- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 38
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.581
Benimki ayak baş parmağına da geçiş yaptı bunlar emmeye doyamıyolar memeyi emmez o kadarCnm bnm minnoşta hatta artk hıç ağlamıo bakıorm sessizlik olmş geliormki dönmüş sessiz sessiz bi parmak yıyoki cook cokk dieelını cekiorm dudağını emıo illa emıo
Ben bi kez oldum dahada olmadım karnım şiş ve çok rahatsız oluyorumYa kızlar ben hâlâ adet olamadım siz hep oldunuz mu
Ben bi kez oldum dahada olmadım karnım şiş ve çok rahatsız oluyorum
Yok canım ben de 40 çıkınca olmuştum ama o da adet değilmiş 40 kanamasymş bekliyoruz olsak da bi karnımizdaki şişlik az da olsa inseYa kızlar ben hâlâ adet olamadım siz hep oldunuz mu
Ya kızlar ben hâlâ adet olamadım siz hep oldunuz mu
Bizde aynı sebepten tıraş ettirdi ellerinde saçları ağzına götürüyor elini bizde keselim eşit uzasin saçları istedikBende cesaret etmiyordum aslında eşim cok ısrar etti bide bebegimin eli sürekli saçında dökülüyo saçları elinide ağzından çıkarmıyo o saçlar hep ağzına giriyo ondan kestik ama sonra üzüldüm. Öyle tatlı oldu ki kel oğlum keltoş oğlum
Ben de oldum canım ama adet gibi değildi sanki karnım hiç agrimadi .Ya kızlar ben hâlâ adet olamadım siz hep oldunuz mu
ayy kizlar yazmadan edemeyecegim bir gorumcem var 17 yasinda ama hem soguk hem salak hem menfaatci hele su iki gundur sinirden cildiriyorum sutum kesildi resmen sinirden . lanet kiz ya
Bende daha olmadım yaa olsada inse şişlik belki biraz zayıflarızYa kızlar ben hâlâ adet olamadım siz hep oldunuz mu
Yaaa cddımsn bzmkisi dha sdece ayağını tutuo onuda bulsa kesın emerBenimki ayak baş parmağına da geçiş yaptı bunlar emmeye doyamıyolar memeyi emmez o kadar
Ben 2 kere gittim. Doğumdan 15 gün sonra bir de 40 ımız çıkınca çağırmıştı doktor. Ameliyat yerinin ağrımaması lazım bi kontrole git istersen. Bende hissizlik var sadece o da zamanla sinirler geliştikçe düzelcek.Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar aranızda doğumdan sonra kontrole gitmeyen oldu mu? Ben gidemedim. Hem doktorum hastane değiştirdi hem de sorunlardan dolayı fırsat bulamadım. Ameliyat yerim ve çatı kemiklerim hala ağrıyor. Sizlerin de öyle mi? Kendimi hiç kollayamadım yeri geldi ağır taşıdım yeri geldi kendimi zorladım. İnşallah bir sorun yoktur
Benim oğlanda hala hıçkırıyor. Hava yutuyorlardır ondan hıçkırır. Bu arada bşz 4,5 aylığız.Kızlar benim bebişim doğduğundan beri emdikten sonra genelde hıçkırır. Son 1 aydır azalma var ama özellikle uzun emdikten sonra hala hıçkırıyor. Dr a bebişim 1 aylıkken sormuştum midesi genişliyor demişti ama artık nerdeyse 4 aylık olacaz sizlerde durum ne?? Gaz desem bizimki gazını maşallah güzel çıkarıyor.
Heh benim oğlanda ayağa geçti. Uzun zamandır ayaklarını tutup çekiyodu 2 gündür ağzına sokmayı öğrendi :))Benimki ayak baş parmağına da geçiş yaptı bunlar emmeye doyamıyolar memeyi emmez o kadar
Ben 1 kere oldum temmuzda bu ay da bekliyorum bakalım olcakmıyım.Ya kızlar ben hâlâ adet olamadım siz hep oldunuz mu
Ben de görümcemi sevmiyorum hiç ısınamadım o da beni sevmiyor eminim. Neymiş onu dışlamışız neymiş kardeşini onlardan soğutmuşum. Ya sen beni 9 ay boyunca bir kez bile aramamışsın halimi hatrımı sormamışsın yardıma ihtiyacım mı var umurunda değil şimdi benden ne bekliyorsun? Karnımdaki senin yeğenindi 7 kat el değil canın kanın. Şimdi de tutturmuşlar onları gece oturmaya davet ermiyormuşum. Ya bi gidin işinize. Ben kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum millet eğlence derdinde. Hiçte bile çağırmicam siz bana ne yaptınız da ben sizin gönlünüzü eğleyim. Herşey karşılıklıdır bende. Şimdi bayram gelsin hiç istemiyorum yüzlerini görücem diye. Doğumuma olsun mevlüde olsun rica minnet çağırdık hanfendiyi şimdi benden hürmet bekliyorlar. Kapandı o devir bitti. Bir de arkamdan dedikodumu yapıyorlar. İyice nefret ettim.
Parmaklarında bal var sankiBen 2 kere gittim. Doğumdan 15 gün sonra bir de 40 ımız çıkınca çağırmıştı doktor. Ameliyat yerinin ağrımaması lazım bi kontrole git istersen. Bende hissizlik var sadece o da zamanla sinirler geliştikçe düzelcek.
Benim oğlanda hala hıçkırıyor. Hava yutuyorlardır ondan hıçkırır. Bu arada bşz 4,5 aylığız.
Heh benim oğlanda ayağa geçti. Uzun zamandır ayaklarını tutup çekiyodu 2 gündür ağzına sokmayı öğrendi :))
Ben 1 kere oldum temmuzda bu ay da bekliyorum bakalım olcakmıyım.
Önce ayak tutuyorlar çorap çekiyolar ağzına almak için sonra ağağı çıplakken de çoraplı ikende emiyolarYaaa cddımsn bzmkisi dha sdece ayağını tutuo onuda bulsa kesın emer
Bende ikinci başladı her nedense kesildi zaten bir yumurtam tembeldi iyice tembelleştilr galiba.her ay olmak istiyom karnım fenaBen iki kez oldum toplam. Son olduğumda gerçekten çok rahatladım. Karnım hala şiş ama o rahatsızlık gitti. Şimdi bi iki üç ay olmasam keşke
Takma canım ya 4 yıllık evliyim benimde 1 tane görumcem var 39 yaşında 2 çocuklu, 3 senedir o da bi triplerde toplum içinde laf sokmalar falan sonra ben bunla slmı sabahı bi kestim evine gitmedim bana gelince hoşgeldin demedim karşilaşnca görmezden geldim face den sildim eşime de hiç belli etmedim. Sonra benim görumce melek oldu 1, 1 buçuk senedir nazar değmesin çok iyi davranıyor hele hamilelikten sonra bi hediyeler aramalar sormalar halen de öyle. Ee o insan gibi davraninca ben de ona yakın davranıyorum. Seninki daha küçukmüş o da akıllanir inşallahayy kizlar yazmadan edemeyecegim bir gorumcem var 17 yasinda ama hem soguk hem salak hem menfaatci hele su iki gundur sinirden cildiriyorum sutum kesildi resmen sinirden . lanet kiz ya
Bende olmadim ve mumkunse uzunca bi sure daha olmak istemiyorum.annem beni dogurunca 6 ay olmamis adetYa kızlar ben hâlâ adet olamadım siz hep oldunuz mu