- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.641
Rabbim şifa versin çok çok geçmiş olsun
pembepatiks grçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun Allah şifa versin hemen
Teşekkür ederim kızlar ellerim hala karincalaşiyor inşallah geçer biran önceGeçmiş olsun canım
Kendi yatağında yatırdım doğduğundan beri. 6. Ayda ayırmayı düşünüyordum ama erteleyeceğim sanırım :)Kızlar bebeklerle beraber mi yatıyorsunuz yoksa ayrı birde ayırmayı düşünüyor musunuz odasını
Bende kendi yatağında yatırıyorum içim el vermiyor odayı ayırmaya acaba belli bir yaşı felan var mıKendi yatağında yatırdım doğduğundan beri. 6. Ayda ayırmayı düşünüyordum ama erteleyeceğim sanırım :)
Seslerin sebebini bugün anladım canım kızım pırtını çıkaramıyormuş. Altını açtım karnına güzelce gaz masajı yaptım ve ben yaptıkça 7-8 kez pırtladı, hemen de gülücük saçmaya başladı :))Rüya görüyordur o yüzden öyle sesler çıkarıyordur :) Uykuları her zaman aynı olmuyor, aman uyusun varsın sende az dinlenmiş olursun :)
Canım anne yanı beşiğimiz var onda uyuyor bebişim ama sabah 6 da yanıma alıyorum 8 E kadar güzel emerek keyif yapıyor. Odasını 1 yaşında ayırmayı düşünüyorum.Kızlar bebeklerle beraber mi yatıyorsunuz yoksa ayrı birde ayırmayı düşünüyor musunuz odasını
Adem Güneş 2 yaşına kadar aynı odada yatabilirsiniz diyor ama bana 2 yaş çok geç geliyor. Ben en geç 1 yaşında ayırırım heralde. Geceleri emmeye kalktığı için zor olur ama ek gıdaya başlayalım bir bakarız. Geceleri uyanmadan uyursa ayırırım rahat rahat :)Bende kendi yatağında yatırıyorum içim el vermiyor odayı ayırmaya acaba belli bir yaşı felan var mı
Bende öyle yapıyorum sabah uyandığında yanıma alıyorum babası işe gidiyor biz ana kız keyif yapıyoruzCanım anne yanı beşiğimiz var onda uyuyor bebişim ama sabah 6 da yanıma alıyorum 8 E kadar güzel emerek keyif yapıyor. Odasını 1 yaşında ayırmayı düşünüyorum.
bir yaş civarı mantıklı artık algıları açılıyor baya takip ediyor ne yapıyoruz ne ediyoruzAdem Güneş 2 yaşına kadar aynı odada yatabilirsiniz diyor ama bana 2 yaş çok geç geliyor. Ben en geç 1 yaşında ayırırım heralde. Geceleri emmeye kalktığı için zor olur ama ek gıdaya başlayalım bir bakarız. Geceleri uyanmadan uyursa ayırırım rahat rahat :)
İnşallah kendi evine çıkar rahat edersin bebeğinde sendeBende yanımdan ayıramam sanırım. Ancak kendi evimiz olursa ona da bir oda yaparız diye düşünüyorum. Hala dibimde küçük beşiğinde yatırıyorum, büyük beşiğinde bile hiç yatırmadım. Onun nefesini duyarak uyumak çook güzel
Geçmiş olsunpembepatiks bende doğduğundan beri yatağında yatırıyorum aynı odada baba işe gidince hop yanıma :) odasını şuan ayırmak mümkün değil sürekli emmeye uyanıyor sanırım bir yaş sonrası ayırırım simarik83 nasıl oldun topladım mı biraz bu arada gözün aydın aynı zamanda darısı bana lütfennn
Bende öyle yapıyorum sabah uyandığında yanıma alıyorum babası işe gidiyor biz ana kız keyif yapıyoruz
bir yaş civarı mantıklı artık algıları açılıyor baya takip ediyor ne yapıyoruz ne ediyoruz
Seslerin sebebini bugün anladım canım kızım pırtını çıkaramıyormuş. Altını açtım karnına güzelce gaz masajı yaptım ve ben yaptıkça 7-8 kez pırtladı, hemen de gülücük saçmaya başladı :))
İnşallah kendi evine çıkar rahat edersin bebeğinde sende
Kızlar stresten sütüm azaldı galiba akşamları bebegime mama versem nekadara vereyim eşim bebelac 1 almış göğsüme dayayıp biberonu öyle icerebildim açlıktan mecbur içti .
Sağol canım cevabın için.3 ölçek dene canım yani 90 cc. Baktın içti ağlamadıysa doymuştur. Az gelirse 120 cc denersin.
Adem güneşin kitaplarını okuyormusun canım son kitabı harika aldım okuyorum tavsiye ederim kızlarAdem Güneş 2 yaşına kadar aynı odada yatabilirsiniz diyor ama bana 2 yaş çok geç geliyor. Ben en geç 1 yaşında ayırırım heralde. Geceleri emmeye kalktığı için zor olur ama ek gıdaya başlayalım bir bakarız. Geceleri uyanmadan uyursa ayırırım rahat rahat :)