2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aynen Can'ım çıkarma gece emzirmeye uyandıkça kontrol edersin ben ayda bi nötrlüyorum kolyeyi cnm
nasıl nötrlüyorsun belli bir tekniği varmı canım

Kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Ben veriyorum. Bu ara daha suyu görür görmez çıldırıyor, içince çok mutlu oluyor. Önceden içmiyordu tükürüyordu artık susuyor herhalde.
Ben daha hiç vermedim.

Bende almayı düşünüyorum nerden sipariş ettin acaba
bizde sipariş ettik 80 tl instagramdan 4753 sen kaça aldın

Kızlar bebeklerinize su veriyor musunuz? Ben veriyorum. Bu ara daha suyu görür görmez çıldırıyor, içince çok mutlu oluyor. Önceden içmiyordu tükürüyordu artık susuyor herhalde.
Ben antalyadayım ve su vermiyorum. Ama sen mama da verdiğin için kızın ihtiyaç duyabilir suya. Buranın sıcağına dayanamaz belki veririm diye düşğnmüştüm ama burdaki doktorumuzda verme dedi o yüzden vermiyorum

Kehribar kolyeleri için instagramda 2 tane güvenli sayfa var sofimaya4 ve totsandmore. Sertifikalarını da yolluyorlar. 4753 40 tl ye kolyemi bileklik mi alacaksın? Eğer kolyeyse bence iyice araştır derim sertifikasını falan.

canim ben birini buldum 40 tl ye gercek

ben kolye aldım sertifikasında yolladılar seksen tl bizim memelekette sordurdum orda gramını dolar üzerinden hesaplıyorlarmış yani bu kadar ucuz yaa çok iyi bulmuşsun yada bir kontrol et bence ben bile baya baktım araştırdım

Artık 5. ayın içindeyiz, sakıncası olmaz herhalde suyun. Ben kızım kadarken annem çorba yediriyormuş bana :)) Doktor bana da su verme dedi ama mutlu mutlu içiyor, resmen gözleri parlıyor içerken :)

Bende 95 tl ye aldım kolyeyi sertifikasıda var. Bence kontrol etsin bu kadar ucuza kolye zor.

Artık 5. ayın içindeyiz, sakıncası olmaz herhalde suyun. Ben kızım kadarken annem çorba yediriyormuş bana :)) Doktor bana da su verme dedi ama mutlu mutlu içiyor, resmen gözleri parlıyor içerken :)
Tabi canım bizler nelerle büyüdük. Emziği tutayim diye bala batırıp veriyolarmış :)) su anne sütünün faydalarını azaltıyormuş. Zaten anne sütü %80 su. Ben biraz daha sık emziriyorum ve çok çok fazla su içiyorum. Zaten 3 lt içiyordum şimdi 4-5 litreyi buluyor sanırım :)

Şu beşinci ayı dolduralım yavaş yavaş başlicam çorba , yemek sularından tattırmaya :) Biz yerken ağzımıza bakıyor yalanıyor resmen :) Diline deydiririz azcık bişey olmaz

Geçen gün arkadaşın annesi aynen şöyle dedi siz şanşa yaşamışınız size neler yapmışız bilmeden :)) o kadar tatlı dedi ki çok güldüm

yok canim bileklik tanidik vasitasiyla buldugum icin guvenilir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…