2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım korktum şimdi. Kulak iltihabinin belirtisi olur mu. Yani dokununca ağrı filan oluyor mu acaba.
Kulağının deliğini kapat iki tarafada yap baskı uygulayınca ağrı varsa tepki veriyo biz öyle keşfettik korkacak bişi değil ki en azından sorun varsa bulunup çözülmüş olur :) basit bir durum

Kızlar kilo alsın diye mama verenler vardı. Nasıl gelismeler. Kilo aldı mı bebisler. Sutunuzde azalma oldu mu?

Bu arada biliyorsunuz diyet yapıyordum. 40 günde 7.5 kilo verdim. Daha yolum var tabi ama baya iyi oldum. Eski kiyafetlerimi giyemesemde iyiyim ya :) o neydim oyle tovbe estagfurullah :)

Kilo vermeyi azaltacagiz dedi. Diyetisyenim aynı zamanda emzirme eğitmeni imiş. Yeni öğrendim. Sütünü yaglandiralim dedi. Bakalım artık. :)))

Bu arada biliyorsunuz diyet yapıyordum. 40 günde 7.5 kilo verdim. Daha yolum var tabi ama baya iyi oldum. Eski kiyafetlerimi giyemesemde iyiyim ya :) o neydim oyle tovbe estagfurullah :)

Kilo vermeyi azaltacagiz dedi. Diyetisyenim aynı zamanda emzirme eğitmeni imiş. Yeni öğrendim. Sütünü yaglandiralim dedi. Bakalım artık. :)))
Maşallah süpersin valla uygulayabiliyor olman çok iyi ben ancak ayda bir kilo veriyorum senin baya iyi yani normal insanlar 40 günde 7,5 veremiyorlar

E bizlede paylalırsın sütü yağlandıran besinleri :) zayıflamak harika olmalı :)

Süpersin yaaa ben önce güzel verdim şuan takıldım bir gram veremiyorum

Kızlar hiç mama sandalyesi alan var mı yada tavsiyede bulunacak yada tecrübeli

çok iyi bende basta baya verdim de yavasladim bu aralar dogum kilom 3 kilo kaldi onuda verebilsem 22 kilo az degil :)

Kızlar bizim bebekte de meme reddi var bi tek uykuda içiyo. Sütüm hep boşa gidiyor sagıp sagıp döküyorum biberon tutmayı bilmediği için mecbur döküyorum keşke bi bebek olsa da içse şu sütleri o kadar önemli ki ama işte

yazik degilmi sutlerine neden dokuyorsun poşetle at buzluga yakinda ek gidaya baslicaz yogurt yapip verirsin bebegine

E bizlede paylalırsın sütü yağlandıran besinleri :) zayıflamak harika olmalı :)
Aman aman birşey yok. Ekmek günde 4 dilimdi 5e çıkarttı. Sabahları 2 yumurta var. Bol dere otu var. Öğlen ve akşam kıyma yada biftek var. Yanında bol salata. Ceviz badem çoğalttı. Hurma ve incir ara öğünlerde. Ve günde 1 tatli kaşığı tahin verdi.

Kızımı kucakta artık zor zaptediyorum. Sürekli öne doğru eğilip oturur pozisyona geçmek istiyor. Kafa zaten bir sağ bir sol etrafı incelemekle meşgul :)) 6. ay dolunca mı oturtmaya başlayacağız?

Aman aman birşey yok. Ekmek günde 4 dilimdi 5e çıkarttı. Sabahları 2 yumurta var. Bol dere otu var. Öğlen ve akşam kıyma yada biftek var. Yanında bol salata. Ceviz badem çoğalttı. Hurma ve incir ara öğünlerde. Ve günde 1 tatli kaşığı tahin verdi.
Mühim olan uygulamak sanırım :)

Kizlar oglum memeyi 2 gündür red ediyor artik sasdim resmen gittim mama aldim dedim olmadi bunlari vereyim ac kalmasindan iyidir ama yinede bi doktora danismak istedim gittik bide ne ciksin sipa dis cikariyor diye iki gündür emmiyormus agri kesici verdi cocuk onun üstüne düzeldi valla cok mutlu oldum sizdede ayni durum olur diye paylasmak istedim hemen mamaya basvurmayin o cagresizlikde insan herseyi düsüniyor
Kızlar bizim bebekte de meme reddi var bi tek uykuda içiyo. Sütüm hep boşa gidiyor sagıp sagıp döküyorum biberon tutmayı bilmediği için mecbur döküyorum keşke bi bebek olsa da içse şu sütleri o kadar önemli ki ama işte

canim sut saklama posetleri var alip defreze at 3 aylik omru oluyo

Ben hamile kalmadan önce 58 kg dum. Ve o kg ma döndüm tam 13 kg verdim. Ama işin garip tarafı halâ kıyafetler olmuyor basen büyümüş ben bu durumda ne yapabilirim kızlar öneriniz var mı?

X