2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim kızım daha ayaklarını keşfedemedi. Zaten dönmeye bile üşeniyor, totoyu pek kımıldatmak istemiyor Aslında çok hareketli ama.. Birkaç gündür de çığlıkları konuşmaları falan kesildi.

benimkinde öyle valla ağır ağır şimdilik ayaklarını kaldırıyor emerken felan karnıma getiriyor

Kızlar Tv hakkında ne düşünüyorsunuz? Kesinlikle baktırılmamalı mı?
Bazen kızım çığrından çıkıyor ağlarken susturamıyorum. Yattığı yerden az bakmasına izin veriyorum. Sakinleşiyor. Mecbur kalıyorum ne yapayım. Burcundan mıdır nedir böyle fena bir damarı var kızımın. Ya da altını alırken çok hareketli oluyor 5 dk yine izin veriyorum sakince altını temizleyeyim diye. Sizler neler yapıyorsunuz :/

Ya ben bunu yapmanı istemem böyle böyle aklı kestikçe daha çok isteyecek.ben çok korkuyorum tv telefon aşılar bunlar otizme sebep olarak düşünülüyor.allah korusun o kadar çokta subniminal mesaj varki içlerinde iletişim mezunuyum bu işin içinde neler dönüyor anlatırdı hocalar.ben artık ses olarak bile duyurmamaya çalışıyorum şöyle bir kaç sene geçsin inşallah daha öğrenmez tv.sende başka yollar bulmaya çalış hazır yol yakınken

Ben baktırmıyorum uyanıkken kapalı tv bebek beyni gereksiz şeylerle dolsun istemiyorum

aman masallah valla. benimki kucuk ama seytan bacakli cikti :) esim sodu bugun neyi var diye bende dedim kv aradi birde esimi ariyo cadi neymis ilgi gosterin beni ozledi daha kucuk o yuru git yani benim kardesim 17 de evlendi 20 yasinda simdi 2 cocugu var neresi kucuk 17 yasin

bende arada izletiyorum yapacak bisi yok telefondan iyidir diyrum yani sankevin islerini robot yapıyorda mecbur kaliyoruz

benim oglan 2 bucuk aylikken surunmey kendini ileri itmeye baslamisti simdi donup kolunu kurtarmayada basladi bakalimmm onunuzdeki ayda emekler bu gidisle ama kpeder surekli ayaklarinin ustune tutup yurutmenin derdinde salak sey

benim oglan 2 bucuk aylikken surunmey kendini ileri itmeye baslamisti simdi donup kolunu kurtarmayada basladi bakalimmm onunuzdeki ayda emekler bu gidisle ama kpeder surekli ayaklarinin ustune tutup yurutmenin derdinde salak sey
Maşallah kuzuya çok acele etmesin peder sonra peşinde çok koşar

bende arada izletiyorum yapacak bisi yok telefondan iyidir diyrum yani sankevin islerini robot yapıyorda mecbur kaliyoruz

Ya gerçekten bazen sırtımdan böyle ter akıyor. Aman sussun 5 dakika nefes alayım diye baktırıyorum ne yapayım. Ama izlettirme taraftarı değilim. Biz bebekken annelerimiz ne yapıyorlarmış acaba izlettiriyorlar mıymış :)

Cnm maşallah oğluna ama kpedere deki o hareket suan için cok tehlikeli,oturtuolardrda dıkkat et sn

Ben açmıyorum o uyuyunca akşam eşim öyle açıyor gittiğim yerdede rica ediyorum kapattırıyorum engelleye bildiğim kadar istemiyorum izlemesini
Kızlar bebişi dönmeye sürünmeye çalışanlar var mı :)
benim kız dönmeye çalışıyor kolu altında kalıyor ama ağlıyor sonra

izletiyorlardi tabi benimde avunmam o bizde izledik bisi olmadi. ya durmuyo benim oglan tam laz damarli canimi okuyo

Kızlar sanırım gıda zehirlenmesi geciriyorum şimdi hastanedeyiz serum vurdular bebegimi emzirdim mecbur gelmeden inşallah birşey olmaz

Eskid n bu kadar teknoloji yada bu kadar uzmanlık yoktu tek kanal vardı şimdi başka başka olaylar var yani annelik zor süreç gerçekten insan yetiştirmek en zor şey şu dünyada
Bi kaç güne halleder olayı çok çabuk kavrıyorlar :)
İnşşallah bu ara benim kız baya seslendi baya baya mırıldanmalar felan kuş gibi konuşuyoruz karşılıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…