor dedi bana.sende ağrılar nasıldı tarif edebilir misin acaba?Ben 4 Aydır uğraşıyorum maalesef romatizma çıktı bende araştırılıyor hala ramotoloji bölümüne gitmeni tavsiye ederim canım geçmiş olsun...
Fazla gelenekçi olduğu çocuk bakımında bütün sorumluluğu anneye yükledi söyleniyordu okuduğum kitapta hiç ilgisi yok söylenenlerle evet gelenekçi ama dengeyi iyi kurmuş günümüz şartlarıyla anne ön planda ama bu gerçek hayatta da böyle değil mi abartı bir durum göremedim benNeden önyargılıydın acaba yanlış mı yönlendiriyor
Sağolasın geçer inşallah biraz zor ama evet doğumla alakalı tabi genetik olabilme ihtimali çok doğumda bebeğin bağışıklık sistemi bizimkini baskılıyor böyle olunca bağışıklık sistemi çöküyor o yüzden oluyormuş bu hastalık bağışıklık sistemi hastalığı çok dikkat etmek gerekiyor vitaminlerine dikkat et mutlaka kullan ben kullanamıyorum alerji yapıyor o yüzden durumum vahim benim ağrılar doğumdan bi ay sonra başladı yürüyemedim o kadar kötüydüm belim tutuluyor eklem yerlerinde ağrı oluyor hareket kısıtlanması var ve bir sürü yaşam kaliteni düşürecek şey Allah iyilik versin inşallahGeçmiş olsun romatizma babaannemden biliyorum çok zor hastalık.peki sordun mu Doğumla alakası olabilir miymiş.ortapedi uzmanı ağrılarım her iki el ve ayağımda olduğu için simetrik ağrı romatizmayı andırıyor dedi bana.sende ağrılar nasıldı tarif edebilir misin acaba?
Bir de sistematik bi hastalık iç organlarına hasar verebiliyor benim sindirim sisteminde tutulum var sanırım mahvoldum bide böbrekleri de etkilemiş sanırım devamlı kan idrar mr çektirdim bakalım sonuçlara göre ne teşhis konacak...Geçmiş olsun romatizma babaannemden biliyorum çok zor hastalık.peki sordun mu Doğumla alakası olabilir miymiş.ortapedi uzmanı ağrılarım her iki el ve ayağımda olduğu için simetrik ağrı romatizmayı andırıyor dedi bana.sende ağrılar nasıldı tarif edebilir misin acaba?
Sagol canım ya sanada geçmiş olsun sende kötü bir gün geçirmişsin iyisindir inşallah rabbim tüm anneleri ve bebeklerini korusunGeçmiş olsun canım ben oğlumun yanından ayrılacağımda yastıklardan barikat yapıyorum etrafına artik hareketlendiler artık Allah korusun yavrularimizi.
[/QUOTE]Benim elimdeki kitap bitsin hemen diğerlerini alcam insallah bende pişman oldum okumadigima ama geç kalmış sayılmayız yolun başındayız daha canim
İnsanın başına ne gelecigi hiç belli olmuyor canim dünden beri gögüslerim hiç dolmadi gece mama verdim .mecburen ki benim sütten tişörtüm islanirdi hep.inşallah dediğin gibi geri çoğalır sütüm canim
çoğu şey annede yükte annede ister istemez öyle bebekle sürekli bağ içindeyiz yani biraz büyüyene kadar öyle oluyor yemek konusunda bize muhtaçlar yani hangi kitabını önerirsinFazla gelenekçi olduğu çocuk bakımında bütün sorumluluğu anneye yükledi söyleniyordu okuduğum kitapta hiç ilgisi yok söylenenlerle evet gelenekçi ama dengeyi iyi kurmuş günümüz şartlarıyla anne ön planda ama bu gerçek hayatta da böyle değil mi abartı bir durum göremedim ben
Ben annelik sanatını okuyorum şuan başka kitabını okumadım ama almayı düşünüyorum kitaplarınıçoğu şey annede yükte annede ister istemez öyle bebekle sürekli bağ içindeyiz yani biraz büyüyene kadar öyle oluyor yemek konusunda bize muhtaçlar yani hangi kitabını önerirsin