2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar ben dogumumun ilk haftasindan itibaren meme reddi yasiyorum. Cok zor bisey hoplayarak emzirmeler.yatarak.pispislayarak denemedigim kalmadi. Sadece uykuluyken emiyor oda en fazla 7 veya 8 dk bununla basedebilen varmi aranizda

Allah yardımcın olsun canım. Gezerek emzirmek de artık zor büyüdüler bunca zaman alışması lazım değil mi ki acaba. Arkadaşım yaşadı. Gece uykusunda bile almıyordu. Bir gün aç bıraktı ağlaya ağlaya gece verdi. Bir daha da bırakmadı bebis

Bu arada benim kız da sol memeyi emmiyor. Başta bir iki çekiyor. Sagiyorum süt var bırakıyor almıyor ağlıyor. Diğerini güzelce emiyor ama.

Var mı başına gelen kızlar. Tek meme olunca şaştım kaldım valla

Reactions: mnt
Kizlar ben dogumumun ilk haftasindan itibaren meme reddi yasiyorum. Cok zor bisey hoplayarak emzirmeler.yatarak.pispislayarak denemedigim kalmadi. Sadece uykuluyken emiyor oda en fazla 7 veya 8 dk bununla basedebilen varmi aranizda
Benimkide zorda kalmadikca emmiyor.sagip veriyorum . Havada cok sicak cocuk yapis yapis bunaliyor.napsin

Cok zor gercekten en az yarım saatte bir emziriyorum ben napim ac olunca daha cok huysuzlaniyo bazi günler dün mesela cok az tuttu sagip kasikla verdim bugün biraz daha iyi. Bi gunumuz bi gunumuzu tutmuyorki

sagol canim hepimize sanirim ben onu yapamam. Beslenmede uykuya bagli olldugu icin uyku diye biseyde yok bizde gazda cabasi. Mahvetti bu oglan beni kizim hic böyle degildi ya

Başka sorunu var mı baktırdınız mı kulak burun boğaz mesela

Benim tek meme olmuştu kulağı iltihap etmişti birde sanırım bir çok bebeğin red dönemi oluyor bebeğini kolunun altına al diğrini emdiği şekilde ötekinide emsin kulak burun boğazada göster nolur nolmaz

Bizde de 1 aydan beridir var. Çok zor cidden ilk başlarda çok üzülüp ağlıyordum. Buna da alıştım sanırım. İnsanlar da böyle böyle memeyi bırakır bu diyerek çok moral verdiler sağ olsunlar. Ya uykuya dalmak üzereyken emiyor ya da uykudan uyanır uyanmaz. Hele dışardaysam o kadar zorlanıyorum ki. Allah yardımcımız olsun.

Merhaba hanımlar. 4 aylık aşıları yaptiraniniz yok mu benim oğlum 30 Mart doğumlu bugün aşımı z var ve ben çoook korkuyorum. Nerelerden olacak acaba
Ben dün yaptırdım. 2 bacaktan yapılıyor. Karma aşı çok yakıyor. Çok ağladı oğluşum. Hemen calpol verdim akşamüstü 4 tü saat. Gece huzursuz uyudu sabahta ateşi vardı (37,5) sabah 8 de tekrar calpol verdim. Bugün calpol vermeye devam edicem. 2. Ay aşılarında calpolü 8 saatte 1 vermiştim eahat etmiştik. Bu sefer vermeyince ateşlendi demekki vermem gerekiyormuş. Sizde her ihtimale karşı 1-2 gün 8 saatte 1 bir çay kaşığı calpol verin bence

Benimde başıma geldi canım biraksam şu anda tek meme emerdi .ben sagdim yumusattim ondan sonra aldı.sende iyice sağ canım birde öyle dene .

Kızlar bizim bebekte de meme reddi var bi tek uykuda içiyo. Sütüm hep boşa gidiyor sagıp sagıp döküyorum biberon tutmayı bilmediği için mecbur döküyorum keşke bi bebek olsa da içse şu sütleri o kadar önemli ki ama işte

Canım korktum şimdi. Kulak iltihabinin belirtisi olur mu. Yani dokununca ağrı filan oluyor mu acaba.

Sevindim canım ya.. 3 ay bitse de şu gaz sorunu bitse dedik. Bitti çok şükür. Şimdide etrafı keşif dönemi ve meme reddi dönemi başladı. Ne zormuş ya. Allah yardimcimiz olsun. Canları sağolsun.
Walla bizim cok şukur fzla sürmedi 3gün mizmizlandi,amaa brz da bnm hatam bn genelde sol tarafımı sağıorm sağ tatafımı verıodm

aynen canim benimkide öyle uykudan uyanir uyanmaz hemen emzirmem lazim biraz uykusu acilirsa emzirme treni kaciyor. Bende cok üzülüyordum kilo alimi iyi diye takmamaya calisiyorum artik zorlandigim gunler oluyor ama napiyim bizim evlatlarımızda boyle buyuyecek demekki sende üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…