2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ayy kizlar yazmadan edemeyecegim bir gorumcem var 17 yasinda ama hem soguk hem salak hem menfaatci hele su iki gundur sinirden cildiriyorum sutum kesildi resmen sinirden . lanet kiz ya

Bizde aynı sebepten tıraş ettirdi ellerinde saçları ağzına götürüyor elini bizde keselim eşit uzasin saçları istedik
Ya kızlar ben hâlâ adet olamadım siz hep oldunuz mu
Ben de oldum canım ama adet gibi değildi sanki karnım hiç agrimadi .

ayy kizlar yazmadan edemeyecegim bir gorumcem var 17 yasinda ama hem soguk hem salak hem menfaatci hele su iki gundur sinirden cildiriyorum sutum kesildi resmen sinirden . lanet kiz ya

Ben de görümcemi sevmiyorum hiç ısınamadım o da beni sevmiyor eminim. Neymiş onu dışlamışız neymiş kardeşini onlardan soğutmuşum. Ya sen beni 9 ay boyunca bir kez bile aramamışsın halimi hatrımı sormamışsın yardıma ihtiyacım mı var umurunda değil şimdi benden ne bekliyorsun? Karnımdaki senin yeğenindi 7 kat el değil canın kanın. Şimdi de tutturmuşlar onları gece oturmaya davet ermiyormuşum. Ya bi gidin işinize. Ben kafamı kaşıyacak vakit bulamıyorum millet eğlence derdinde. Hiçte bile çağırmicam siz bana ne yaptınız da ben sizin gönlünüzü eğleyim. Herşey karşılıklıdır bende. Şimdi bayram gelsin hiç istemiyorum yüzlerini görücem diye. Doğumuma olsun mevlüde olsun rica minnet çağırdık hanfendiyi şimdi benden hürmet bekliyorlar. Kapandı o devir bitti. Bir de arkamdan dedikodumu yapıyorlar. İyice nefret ettim.

Ben 2 kere gittim. Doğumdan 15 gün sonra bir de 40 ımız çıkınca çağırmıştı doktor. Ameliyat yerinin ağrımaması lazım bi kontrole git istersen. Bende hissizlik var sadece o da zamanla sinirler geliştikçe düzelcek.

Benim oğlanda hala hıçkırıyor. Hava yutuyorlardır ondan hıçkırır. Bu arada bşz 4,5 aylığız.

Benimki ayak baş parmağına da geçiş yaptı bunlar emmeye doyamıyolar memeyi emmez o kadar
Heh benim oğlanda ayağa geçti. Uzun zamandır ayaklarını tutup çekiyodu 2 gündür ağzına sokmayı öğrendi :))

Ya kızlar ben hâlâ adet olamadım siz hep oldunuz mu
Ben 1 kere oldum temmuzda bu ay da bekliyorum bakalım olcakmıyım.

valahi benimki 17 yasinda olmasina ragmen deli ediyor beniyas onemli degilmis anladim. biz beraber kaliyor kv kpeder rizeye gittiler 1ayligina soyle bir kocama rahat rahat sarilipfilm izlym dedim o geceden beri kiskancligi tuttu suratima dahi bakmiyor konusmiyor sinir oldum ya isi dustumu dibimden ayrilmiyor

Parmaklarında bal var sanki

Takma canım ya 4 yıllık evliyim benimde 1 tane görumcem var 39 yaşında 2 çocuklu, 3 senedir o da bi triplerde toplum içinde laf sokmalar falan sonra ben bunla slmı sabahı bi kestim evine gitmedim bana gelince hoşgeldin demedim karşilaşnca görmezden geldim face den sildim eşime de hiç belli etmedim. Sonra benim görumce melek oldu 1, 1 buçuk senedir nazar değmesin çok iyi davranıyor hele hamilelikten sonra bi hediyeler aramalar sormalar halen de öyle. Ee o insan gibi davraninca ben de ona yakın davranıyorum. Seninki daha küçukmüş o da akıllanir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…