2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Hemencik uzar onlar iyi oldu belki de saçlar ağzına girmez bende ellerinden fark edersem topluyorum

Kizlarr burada iki kisi bulusmus tanismislar. Istanbul'da olanlar icin soyluyorum . Bir gun ayarlayip bulussak nasil olur? Kimler olumlu bakar?

Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar aranızda doğumdan sonra kontrole gitmeyen oldu mu? Ben gidemedim. Hem doktorum hastane değiştirdi hem de sorunlardan dolayı fırsat bulamadım. Ameliyat yerim ve çatı kemiklerim hala ağrıyor. Sizlerin de öyle mi? Kendimi hiç kollayamadım yeri geldi ağır taşıdım yeri geldi kendimi zorladım. İnşallah bir sorun yoktur

Canim bende sadice bel agrisi mevcut ihmal etme bi doktora görün bence ameliyat yeri acimamasi gerek artik 4 ay gecti üstünden bende sadice uyusukluk var o bölgede dikkat et kendine

Kızlar benim bebişim doğduğundan beri emdikten sonra genelde hıçkırır. Son 1 aydır azalma var ama özellikle uzun emdikten sonra hala hıçkırıyor. Dr a bebişim 1 aylıkken sormuştum midesi genişliyor demişti ama artık nerdeyse 4 aylık olacaz sizlerde durum ne?? Gaz desem bizimki gazını maşallah güzel çıkarıyor.

Hickirma hava yutmasina bagli canim örnek benim oglum cok heycanlanirsa Agularsa hava yutuyor hickiriyor yemek yemeyle alakali degil bence

Bnde gitmedim okdr hastanede yattımkı dr.görmek istemıodm artk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…