2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bende yanımdan ayıramam sanırım. Ancak kendi evimiz olursa ona da bir oda yaparız diye düşünüyorum. Hala dibimde küçük beşiğinde yatırıyorum, büyük beşiğinde bile hiç yatırmadım. Onun nefesini duyarak uyumak çook güzel

Rüya görüyordur o yüzden öyle sesler çıkarıyordur :) Uykuları her zaman aynı olmuyor, aman uyusun varsın sende az dinlenmiş olursun :)
Seslerin sebebini bugün anladım canım kızım pırtını çıkaramıyormuş. Altını açtım karnına güzelce gaz masajı yaptım ve ben yaptıkça 7-8 kez pırtladı, hemen de gülücük saçmaya başladı :))

Bende kendi yatağında yatırıyorum içim el vermiyor odayı ayırmaya acaba belli bir yaşı felan var mı
Adem Güneş 2 yaşına kadar aynı odada yatabilirsiniz diyor ama bana 2 yaş çok geç geliyor. Ben en geç 1 yaşında ayırırım heralde. Geceleri emmeye kalktığı için zor olur ama ek gıdaya başlayalım bir bakarız. Geceleri uyanmadan uyursa ayırırım rahat rahat :)

Geçmiş olsun pembepatiks bende doğduğundan beri yatağında yatırıyorum aynı odada baba işe gidince hop yanıma :) odasını şuan ayırmak mümkün değil sürekli emmeye uyanıyor sanırım bir yaş sonrası ayırırım simarik83 nasıl oldun topladım mı biraz bu arada gözün aydın aynı zamanda darısı bana lütfennn

Canım anne yanı beşiğimiz var onda uyuyor bebişim ama sabah 6 da yanıma alıyorum 8 E kadar güzel emerek keyif yapıyor. Odasını 1 yaşında ayırmayı düşünüyorum.
Bende öyle yapıyorum sabah uyandığında yanıma alıyorum babası işe gidiyor biz ana kız keyif yapıyoruz
bir yaş civarı mantıklı artık algıları açılıyor baya takip ediyor ne yapıyoruz ne ediyoruz

İnşallah kendi evine çıkar rahat edersin bebeğinde sende

Biraz daha iyiyim. Bi geçseydi şu grip çocuğuma hasret kaldım valla :) darısı başına diyorum o zaman :)

1 yaş civarı en iyisi hem anne baba olarak bizlerde biraz rahat ederiz :)

Kızlar stresten sütüm azaldı galiba akşamları bebegime mama versem nekadara vereyim eşim bebelac 1 almış göğsüme dayayıp biberonu öyle icerebildim açlıktan mecbur içti .

Yaa pırtları bile bizleri nasıl mutlu ediyor dimi :)) Bazen pırt yapıyor kendi gülüyor, çok tatlılar :)

Kızlar üni baby yumuşatıcıyı kullandım şimdi deneme amaçlı kendi kıyafetlerimizde kokusu hoş ama çok yoğun bebek için kullancamı sanmıyorum​

Geceleri bazen uyandığımda özellikle sırt üstü yatıyorsam belim kitlenmiş bir şekilde uyanıyorum.sağa sola dönmek için 1-2 dk bekliyorum yavaş yavaş dönmeye çalışıyorum sizde de oluyor mu bu tarz ağrı.ayrıca el ve ayak bileklerim ve parmaklarımda müthiş ağrı var bir kaç haftadır.ortapediye gittim film çektiler bişey çıkmadı romatizmadan şüphelendi doktor romatoloji bölümüne git dedi.dahada gidemedim.benim gibi ağrısı olan var mı emzirmeyle alakalı olabilir mi acaba?

Adem güneşin kitaplarını okuyormusun canım son kitabı harika aldım okuyorum tavsiye ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…