- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #42.561
Kullan o zaman bende kullanmayı düşünüyorum artıkBenim evde uni baby var yumuşatıcı.daha
kullanmadım
Bebeğinin çamaşırlarına yumuşatıcı kullanan varmı
Aldım gazı :) denim bakimKullan o zaman bende kullanmayı düşünüyorum artık
Bende ariel kullanıyorum ama yumuşak olmuyor hiçYok canim zararli diyorlar koku parfüm kimyasal falan cok iceriyor diye ben arielin sivi bebek sabunu kulaniyorum yumusacik oluyorlar
Bizimkide çok dökülğyor. Kafasını koyduğu her yerde saç var. 6 aydan sonra artık saçlar iyice çıkmaya başlayacak zaten çok uzayınca kestirirm bendeZaten çok dökülüyordu ondan kestik ağzına giriyor du inşallah çabuk uzar :)
Hemencik uzar onlar iyi oldu belki de saçlar ağzına girmez bende ellerinden fark edersem topluyorumBende cesaret etmiyordum aslında eşim cok ısrar etti bide bebegimin eli sürekli saçında dökülüyo saçları elinide ağzından çıkarmıyo o saçlar hep ağzına giriyo ondan kestik ama sonra üzüldüm. Öyle tatlı oldu ki kel oğlum keltoş oğlum
Ben şuan çamaşırı bittikten sonra durulama yaptırıyorum deterjan kalmasın diye sorun olmaz galiba ama yine de bilemiyorumYumuşatıcı kullanılmaz diye biliyorum ben. Yani daha çok erken. Durulanmıyor neticede direkt vücuduna temas edecek.
Uni babyHangisini kullanıyorsun
Ben doğduğundan beri unibaby deterjan ve yumuşatıcı kullanıyorum.Bebeğinin çamaşırlarına yumuşatıcı kullanan varmı
Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar aranızda doğumdan sonra kontrole gitmeyen oldu mu? Ben gidemedim. Hem doktorum hastane değiştirdi hem de sorunlardan dolayı fırsat bulamadım. Ameliyat yerim ve çatı kemiklerim hala ağrıyor. Sizlerin de öyle mi? Kendimi hiç kollayamadım yeri geldi ağır taşıdım yeri geldi kendimi zorladım. İnşallah bir sorun yoktur
Hickirma hava yutmasina bagli canim örnek benim oglum cok heycanlanirsa Agularsa hava yutuyor hickiriyor yemek yemeyle alakali degil benceKızlar benim bebişim doğduğundan beri emdikten sonra genelde hıçkırır. Son 1 aydır azalma var ama özellikle uzun emdikten sonra hala hıçkırıyor. Dr a bebişim 1 aylıkken sormuştum midesi genişliyor demişti ama artık nerdeyse 4 aylık olacaz sizlerde durum ne?? Gaz desem bizimki gazını maşallah güzel çıkarıyor.
Cnm bnm minnoşta hatta artk hıç ağlamıo bakıorm sessizlik olmş geliormki dönmüş sessiz sessiz bi parmak yıyoki cook cokk dieİçimi rahatlattın inan millet tutturmuş emmesin parmağı incelir
Bnde gitmedim okdr hastanede yattımkı dr.görmek istemıodm artk.Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar aranızda doğumdan sonra kontrole gitmeyen oldu mu? Ben gidemedim. Hem doktorum hastane değiştirdi hem de sorunlardan dolayı fırsat bulamadım. Ameliyat yerim ve çatı kemiklerim hala ağrıyor. Sizlerin de öyle mi? Kendimi hiç kollayamadım yeri geldi ağır taşıdım yeri geldi kendimi zorladım. İnşallah bir sorun yoktur