2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Çok geçmiş olsun yediğin birşey mi dokundu. Dr a sorsaydın hemen

Canım çok geçmiş olsun sormadın mı bebeğe bişi yaparmı. Allah ikinizide korusun
Teşekkür ederim kızlar gıda zehirlenmesi değilmiş beyaz kürem yükselmiş gene istifra ede ede bi hal oldum mideme kiramplar giriyor hala ilaç yazdı doktor .

izletiyorlardi tabi benimde avunmam o bizde izledik bisi olmadi. ya durmuyo benim oglan tam laz damarli canimi okuyo

Babasında karadenizlilik var anneden dolayı. Annem de bana Artvindeyken hamile kalmış :)) Biraz kan çekti o zaman kızımın fenalığı bu yüzden :KK76:

Ooo yazın gribi çok kötü oluyor dikkat et kendine bolbol ihlamur iç
Ada çayı içiyorum sürekli. Portakal limon sıkıyorum bir de burun spreyi kullanıyorum o kadar. KBB uzmanına gittim ama bebiş küçük diye ilaç yazamadı sadece burun spreyi verdi. Oğluşa bulaştırmadan geçirmek istiyorum. Geceleri annem yatıyo yanında emzirmeye gidiyorum sadece emzirrkende maske takıyorum. Oğluş garip garip bakıyo niye kucağıma almıyorum diye. Beni görünce atılıyo alayım diye yavrum yazık :)

Kızlar bebişim 2 gündür öğle uykusunda ağlamaklı sesler çikarıyor ve maşallah normalde 40 dk uyurken 90dk falan uyuyor sebebi ne olabilir??

Rüya görüyordur o yüzden öyle sesler çıkarıyordur :) Uykuları her zaman aynı olmuyor, aman uyusun varsın sende az dinlenmiş olursun :)

pembepatiks pembepatiks geçmiş olsun gülüm şimdi nasılsın?
Canım eve geldik ilacı içtim heryerim uyuşmaya başladı karincalasmaya başladı ilaca alarjim varmiş doğru hastaneye yolda yüzüm bile uyustu ellerim kitlendi remen hala uyuşuk felç geciriyorum zannettim bebeğime doymadan ölecem zannettim kalbim sıkışti .tekrar serum taktılar .bebegimi süt sagdim evde bıraktım emmemiş biberon almiyor telefonda ağlama sesini duydukça kahroldum .doktor saat 8e kadar emzirme dedi zorla ağzına veriyorum mamayi emmiyor ağzında ndan çıkarıyor .çok zor saatlerdi.canım

X